Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Dat Lisa voor een vrouwennetwerk stond was goed te merken. Alles rondom haar presentatie was gericht op vrouwen, inclusief een mooie voorraad torenhoge pumps. In dit geval was het belangrijk dat de onderneemster aan bod kwam, en dat heeft Lisa goed kunnen combineren in haar presentatie. Na de nuttige tips, die op een grappige en onderhoudende wijze aan de dames verteld werden, bleef de groep ondernemende vrouwen nog lang netwerken. Een succesvolle avond waar onze leden op een plezierige manier veel hebben geleerd.
Netwerk ViZi

Sprekers Gepersonaliseerd leren

HomeSprekers/Onderwijs/Gepersonaliseerd leren

Gepersonaliseerd leren in het onderwijs is een methode gefocused op individuen. Hierdoor krijgen leerlingen specifieke opdrachten en passen leraren zich per leerling aan. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over gepersonaliseerd leren.

12 Sprekers gevonden

Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Hoefnagels Bekijken
Bewaar als favoriet
Willemijn Zwart (Jellien Tichelaar, Komvoor) 2 Bekijken
Bewaar als favoriet
Gino Camp Bekijken
Bewaar als favoriet
Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
Dirk Megens meneer Megens Bekijken
Bewaar als favoriet
Sjef Drummen Bekijken
Bewaar als favoriet
Dieter-Mockelmann Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over gepersonaliseerd leren

In het speciaal basisonderwijs (SBO) wordt er al veel aandacht besteed aan gepersonaliseerd leren. Uiteraard is er ook kritiek. Er zijn altijd voor en nadelen. Wil je meer te weten komen over deze methode en kijken of jullie dit wel of niet kunnen toepassen? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over gepersonaliseerd leren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.