Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jeroen is een geweldige uitdaging aangegaan om een iconisch project te realiseren en is hier jarenlang helemaal voor gegaan. De kunst is daarna om die lange weg van uitdagingen, obstakels, avonturen, maar bovenal geweldige momenten te kunnen delen met het publiek. Hij doet dat op een geweldige manier vanuit zijn hart, waarbij hij de toehoordens weet te raken en inspireren. Met vele anekdoktes en ‘behind the scenes’ stories van bijzondere momenten, maar vooral met een positieve boodschap als vaandeldrager. Een keynote voor elke organisatie die echt inspiratie wil brengen en mensen iets wil meegeven! Linda Hilberdink Field Marketing Manager Benelux & Iberia
Genesys

Sprekers Gepersonaliseerd leren

HomeSpreker/Onderwijs/Gepersonaliseerd leren

Gepersonaliseerd leren in het onderwijs is een methode gefocused op individuen. Hierdoor krijgen leerlingen specifieke opdrachten en passen leraren zich per leerling aan. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over gepersonaliseerd leren.

4 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over gepersonaliseerd leren

In het speciaal basisonderwijs (SBO) wordt er al veel aandacht besteed aan gepersonaliseerd leren. Uiteraard is er ook kritiek. Er zijn altijd voor en nadelen. Wil je meer te weten komen over deze methode en kijken of jullie dit wel of niet kunnen toepassen? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over gepersonaliseerd leren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.