Op zoek naar een spreker over kansenongelijkheid en inclusie?

Karim Amghar
Bewaar als favoriet

Karim Amghar

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Als spreker inspireert en motiveert Karim Amghar het publiek om nieuwe perspectieven te omarmen en uitdagingen met een frisse blik te benaderen. Door zijn ervaring bij de NTR & NPO weet hij complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende wijze te presenteren, waarbij hij actuele kwesties koppelt aan persoonlijke groei en maatschappelijke betrokkenheid.

Karim Amghar

Karim Amghar is een Nederlandse schrijver voor o.a. de NRC, programmamaker, televisiepresentator, auteur van de boeken ‘Van Radicaal Naar Amicaal’ en ‘HOOR MIJ ZIE MIJ’,  onderwijsprofessional, trainer en docent van Marokkaanse afkomst.

Hij heeft verschillende artikelen geschreven voor de NRC over diversiteit, inclusie en kansengelijkheid. Amghar heeft veel onderzoek gedaan naar deze thema’s voor zijn artikelen en programma’s. Hij helpt scholen en organisaties door het hele land om meer bewustwording te creëren rondom deze thema’s en helpt scholen en organisaties om aan de slag te gaan met deze thema’s.

Thema’s waar Karim Amghar over spreekt

  • Kansenongelijkheid in het onderwijs
  • Kansenongelijkheid in de samenleving
  • Mentale Gezondheid
  • Diversiteit & Inclusie
  • Radicalisering & Polarisatie
  • Ouderbetrokkenheid
  • Straatcultuur
  • Onderwijs

Dagvoorzitter

Naast het geven van lezingen en workshops is Karim Amghar ook inzetbaar als moderator. Als dagvoorzitter brengt hij een unieke dynamiek naar evenementen door zijn vermogen om discussies te leiden, interactie te stimuleren en een inspirerende omgeving te creëren. Hij heeft een natuurlijk talent voor het verbinden van sprekers met het publiek en zorgt ervoor dat elke sessie niet alleen informatief, maar ook betrokken en impactvol is.

Achtergrond Karim Amghar

Amghar is werkzaam in het onderwijs en doet dat al aantallen jaren. Hij heeft meerdere programma’s gepresenteerd bij de NPO en is nog steeds bezig met een aantal programma’s zoals, ‘Villa Ramadan’, ‘Succes in de Schoolbanken’ en ‘De Stille Strijd’ (over mentale gezondheid).

Voor de NTR presenteerde hij verschillende documentaire series waaronder de vierdelige serie: Karim Pakt Zijn Kans over kansenongelijkheid en diversiteit in het onderwijs, de drieluik Het Verhaal van Abdelkrim en presenteerde hij verschillende nieuwe programma’s voor o.a. de NTR.

Amghar heeft in 2018 de Compassieprijs gewonnen, hij ontmoette koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix meerdere keren voor zijn werk, hij zit dit jaar in de top 5 van De Media Community top 100 voor zijn werk bij de NTR en heeft een bureau over onderwijs en organisatie-ontwikkeling.

Nieuwsgierig naar de lezing van Karim Amghar?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Karim Amghar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid