Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hanan Nhass
Bewaar als favoriet

Hanan Nhass

Hanan Nhass is een veelgevraagd spreker die sociaal-maatschappelijke vraagstukken ontrafelt en daarbij de wereld van ‘de ander’ inzichtelijk maakt voor professionals die werkzaam zijn in het onderwijs, bij overheidsorganisaties en maatschappelijke en zorgorganisaties.

Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra

"We zochten voor ons congres Grenzeloos goed onderwijs. over de effecten van toenemende internationalisering van de regio op ons onderwijs een spreker en kwamen uit bij Hanan Nass. Zij leverde een hele goede, intense bijdrage aan ons congres. Haar keynote maakte veel los en raakte de kern. Aan te bevelen!"

Hanan Nhass

Hanan Nhass houdt zich bezig met zowel inclusief onderwijs als sociale vraagstukken in relatie tot diversiteit en inclusie. In haar rol als adviseur heeft Hanan verschillende gemeentelijke en maatschappelijke organisaties en bedrijven mogen adviseren op het terrein van inclusief leiderschap, cultuur sensitieve zorg- en hulpverlening en inclusieve burgerparticipatie.

Hoe bouw en onderhoud ik betekenisvol contact met mijn doelgroepen? Hoe houd ik oog voor diversiteit en hoe bevorder ik inclusie in mijn team? Hoe ontwikkel ik mijn persoonlijk leiderschap. Hoe ga ik om met morele dilemma’s? Worstel jij ook weleens met deze vragen? Hanan Nhass biedt als veel gevraagd spreker op dit thema nieuwe inzichten en inspiratie. Ze wordt omschreven als inspirerend, scherp en vol inhoud.

Onderwerpen waar Hanan Nhass over spreekt:

  • Inclusief leiderschap
  • Intercultureel vakmanschap
  • Diversiteit en inclusie in het (hoger) onderwijs
  • Eenzaamheid
  • Seksueel grensoverschrijdend gedrag
  • Huiselijk geweld / Eergerelateerd geweld
  • Discriminatie in de zorg
  • Mentale gezondheid van jongeren

Persoonlijke achtergrond Hanan Nhass

Ruim 20 jaar geleden begon Hanan Nhass als schrijvende journalist en bemachtigde ze een baan bij ‘misschien wel de beste krant van Nederland’. Na een tijd ontdekte ze dat ze niet zo’n nieuwsjager was. Wel was ze oprecht geïnteresseerd in de mensen die zij interviewde, omdat zij zo een stem kon geven aan mensen die nauwelijks werden gehoord.

Later ging Hanan aan de slag als communicatieadviseur bij een internationale NGO. Daar leerde ze projecten opzetten met internationale partners en tilde zij haar (communicatie)advieswerk naar een hoger niveau. Haar reizen naar India, Zuid-Afrika, Israël/Palestina, Kirgizië, Senegal en Mali gaven haar een brede kijk op de overlevingskracht en creativiteit van mensen.

Na deze internationale periode werd ze actief als communicatieadviseur in het sociaal domein bij een landelijk kennisinstituut. Hierna wilde ze graag haar onderzoekskwaliteiten verder uitbouwen. Ze begon haar deeltijd master Religiewetenschappen en rondde deze cum laude af. Daarnaast won Hanan de prijs voor de beste scriptie over de rol van geloof bij eenzaamheid, uitgereikt door de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht.

Momenteel werkt Hanan als adviseur Diversiteit & inclusie bij de Hogeschool Windesheim in Almere. Daarnaast werkt ze voor haar eigen bedrijf NAS Consult.

Interesse in een lezing of workshop van Hanan Nhass?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Hanan Nhass

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid