Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Niels trad op als final speaker tijdens het jaarcongres van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Voor een zaal met 600 actuarissen vertelde Niels zijn verhaal. Dat verhaal kwam binnen, goed binnen. Niet alleen vanwege zijn persoonlijke boodschap maar ook vanwege de leermomenten als persoonlijk leiderschap die hij in zijn verhaal had verwerkt! Dank Niels! Zeer waardevol! Jeroen Breen, Managing Director, Koninklijk Nederlands Actuarieel Genootschap
Koninklijk Nederlands Actuarieel Genootscha

Sprekers Crowdfunding

HomeSprekers/Ondernemerschap/Crowdfunding

Kijk eens verder dan de traditionele financieringsvormen en laat je informeren over crowdfunding. Als investeerder of als startup. Onze ervaren sprekers en workshopleiders geven praktijkvoorbeelden en handige tips.

3 Sprekers gevonden

Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet
Dadara Daniel Rozenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Vroemen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Crowdfunding

De traditionele manier om een onderneming of project te financieren is via een kredietaanvraag bij een bank. Bij crowdfunding is echter geen financiële tussenpersoon nodig, maar financier je het project middels direct contact met de investeerders. Daarom heet crowdfunding ook wel publieksfinanciering. Het is een voorbeeld van de snel veranderende wereld waarin de samenleving steeds meer rol van instituties overneemt. Op deze manier neemt ook de lokale samenleving de verantwoordelijkheid voor hun eigen belangen zelf weer in handen. Crowdfunding hangt nauw samen met het marketingbegrip crowdsourcing. Bij crowdsourcing benut je online de kennis, kunde en creativiteit van een grote groep mensen. Zij bepalen mede hoe jouw product of dienst eruit komt te zien. Zo hebben de investeerders in het project gelijk ook zeggenschap over de ontwikkeling ervan. Een crowdfundingplatform is een verzameling van verschillende projecten waarin je kan investeren. Wil je weten hoe je een crowdfunding project of onderneming moet opzetten? Of ben je geïnteresseerd in het investeren in een crowdfunding onderneming? Onze deskundige sprekers vertellen hoe je als ondernemer kan inspringen op crowdfunding en laten je begrijpen hoe het werkt. Zij zijn nauw betrokken geweest bij een startup of hebben zelf een of meer startups via crowdfunding opgezet. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.