Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ben brengt je op een heel toegankelijke manier naar de diepere drijfveren van jezelf en je medewerkers. Een traject met Ben is leerzaam en uitdagend. Spitsvondig weet Ben tastbare verbindingen binnen een team bloot te leggen, waar je enorm je voordeel mee kan doen in de dagelijkse praktijk. De humor en rake opmerkingen maken het ook nog eens ontzettend leuk!
Hester Veltman-Kamp - Wethouder van Ede

Sprekers Crowdfunding

HomeSprekers/Ondernemerschap/Crowdfunding

Kijk eens verder dan de traditionele financieringsvormen en laat je informeren over crowdfunding. Als investeerder of als startup. Onze ervaren sprekers en workshopleiders geven praktijkvoorbeelden en handige tips.

3 Sprekers gevonden

Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet
Dadara Daniel Rozenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Vroemen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Crowdfunding

De traditionele manier om een onderneming of project te financieren is via een kredietaanvraag bij een bank. Bij crowdfunding is echter geen financiële tussenpersoon nodig, maar financier je het project middels direct contact met de investeerders. Daarom heet crowdfunding ook wel publieksfinanciering. Het is een voorbeeld van de snel veranderende wereld waarin de samenleving steeds meer rol van instituties overneemt. Op deze manier neemt ook de lokale samenleving de verantwoordelijkheid voor hun eigen belangen zelf weer in handen. Crowdfunding hangt nauw samen met het marketingbegrip crowdsourcing. Bij crowdsourcing benut je online de kennis, kunde en creativiteit van een grote groep mensen. Zij bepalen mede hoe jouw product of dienst eruit komt te zien. Zo hebben de investeerders in het project gelijk ook zeggenschap over de ontwikkeling ervan. Een crowdfundingplatform is een verzameling van verschillende projecten waarin je kan investeren. Wil je weten hoe je een crowdfunding project of onderneming moet opzetten? Of ben je geïnteresseerd in het investeren in een crowdfunding onderneming? Onze deskundige sprekers vertellen hoe je als ondernemer kan inspringen op crowdfunding en laten je begrijpen hoe het werkt. Zij zijn nauw betrokken geweest bij een startup of hebben zelf een of meer startups via crowdfunding opgezet. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.