Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Julian Jagtenberg
Bewaar als favoriet

Julian Jagtenberg

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Julian Jagtenberg is een van de oprichters van Somnox,’s werelds eerste slaaprobot. Julian is een TU Delft alumni die gespecialiseerd is in (zachte / zorg) robotica om in te zetten voor sociale impact. Hij hanteert een data gedreven manier van werken om zo keuzes te maken en zo sociale impact te maximaliseren.

SAS Nederland

"SAS had the great pleasure to have Julian as keynote speaker on the SAS Data Science & Analytics Day, May 31th, 2018. He told the Somnox story in a personal, energetic and engaging manner. With his enthusiasm Julian is an asset for every conference."

Julian Jagtenberg

Julian Jagtenberg is een van de oprichters van Somnox,’s werelds eerste slaaprobot. Julian is een TU Delft alumni die gespecialiseerd is in (zachte / zorg) robotica om in te zetten voor sociale impact. Nu heeft Julian een eigen startup Somnox, waarmee hij zachte robotische companions ontwikkelt voor persoonlijk welzijn (in de zorg en thuis). Hij hanteert een data gedreven manier van werken om zo keuzes te maken en zo sociale impact te maximaliseren. Verder zijn Julian en zijn startup in het wereldwijde nieuws geweest en hebben zij meer dan 200% in crowdfunding opgehaald in 30 dagen en werken ze samen met Koninklijke Auping.

Zijn expertise ligt bij het helpen van mensen met robotica toepassen in hun bedrijf en uitleggen hoe je best voorbereid bent op de komst van robots/AI. Hij beschrijft hoe de toekomst van de zorg eruit zal zien met de komst van robotica en verteld wat het belang is van slaap en hoe je slaap kunt verbeteren in organisaties en/of huishouden. Verder weet hij veel van growth hacking toepassen binnen bedrijven en vertelt hij over hoe je een succesvolle crowdfunding project opzet. Ook bespreekt hij zaken zoals welke trends er zijn in de tech wereld die potentieel impact kunnen hebben op jouw business en verteld hij hoe je nog meer kunt halen uit bestaande datasets.

Onderwerpen waar Julian Jagtenberg over spreekt
– Robotica
– Crowdfunding
– Data Science
– Social Impact
– Data driven
– Innovatie

Persoonlijke achtergrond Julian Jagtenberg
Als industrieel ontwerpingenieur studeerde hij aan de Technische Universiteit Delft. Met meerdere design- en engineering awards (James Dyson award, Philips innovation award, robotdalen innovation award en sprout 25 under 25) en het verhogen van 200% op Kickstarter is hij vastberaden om het beste van de robotica te krijgen om een ​​gelukkiger en gezonder leven te helpen leiden. Als het aan Julian ligt, zal ons huishouden er een beetje anders uitzien met behulp van robotica.

Persoonlijke missie Julian Jagtenberg
‘Het is mijn missie om robotica in te zetten voor sociale impact en persoonlijk welzijn.’

Interesse in een lezing van Julian Jagtenberg of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Rabobank

"De Delftse start up Somnox geeft robots een menselijk karakter en helpt ons beter om te gaan met Robotica toepassingen. Met een een inspirerend betoog over de slaaprobot van Somnox weet oprichter Julian Jagtenberg een zaal van 300 mensen te boeien. Een prachtig voorbeeld van de manier waarop we met robots kunnen bijdragen aan een meer leefbare samenleving."

Beschikbaarheid en informatie

Julian Jagtenberg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid