Op zoek naar succesvolle jonge ondernemers met een goed verhaal?

Luci Santema en Elianne koetzie
Bewaar als favoriet

Elianne Koetzier en Luci Santema

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Luci Santema en Elianne Koetzier zijn industrieel ontwerpers uit Delft. Door het opstarten van hun eigen succesvolle onderneming weten zij veel over de markt, sociaal ondernemen, start-up strategieën, wetgeving, patenten en crowdfunding!

Elianne Koetzier en Luci Santema

Elianne Koetzier en Luci Santema zijn twee jonge Delftse vrouwen, met een passie voor industriële ontwerpen. Elianne en Luci zijn de co-founders van Ziemi en winnaars van Delft Entrepreneurship Day 2021. In 2019 hebben zij dé innovatieve fietsverlichting bedacht, gepatenteerd en deze winter op de markt gebracht. Ziemi verlicht het onderlichaam van de fietser, zodat de menselijke beweging, ook wel ‘biomotion‘, zichtbaar is. Door het herkennen van biomotion zijn medeweggebruikers automatisch oplettender.

Ze zijn begonnen met een crowdfundingcampagne die 36.000 euro opleverde en konden zo aan de slag. Vanuit een sociale werkplaats in Rotterdam is er een productielijn opgezet waarvan inmiddels al duizenden van zijn verkocht en geleverd.

BIOMOTION

Biomotion betekent letterlijk ‘de menselijke beweging‘. Deze beweging creëert een visuele prikkel, die direct geïdentificeerd wordt als een mens die beweegt. Zo word jij gezien en herkend als mens. Daardoor zijn medeweggebruikers automatisch voorzichtiger en oplettender.

Elianne en Luci hebben een doel: fietsongelukken laten dalen. Om dat doel te verwezenlijken hebben ze zich juist niét jarenlang op een zolderkamer opgesloten. Integendeel: op basis van een ruw prototype, geld én voortdurende feedback van hun publiek knutselden ze in recordtijd een innovatief product in elkaar. Want iedereen verdient het om gezien te worden!

Onderwerpen waar Elianne Koetzier en Luci Santema over spreken

  • ondernemen
  • crowdfunding
  • gewoon doen
  • mannenwereld
  • sociaal ondernemen
  • patent
  • feedback ontvangen

Geïnteresseerd in Elianne Koetzier en Luci Santamea als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Elianne Koetzier en Luci Santema

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid