Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Suzanne Eikmans
Bewaar als favoriet

Suzanne Eikmans

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

De jonge ondernemer Suzanne Eikmans (1996) is een enthousiaste spreker die motiveert en inspireert. Ze zorgt ervoor dat men weer plezier krijgt in ondernemen en presenteren, door de juiste mindset te creëren. Met een aantal awards op zak weet ze wat het betekent om risico’s te nemen en impact te maken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Sander Hartog - directeur HvA - MIC

Zelden heb ik iemand zo gedreven en goed onderbouwd zowel nationaal (Amsterdam University of Applied Sciences) als internationaal (Creative Business Cup Europe) pitches en gastcolleges zien geven. Suzanne is een natural born zakenvrouw die weet hoe ze een publiek aan zich bindt. En wat een energie!

Jos van den Bergh - marketing manager Renault

Suzanne inspireert met ambitie en laat zien hoe je als jonge vrouw een sterk idee realiseert met durf, presentatie, slim gebruik van media en een portie overtuigingskracht. Dat persoonlijke verhaal is een aanwinst voor elke line-up.

Suzanne Eikmans

De jonge en ambitieuze Suzanne Eikmans (1996) was oprichter van de app Festival Wallet; een cashless betaalsysteem voor evenementen. Zo heb je nooit meer gedoe met muntjes op een festival. Ze heeft meerdere awards gewonnen met haar initiatief.

Tijdens haar inspirerende en energieke lezingen spreekt Suzanne over haar ervaringen en successen, maar ook over haar dieptepunten, leermomenten en valkuilen. Door eerlijk te zijn naar jezelf, kun je dat ook naar een ander overbrengen. Haar lezingen zijn met name gericht op het overtuigen, inspireren en motiveren van bedrijven en hun personeel. Van start-ups en scale-ups, maar ook van het individu.

Suzanne zorgt ervoor dat men na de sessie met positieve energie en een goede mindset naar buiten gaat. Dat ze weer (extra) motivatie krijgen in ondernemen, presenteren en het behalen van hun doelen.

De lezingen van Suzanne Eikmans

Suzanne maakt impact door iedereen actief deel te laten nemen aan haar sessie. Ze laat de deelnemers nadenken over hun eigen situatie en kan vervolgens advies geven bij knelpunten, vraagstukken en andere uitdagingen. Mogelijke thema’s van haar lezingen:

 • Geen plezier in het werk: Suzanne onderzoekt met de deelnemers het probleem, geeft tips om deze barrières te doorbreken en zorgt ervoor dat er weer positieve energie vrijkomt.
 • Verandering in het bedrijf: Met een positieve mindset leg je de basis voor een betere acceptatie van veranderingen.
 • Van concept naar start-up: Suzanne licht alle fases toe en deelt tips en valkuilen. Van idee tot uitwerking en het vinden van investeerders en partners.
 • Van start-up naar scale-up: Groei als start-up.
 • Media: Hoe het beste omgaan met de media en wat je het beste wel én niet kan zeggen.
 • Reputatie: Suzanne adviseert over hoe je het beste je reputatie hoog kunt houden in de (social) media.
 • Pitchen: Een praktische lezing boordevol tips en tricks, training en advies.

Iemand nodig die kan presenteren of pitchen voor jouw organisatie?

Suzanne kan ook ingezet worden om voor jouw bedrijf te gaan presenteren op zowel interne als externe events. Richting medewerkers, klanten, investeerders of andere stakeholders. Suzanne bespreekt graag de mogelijkheden met jullie door.

Suzanne Eikmans als dagvoorzittter

Suzanne is ook in te zetten als dagvoorzitter, presentator voor (online) events en als talkshow host.

Over Suzanne Eikmans

Suzanne Eikmans heeft tijdens het laatste jaar van haar studie; media, informatie en communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, haar toenmalige bedrijf ‘Festival Wallet’ opgericht. Festival Wallet was een cashless betaalsysteem voor evenementen waar bezoekers kunnen betalen middels een app. In een tijdsbestek van twee jaar was ze van een idee naar een veelbesproken start-up gegroeid, waarmee ze verschillende awards heeft gewonnen.

Gewonnen Awards

  • ViVA400 Visionista Award: Meest ambitieuze ondernemer van Nederland
  • Creative Business Cup: Most creative start-up of the world – National Winner
  • De Jonge 100: Business Hero’s
  • Vrouw in de Media Awards: Noord-Holland (3e)
  • Sprout 25 onder de 25

Geïnteresseerd in een lezing van Suzanne Eikmans of een dagvoorzitterschap?

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Sander Hartog - directeur HvA - MIC

Zelden heb ik iemand zo gedreven en goed onderbouwd zowel nationaal (Amsterdam University of Applied Sciences) als internationaal (Creative Business Cup Europe) pitches en gastcolleges zien geven. Suzanne is een natural born zakenvrouw die weet hoe ze een publiek aan zich bindt. En wat een energie!

Jos van den Bergh - marketing manager Renault

Suzanne inspireert met ambitie en laat zien hoe je als jonge vrouw een sterk idee realiseert met durf, presentatie, slim gebruik van media en een portie overtuigingskracht. Dat persoonlijke verhaal is een aanwinst voor elke line-up.Beschikbaarheid en informatie Suzanne Eikmans

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker