Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Suzanne Eikmans
Bewaar als favoriet

Suzanne Eikmans

De jonge ondernemer Suzanne Eikmans (1996) is een enthousiaste spreker die motiveert en inspireert. Ze zorgt ervoor dat men weer plezier krijgt in ondernemen en presenteren, door de juiste mindset te creëren. Met een aantal awards op zak weet ze wat het betekent om risico’s te nemen en impact te maken.

Sander Hartog - directeur HvA - MIC

"Zelden heb ik iemand zo gedreven en goed onderbouwd zowel nationaal (Amsterdam University of Applied Sciences) als internationaal (Creative Business Cup Europe) pitches en gastcolleges zien geven. Suzanne is een natural born zakenvrouw die weet hoe ze een publiek aan zich bindt. En wat een energie!"

Suzanne Eikmans

De jonge en ambitieuze Suzanne Eikmans (1996) is oprichter van het bedrijf Holy Focus, van waaruit ze pas afgestudeerde jongvolwassenen coacht en aan een baan helpt. Ze brengt hen in contact met werkgevers, maar leert afstudeerders allereerst te ontdekken wat hun kwaliteiten zijn. Daarna geeft ze tips: hoe onderhandel je, hoe presenteer je jezelf en wat heb jij te bieden?

Ook was zij oprichter van de prijswinnende app Festival Wallet; een cashless betaalsysteem voor evenementen.

Tijdens haar inspirerende en energieke lezingen spreekt Suzanne over haar ervaringen en successen als ondernemer, maar ook over haar dieptepunten, leermomenten en valkuilen. Door eerlijk te zijn naar jezelf, kun je dat ook naar een ander overbrengen. Haar lezingen zijn met name gericht op het overtuigen, inspireren en motiveren van bedrijven en professionals. Van start-ups en scale-ups, maar ook van het individu.

Suzanne zorgt ervoor dat men door de sessie (extra) motivatie krijgen in ondernemen, presenteren en het behalen van hun doelen.

De lezingen van Suzanne Eikmans

Suzanne maakt impact door iedereen actief deel te laten nemen aan haar sessie. Ze laat de deelnemers nadenken over hun eigen situatie en kan vervolgens advies geven bij knelpunten, vraagstukken en andere uitdagingen. Mogelijke thema’s van haar lezingen:

 • Verandering in het bedrijf: Met een positieve mindset leg je de basis voor een betere acceptatie van veranderingen.
 • Start-ups: Suzanne licht alle fases toe en deelt tips en valkuilen. Van idee tot uitwerking, het vinden van investeerders en partners en het verder groeien.
 • Geen plezier in het werk: Suzanne onderzoekt met de deelnemers het probleem, geeft tips om deze barrières te doorbreken en zorgt ervoor dat er weer positieve energie vrijkomt.
 • Media & Reputatie: Hoe het beste omgaan met de media en wat je het beste wel én niet kan zeggen.
 • Pitchen: Een praktische lezing boordevol tips en tricks, training en advies.
 • Voorbereiding jongeren arbeidsmarkt: Een goede start van het begin van je werkende leven

Iemand nodig die kan presenteren of pitchen voor jouw organisatie?

Suzanne kan ook ingezet worden om voor jouw bedrijf te gaan presenteren op zowel interne als externe events. Richting medewerkers, klanten, investeerders of andere stakeholders. Suzanne bespreekt graag de mogelijkheden met jullie door.

Suzanne Eikmans als dagvoorzittter

Suzanne is ook in te zetten als dagvoorzitter, presentator voor (online) events en als talkshow host.

Over de bedrijven van Suzanne Eikmans

Over Festival Wallet
Suzanne Eikmans heeft tijdens het laatste jaar van haar studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, haar toenmalige bedrijf ‘Festival Wallet’ opgericht. Festival Wallet was een cashless betaalsysteem voor evenementen waar bezoekers kunnen betalen middels een app. In een tijdsbestek van twee jaar was ze van een idee naar een veelbesproken start-up gegroeid, waarmee ze verschillende awards heeft gewonnen:

 • ViVA400 Visionista Award: Meest ambitieuze ondernemer van Nederland
 • Creative Business Cup: Most creative start-up of the world – National Winner
 • De Jonge 100: Business Hero’s
 • Vrouw in de Media Awards: Noord-Holland (3e)
 • Sprout 25 onder de 25

Over Holy Focus
Tijdens de corona-pandemie is Suzanne gestart met haar bedrijf ‘Holy Focus’. Dit omdat er een kloof is tussen afstudeerders en de arbeidsmarkt. Er zijn steeds meer schoolverlaters en ook steeds meer personeelstekorten, dus ergens gaat daar iets niet goed. Naast dat de coronapandemie ervoor gezorgd heeft dat studenten van nu het gehele sociale stuk gemist hebben om contact te maken in real life, is er uit haar onderzoek ook gebleken dat studenten een gebrek aan voorlichting en voorbereiding op de arbeidsmarkt ervaren. Ze geeft studenten een spoedcursus solliciteren, pitchen en mindset en vanuit daar werken ze samen toe naar een baan die op hun lijf geschreven staat.

Geïnteresseerd in een lezing van Suzanne Eikmans of een dagvoorzitterschap?

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Jos van den Bergh - marketing manager Renault

"Suzanne inspireert met ambitie en laat zien hoe je als jonge vrouw een sterk idee realiseert met durf, presentatie, slim gebruik van media en een portie overtuigingskracht. Dat persoonlijke verhaal is een aanwinst voor elke line-up. "

Beschikbaarheid en informatie

Suzanne Eikmans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid