Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marnix Geus
Bewaar als favoriet

Marnix Geus

Marnix Geus is expert op het gebied van thema’s als sociaal ondernemerschap, menswaardigheid, idealen omzetten in actie en verbinding. Zijn talks inspireren, enthousiasmeren en verbinden het publiek met elkaar. Dat doet hij graag met een flinke dosis humor en persoonlijke kwetsbaarheid.

Luuk Ros

"In my 20 years as comms prof, journalist and organiser of communication and marketing related events, I've met few are as passionate, original and confident as Marnix. Last year I've described his book to my (Internal Branding vidcast-) audience as the possible most readable, funny and usefull non fiction publications of the year. With his presentation on the NIMA Marketing Day in 2017, describing the journey that brought him to his original and (real) game changing insights, he added his valuable insights on PR, HR but mostly 'being a human being at work' to our highly appreciated event. I recommend his skills, knowledge and original approach, but most of all his focus on goals to be achieved while staying a friendly and cooperative professional."

Marnix Geus

In het dagelijks leven zet ondernemer, verbinder én verteller Marnix Geus zich pur sang met hart en ziel in voor The Present, een stichting die ondernemers verbindt aan sociale initiatieven. Met ‘positive activism’ als motto lanceert The Present op ondernemende wijze campagnes en projecten gericht op vluchtelingen, dakloze mensen, nieuwkomers en andere groepen die een zetje in de goede richting kunnen gebruiken. Een sprekend voorbeeld is het GiveMe5 programma, wat ontstond uit een ontmoeting tussen Marnix en de (nu niet langer) dakloze Paul. Bij The Present draait alles om gelijkwaardigheid, een vertrekpunt dat niet altijd even vanzelfsprekend is als het lijkt.

In de verhalen van Marnix zijn thema’s als menselijkheid, gelijkwaardigheid, positief activisme, servant leadership en de kracht van verbinding nooit ver weg. Uit je comfortzone durven stappen, kiezen voor je idealen, echt verandering durven aangaan en het roer omgooien. De souplesse waarmee hij deze thema’s verbindt, altijd vanuit een ontspannen interactie vol humor met zijn publiek, maken van Marnix een geliefde spreker.

Onderwerpen waar Marnix Geus over spreekt

  • Sociaal ondernemerschap
  • Positief activisme
  • Menswaardigheid en goed werkgeverschap
  • Verbinding

Ontdek wat er kan gebeuren als je mensen écht gaat zien. Als je loskomt van al die labels die we vaak op voorhand al klaar hebben staan. Je ontdekt daarbij de rol van de labels die je op jezelf plakt.

Achtergrond Marnix Geus

Marnix begon zijn carrière in de PR wereld als ondernemer en is mede-oprichter van o.a. Het PR Bureau en BLYDE Benelux. Hij groeide daarna door naar sociaal ondernemer en in 2017 verkocht hij zijn aandelen in zijn bedrijf en startte non-profit The Present. Hij is tevens auteur van ‘MensenHandel’ (2016), over je mensen vóór de handel durven stellen en ‘Het idealenboek’ (2022), over je idealen omzetten in actie, twee boeken die zijn visie op ondernemerschap en idealen weergeven.

Interesse in een lezing van Marnix Geus?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Pieter van Osch

"Marnix kreeg tijdens de Nationale Groeimasterclass op 7 oktober 2014 een kwartier om een persoonlijk verhaal te vertellen voor 500 ondernemers. In dat kwartier zette Marnix een bijzonder zeer persoonlijk ondernemersverhaal neer. Marnix durfde kwetsbaarheid te tonen en dat resulteerde in groot applaus en een hoge waardering in de survey van 4,62 (van 5 sterren). Reacties als "De man met de petten wist mij volledig mee te krijgen!" en "Interessant en leerzaam" stonden in de evaluatie. Dat terwijl het hoofdprogramma een professionele Amerikaanse spreker was! [...]"

Beschikbaarheid en informatie

Marnix Geus

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid