Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Chantal Heutink
Bewaar als favoriet

Chantal Heutink

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Ben jij bereid alles op te geven voor jouw grootste droom? Chantal Heutink deed het. Ze vertrok naar Kennia en richtte I-Care op, een bedrijf dat meisjes helpt om ook tijdens hun ongesteldheid naar school te kunnen. Over haar reis, met vallen en opstaan, schreef ze de bestseller ‘Op hoge hakken in Afrika’.

NVWA

"Chantal is een leuke en open spreker, die haar publiek direct aanspreekt en in beweging weet te krijgen. Ze weet haar persoonlijke verhaal goed af te stemmen op het thema van de bijeenkomst en is daarin ook niet bang om te confronteren en aan te spreken."

Chantal Heutink

Ben jij bereid alles op te geven voor jouw grootste droom? Chantal Heutink deed het. Ze verruilde haar snelle leven in Amsterdam voor de laid-back cultuur van Kenia. In haar inspirerende boek ‘Op hoge hakken in Afrika’ verteld Chantal Heutink hoe ze alles opgaf om haar ambitie te realiseren: ieder meisje in Kenia naar school, ook tijdens hun ‘rode dagen’.

Ze zette succesvol een social business op in Kenia en richtte I-Care op. Daarmee zorgde ze er onder andere voor dat uitwasbaar maandverband beschikbaar kwam voor een continent met meisjes vol jonge dromen. Haar doel: niet langer ogen vol neergeslagen schaamte in de halflege klaslokalen, maar een generatie jonge vrouwen met een trotse blik recht vooruit.

Chantal Heutink is een echte storyteller. Haar verhaal kenmerkt zich door hoogtepunten en dieptepunten waar veel mensen zich in kunnen herkennen. Chantal durft zich zelf op het podium te laten zien en weet daardoor een groot publiek te bereiken. Met de nodige zelfspot, op een open, kwetsbare doch krachtige en bevlogen manier deelt ze zo haar (levens)lessen.

Onderwerpen waar Chantal Heutink over spreekt:

1) Erachter komen wat je droom is, what makes you tick en wat weerhoud je om te doen wat je wilt en waar je naar verlangt.
2) Van dromen tot lef om te doen: Cut the crap, just do it.
3) Falen/mislukking/tegenslag: hoe kom je eruit en hoe vind je weer motivatie
4) Delen van lessen over (sociaal) ondernemen in een ontwikkelingsland
5) Jezelf innoveren en uit je comfortzone stappen
6) Gebruiken van excuses om dingen niet te doen. Slachtofferschap.
6) Weer verantwoordelijkheid nemen over je leven en Just cut the crap and do it!
7) ‘Op hoge hakken in Afrika’ – ondernemen in Kenia. Cultuurverschillen en hoe je met een simpel product veel impact kan maken.

Rode draad in haar verhaal is lef. Dat staat voor: Leiding en regie nemen over je leven, je werk en datgene wat je te doen hebt en waar je naar verlangt. Energie. Door focus en het maken van duidelijke keuzes krijg je meer energie. Je weet wat je wilt en gaat ervoor.

Persoonlijke achtergrond

Chantal Heutink heeft een bewogen leven achter de rug en wilde snel carrière maken om te bewijzen dat zij iemand was. Dit ging haar goed af! Ze werkte meer dan vijftien jaar voor corporate organisaties in verschillende functies, waaronder (project)management en recruitment.

In 2005 startte zij haar eigen bedrijf 4xD B.V. en coachte anderen bij het volgen van hun droom. Hier werd zij echter keihard met zich zelf geconfronteerd. Chantal realiseerde zich toen dat zij het anders moest gaan doen: zelf haar eigen droom achterna. Zij liet haar comfortabele leven achter zich en vertrok voor vier maanden als vrijwilligster naar Kenia wat een keerpunt is haar leven was.

Geraakt door de veerkracht van de vrouwen heeft zij bij thuiskomst een stichting opgericht en even later een onderneming. Met haar business I-Care ontwikkelde, produceerde en distribueerde zij wasbaar maandverband voor de meisjes in de achtergestelde gebieden. Zij had twintig man in dienst en met vurige passie leidde deze blonde zakenvrouw de onderneming in Kenia.

In 2015 moest zij haar business afbouwen. Zij kwam in een dal terecht, maar is hier krachtiger dan ooit uitgeklommen. De obstakels op haar levenspad heeft haar belangrijke levenslessen geleerd. Haar werk zet zij door, alleen op een andere manier. Met haar werk in Kenia heeft zij meer dan 55.000 meisjes en vrouwen bereikt. In Kenia heeft zij een Award ontvangen voor ‘Best Innovative Service Runners Up’ en in 2014 is zij door de UN genomineerd als ‘Global Accelerator’.

Interesse in een lezing van Chantal Heutink of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Ben jij bereid alles op te geven voor jouw grootste droom? Chantal Heutink deed het. Ze verruilde haar snelle leven in Amsterdam voor de laid-back cultuur van Kenia. In haar inspirerende boek ‘Op hoge hakken in Afrika’ verteld Chantal Heutink hoe ze alles opgaf om haar ambitie te realiseren: ieder meisje in Kenia naar school, ook tijdens hun ‘rode dagen’.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Stichting Interculturele Vrouwencentrum Enschede

"Hierbij nogmaals zeer bedankt voor de bijzondere dinsdagmiddag met een oh zo interessante lezing. Ik ben onder de indruk van de durf in uw levenswending. Hoewel ik het aantal deelnemers nooit van te voren weet, was er deze keer grote animo en erg blij met deze mooie opkomst. Ik hoorde uitsluitend enthousiaste meningen."

Unreasonable Institute

"Chantal is in the top 1% of all speakers I've ever seen! I was fortunate enough to watch Chantal give a presentation in Uganda that lit up the entire room and inspired myself and all the investors and business leaders in the room to re-think our conceptions of what is possible. She speaks in a way that immediately resonates and that commands the attention of the entire room. She speaks with her heart in an incredible vulnerable and strong way. Any organization who is fortunate enough to get Chantal to speak at their gatherings will quickly come to learn that she is the highlight of the show! Daniel Epstein - CEO and Founder Unreasonable Institute"

Deloitte Consulting

"Chantal Heutink is a powerful lady, who had the guts to follow her dream. It was a very inspiring event. She brought me and many others to tears and moved the entire room with her story. Melissa Raczak - partner Deloitte Consulting"

Beschikbaarheid en informatie

Chantal Heutink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid