Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark Soetman
Bewaar als favoriet

Mark Soetman

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Mark Soetman is een serieel ondernemer in voeding, duurzaamheid en innovatie. Met zijn kennis van techniek en voedsel bedenkt hij innovatieve oplossingen voor voedsel- en voedingsproblemen. Mark biedt met zijn lezing een unieke mix van zachte en harde waarden, high tech, robotica, maar ook branding & communicatie rond duurzaamheid.

Mark Soetman

Mark Soetman adviseert en begeleidt bedrijven in de voedselvoorziening die willen verduurzamen en innoveren. Hij is als geen ander in staat om alternatieve benaderingen te vinden voor uitdagingen rondom voedsel en duurzaamheid. Bovendien ondersteunt Mark ook bij het vermarkten van duurzaamheid.

De innovatie-gedreven Mark gebruikt zijn inzichten in de wereld van agro en voedsel om je overtuigingen te kietelen. Lokaal en biologisch? Of juist intensief met weinig tot geen dierlijke producten? Wat helpt de natuur nou werkelijk? En waar liggen de grenzen van ons wensdenken?

Met zijn inspirerende lezingen biedt hij niet de gebruikelijke antwoorden, maar juist creatieve en innovatieve manier van denken en oplossingen. Iets dat niet kan? Daar weet Mark omheen te werken.

Lezingen door Mark Soetman

  • Voedsel en voeding
  • Agro
  • Duurzaamheid
  • Innovatie
  • Vermarkting
  • Kringlopen

Mark is tevens inzetbaar als dagvoorzitter en workshopleider.

Achtergrond Mark Soetman

Mark heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft, in combinatie met topgastronomie. Hij is daarnaast ondernemer en vooral een methodologisch denker die kansen ziet en oppakt. Dat heeft geleid tot twee bedrijven:

  • Crustalicious is een bedrijf waarin een machine is ontwikkeld die in staat is om vlees te extraheren uit kleinere krabbensoorten. Dat zijn wereldwijd plaagsoorten die geen economische waarde kennen. Of beter: kenden. Nu wel. Rauw krabbenvlees is uniek.
  • Radio Magnetic Freezing is een bedrijf waarin een vriestechnologie is ontwikkeld dat water tijdens het proces van invriezen (ongeacht hoe snel) controleert, zodat er geen kristalvorming plaatsvindt en daarmee geen (cel)schade.

en een grootschalig project:

  • Algaemy is een grootschalig zeewierteelt project. Dat wordt gedaan doormiddel van een bioraffinage-proces en dat wordt ontwikkeld uit aquatische biomassa.

Hij heeft tevens een m voor Distrifood.

Interesse in een lezing van Mark Soetman of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Mark Soetman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid