Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

rené pluijm
Bewaar als favoriet

René Pluijm

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De bevlogenheid van René maakt hem een interessante spreker. Zijn reislust in combinatie met zijn liefde voor voedsel maakt hem de perfecte gids, op zoek naar lokale gewoontes, voedseltradities en de keuken. Hij beschouwd zichzelf als een culinaire nomade, altijd op jacht naar “lekkers”. Dit alles komt naar voren in René Pluijm’s verhaal, en dat is er een die blijft plakken. 

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

René Pluijm

“Mijn missie is mensen blij maken. Ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn liefde voor voedsel en de natuur. Ik maak me hard voor het gevecht tegen eenheidsworst.” – René Pluijm

De bevlogenheid van René maakt hem een interessante spreker. Zijn reislust in combinatie met zijn liefde voor voedsel maakt hem de perfecte gids, op zoek naar lokale gewoontes, voedseltradities en de keuken. Hij beschouwt zichzelf als een culinaire nomade, altijd op jacht naar ‘lekkers’, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Dit alles komt naar voren in René Pluijm’s verhaal, en dat is er een die blijft plakken.

Onderwerpen waar René Pluijm over spreekt

  • Eetcultuur
  • Gastvrijheid
  • Milieubewust en duurzaam eten
  • Horeca

Achtergrond

René is veelal actief op het gebied van ‘eetcultuur’. Hij is in Nederland en ook in het buitenland op alle gebieden van de horeca actief geweest, met name in het restaurantwezen: als chef-kok, in de bediening, als bedrijfsleider, als eigenaar en ook als consultant, als ontwikkelaar van foodformules, als interim directeur, als gastvrijheidtrainer en in culinaire activiteiten met kinderen.

René is naast al zijn culinaire bezigheden ook welbekend van TV. Inmiddels zijn meerdere succesvolle series van ‘Pluijm op pad’ op RTL4 uitgezonden. En nu presenteert René ook weer een nieuw boek: ‘Culinaire werkplaats.’ September 2019 begint het zevende seizoen van ‘Pluijm’s Eetbare Wereld’ weer bij RTL4. Hier gingen twee eerdere seizoenen aan vooraf. René is naast alle bekendheid ook nog initiatiefnemer van meerdere voedsel-establishments en restaurants.

Interesse in een lezing van René Pluijm?

René Pluijm kan als geen ander bevlogen vertellen over zijn voornaamste passie: voedsel. Maar ook over andere onderwerpen waar hij zeer bedreven in is, zoals gastvrijheid en andere onderwerpen met betrekking tot het restaurantwezen. Je mag al met al een lezing van formaat verwachten.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie René Pluijm

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker