Rudolph van Veen – Bevlogen meesterkok en meesterpatissier

‘De missie van Rudolph van Veen is de mensen om zich heen meer zelfvertrouwen te geven in de keuken. Zonder terughoudendheid iedereen te helpen meer plezier aan koken, bakken en eten te bezorgen passend in een gezonde leefstijl’

Rudolph van Veen, bekend van meerdere televisieprogramma’s, is zelf een echte vakman met passie voor verse producten en ambachtelijke bereidingen. Rudolph doet regelmatig presentaties in het land. Tijdens de plenaire presentatie zal hij vol enthousiasme zijn verhaal vertellen.

Als inspirerende motivational speaker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden een inzage in zijn carriere. Hij geeft weergaloos weer dat succes begint bij jezelf. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op food gebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten.

Onderwerpen waar Rudolph over spreekt zijn

  • Koken, bakken en alles dat met gastronomie te maken heeft in de breedste zin
  • Reizen en culturen, met een link naar voeding en gastronomie
  • Gastvrijheid en dienstbaarheid
  • Gezondheid en vitaliteit en de rol die onze voeding daarbij speelt
  • De rol van gastronomie in de media
  • Muziek met een link naar eten en drinken(En de rol die muziek speelt in ons leven)
  • Dromen waarmaken. Net als een zalm stroomopwaarts zwemmen!
  • De raakvlakken en overeenkomsten tussen sport en gastronomie(goed koken is een topsport!)

Inzetbaarheid
– Motiverende speech, waarin hij mensen enthousiastmeert. Dit hoeft niet altijd een link met eten of drinken te zijn.Rudolph van Veen gebruikt voorbeelden uit zijn wereld welke hij vertaalt naar de wereld van zijn publiek.
– Een event opfleuren of kleur geven met een verhaal over een leuk onderwerp.
– Inspirerende, luchtige ‘break’ tijdens een serieus forum of bedrijfs presentatie. Waarbij Rudolph van Veen b.v. toepraat naar de lunch of het diner. Soms in overleg met cateraar kan er een verbinding gemaakt worden met een gerecht.

Persoonlijke achtergrond

Rudolph van Veen is een samenwonende vader van 2 kinderen. Als 12 jarige heeft Rudolph van Veen bewust gekozen voor een beroepsopleiding (LBO) en op 17 jarige leeftijd is hij gaan werken als kok. In zijn ambacht wilde hij altijd al het hoogste bereiken. Hij is dan ook sinds 1995 Meesterkok en sinds 2010 Meesterpatissier. Daarnaast heeft hij vele medailles mogen ontvangen tijdens het WK koken & patisserie.

Sinds 2000 regelmatig te zien op T.V. (Life & Cooking, Taste of Life, Life 4 You, Rudolph’s Bakery, Over Smaak valt te Twisten) en heeft hij theater ervaring; 24KItchen Live in HMH A’dam, Rudolph Kuha Live in Ljubljana, Slovenie, Rudolph’s Christmas. In 2005 was hij gast patissier voor de Oscars in Hollywood. Hij was betrokken bij de oprichting van 24Kitchen en momenteel is Rudolph betrokken als chef bij het gezondheid-platform FoodFirst Network.

Interesse in een sessie met Rudolph van Veen of heeft u een vraag?

Een presentatie van Rudolph zorgt er voor dat gasten zich goed en ontspannen voelen en dat ze meer gelachen hebben dan ze van tevoren dachten. De volgende dag is er genoeg stof tot napraten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Rudolph van Veen SKU UPC Model

De samenwerking met deSpreker.nl, Rudolph van Veen en zijn management waren erg prettig. Persoonlijke benadering en advies, goede tips en een erg goed

Mar 14, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: IVN Noord 

De samenwerking met deSpreker.nl, Rudolph van Veen en zijn management waren erg prettig. Persoonlijke benadering en advies, goede tips en een erg goed en inspirerend verhaal.


5.0 5.0 1 1 De samenwerking met deSpreker.nl, Rudolph van Veen en zijn management waren erg prettig. Persoonlijke benadering en advies, goede tips en een erg goed en inspirerend verhaal. Rudolph van Veen

Gerelateerde sprekers