Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Janneke van der Meulen
Bewaar als favoriet

Janneke van der Meulen

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Wil jij bakken met energie in je lijf? Rust in je hoofd? Productiviteit in je handen? Topsporter Janneke van der Meulen is een bekende spreker en auteur (‘Eet win-win’ en ‘Eiwitleugen’) over gezond leven. Ze spreekt met humor en helderheid over waarom energie het verschil maakt in alles wat je doet.

Jaap Korteweg - CEO De Vegetarische Slager

"Janneke heeft een springlevend helder en overtuigend verhaal! De kool en de geit sparen is aan haar niet besteed hoewel ze voor beiden een zwak heeft, weet ik. Ze beschikt over een enorme dosis feitenkennis en is zelf het vitale bewijs van haar verhaal. "

Janneke van der Meulen

Gezond, fit, slank en vrolijk zijn is eigenlijk best simpel, al lijkt het tegenwoordig misschien complex. Wie kunnen we geloven als we willen afvallen? Waar gaan we beginnen als we sterker, gezond en energiek willen worden? Janneke van der Meulen is succesvol topsporter en daarnaast coach en auteur op gebied van gezondheid. Ze heeft onderzocht wat het optimale dieet is voor de mens, zodat maaltijden genezen in plaats van ziek maken, energie geven in plaats van energie kosten. Bovendien heeft ze ontdekt hoe je moet denken zodat je geen stress meer hebt, maar denkt als een winnaar.

Tijdens haar wetenschappelijk onderbouwde lezingen geeft ze helderheid over de beste manier om te eten en te denken én legt uit hoe wetenschap werkt, zodat je snapt waarom iedereen steeds iets anders beweert over gezond leven. Ze weet hierbij humor, topsportmentaliteit, wetenschap en spiritualiteit op een gepassioneerde en energieke manier met elkaar te verbinden.

Onderwerpen waar Janneke van der Meulen over spreekt

  • Gezondheid op alle fronten
  • Wetenschappelijke resultaten interpreteren en gebruiken
  • Vitaliteit
  • Productiviteit
  • Zelfkennis en Zelfbeheersing
  • Eenheidsbewustzijn
  • Topsportmentaliteit
  • Voeding
  • Non-dualiteit
  • Geweldloze communicatie

Het resultaat – Na Janneke’s lezingen gaat iedereen fitter, energieker en vrolijker naar huis. Het mooie gevolg hiervan? Het ziekteverzuim halveert, de productiviteit verbetert, een gezondere wereld én de ervaring dat het onwijs leuk is om het beste voor jezelf,  je bedrijf én de wereld te doen!

Achtergrond Janneke van der Meulen

Na haar VWO rondde Janneke in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie gaf ze bijles in de vakken wiskunde en statistiek. Ze werkte onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken. Ze studeerde af bij de SNS-bank en werkte mee aan grote onderzoeksprojecten. Daar leerde ze hoe je de bewijskracht van wetenschappelijke onderzoeken beoordeeld en hoe je de resultaten daarvan kunt implementeren in de praktijk.

Na de studie werkte ze voor Shell en schreef ze het boek ‘Supersnel herstel – Voeding voor succes’ (2014) en later ‘Eet win-win‘ (2017) en ‘Eitwitleugen‘ (2021).

De studie heeft ze altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. En met sport. Topsport. Roeien. Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is. Om dit alles met succes, losse schouders en een twinkel in de ogen te voltooien, heb je heel veel energie nodig. Die energie verkrijg je door volop te investeren in de juiste voeding, zelfkennis en zelfbeheersing. Janneke heeft meerdere (inter)nationale roei- en mountainbike successen. In 2018 en 2022 word ze Wereld Kampioen Kustroeien.

Interesse in een lezing van Janneke van der Meulen?

Janneke weet op energieke manier en met humor altijd haar publiek te prikkelen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Strategisch Management Politie Nederland

"Janneke en haar team heeft onze teambuilding dag volledig begeleid. Wij hebben leren roeien van toproeisters op de Amstel, wij zijn geïnspireerd om gezonder te leven en hebben genoten van de heerlijke maaltijd. Dat alles op een prachtige locatie. Een bijzondere dag waar wij met veel plezier naar terugkijken en waar wij als team nog geregeld op reflecteren. Janneke is voor ons team een inspiratiebron. Bovenal is Janneke een bijzonder, uniek en mooi mens. "

Beschikbaarheid en informatie

Janneke van der Meulen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid