Willen jullie tevreden, gezonde en doeltreffende medewerkers?

Jérôme Gijselaers
Bewaar als favoriet

Jérôme Gijselaers

Dr. Jérôme Gijselaers heeft een master in de neuropsychologie, promoveerde op het gebied van biopsychologie en onderwijskunde én is gediplomeerd coach. Jérôme geeft lezingen over leefstijl en het ontwikkelen van een constructieve houding, met als ultieme doel een gezond lijf en een veerkrachtige geest.

PostNL

"Jérôme heeft ons geleerd dat je met kleine veranderingen op lange termijn een veel betere leefstijl kunt creëren waardoor je beter presteert."

Jérôme Gijselaers

Het is mijn missie om mensen te helpen lekkerder in hun eigen vel te zitten, zowel fysiek als mentaal.

Jérôme Gijselaers heeft een master in de neuropsychologie en promoveerde op het gebied van biopsychologie en onderwijskunde. Hij heeft ruim 8 jaar onderzoek gedaan naar biologische leefstijlfactoren. Als gediplomeerd coach helpt Jérôme mensen lekkerder in hun eigen vel te zitten, zowel fysiek als mentaal.

Jérôme geeft lezingen over leefstijl en het ontwikkelen van een constructieve houding, met als ultieme doel een gezond lijf en een veerkrachtige geest. Jérôme gaat in op vitaliteit, bekeken vanuit leefstijl en dus slaap, beweging en voeding. Hij gaat in op stabiliteit, bekeken vanuit mindset, aandacht en zelfkennis. Daarmee werkt hij aan de ideale balans van fysiek en mentaal welzijn, twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Tijdens zijn lezingen krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe zorg je voor een beter slaappatroon?
  • Hoe zorg je voor voldoende beweging?
  • Hoe zorg je voor een gevarieerd eetpatroon?
  • Hoe kun je zonder paniek keuzes maken?
  • Hoe zorg je ervoor dat je je niet uit het veld laat slaan door tegenslagen?
  • Hoe kun je lekker in het proces zitten, ook als het wat minder gaat, of wanneer zaken simpelweg gewoon slecht gaan?

Lezingen Jérôme Gijselaers

Lezing 1: De biologie van goed presteren.
Thema’s: Leefstijl, Vitaliteit, Slaap, Beweging, Voeding
Deze lezing benadrukt het belang van fitte medewerkers voor lagere ziekteverzuim, hogere productiviteit en verminderde fouten. Het biedt eenvoudige, direct toepasbare tips voor een betere leefstijl, inclusief slaap, beweging en voeding.

Lezing 2: De psychologie van goed presteren.
Thema’s: Stabiliteit, Psychologie, Mindset, Aandacht, Zelfkennis
Deze lezing benadrukt het belang van mentale stabiliteit voor een positieve werkomgeving en productiviteit. Jérôme behandelt mindset, aandacht en zelfkennis, geeft praktijkvoorbeelden en biedt direct toepasbare tips voor medewerkers.

Waarom kiezen voor een lezing van Jérôme

1. Jérôme benadert in zijn uiteenlopende lezingen diverse onderdelen vanuit biologisch of psychologisch perspectief en geeft aan hoe deze samenhangen met persoonlijke prestaties.
2. Middels praktische en makkelijk te implementeren tips geeft Jérôme aan hoe je je vitaliteit of stabiliteit kunt verbeteren.
3. Jérôme legt daarbij in begrijpelijke termen uit hoe ons brein werkt en hoe we eigenaarschap kunnen nemen over onze fysieke gezondheid en ons mentale welzijn.

Jérôme heeft dankzij zijn wetenschappelijke achtergrond in de neuropsychologie en onderwijskunde veel inzicht in de werking van het brein en menselijk gedrag. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in het onderwijsveld en is daarmee een uitstekende docent.

Interesse in een lezing van Jérôme Gijselaers?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Van Oord Rotterdam

"Jérôme gave an excellent lecture with nice bits of interaction and activity. I have learned about sleep, nutrition and being active. This lecture expanded my knowledge on these subjects. Jérôme also gave quite practical tips to use in practice to try and create a better biology of performance."

Beschikbaarheid en informatie

Jérôme Gijselaers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid