Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Teun de Nooijer
Bewaar als favoriet

Teun de Nooijer

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Teun de Nooijer is inzetbaar voor het geven van presentaties over waarin hij zijn unieke ervaring en fantastische anekdotes combineert met wetenschappelijke studies. Teun spreekt over verschillende onderwerpen als vitaliteit, omgaan met tegenslagen, teamwork, talent ontwikkeling en duurzaam presteren.

RDW

"Het contact met despreker.nl en Teun de Nooijer als spreker was erg prettig. Ook de extra checks of alles geregeld was, zijn echt top. Teun heeft echt een leuke en zeer geslaagde sessie gehouden. Hij heeft goed geluisterd en de inhoud van zijn verhaal weten af te stemmen op het publiek en het thema. Hij heeft zich ook erg flexibel opgesteld in zowel de indeling (2 keer een half uur) als in de invulling van het 2e deel. Hij zorgde ervoor dat er nauwelijks afstand was tussen hem en het publiek, wat zorgde voor een open en vrije sfeer, waarin ook vragen gesteld konden worden. Wat me vooral opviel was dat eigenlijk iedereen geboeid werd door het verhaal. Teun wist de aandacht van het publiek te winnen en te behouden. Dikke pluim!"

Teun de Nooijer

Teun de Nooijer is één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Hij won als hockeyinternational 4 Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney).

Lezingen door Teun de Nooijer

Teun de Nooijer is inzetbaar voor het geven van presentaties over waarin hij zijn unieke ervaring en fantastische anekdotes combineert met wetenschappelijke studies. Teun spreekt over verschillende onderwerpen als:

  • vitaliteit
  • omgaan met tegenslagen
  • teamwork
  • talent ontwikkeling
  • veerkracht
  • focus
  • duurzaam presteren

Daarnaast is Teun inzetbaar voor het geven van paneldiscussies en clinics, waar hij regelmatig andere topsporters of toppers uit het bedrijfsleven in betrekt.

Achtergrond Teun de Nooijer

Op jonge leeftijd startte Teun de Nooijer met hockeyen bij Hockeyclub Alkmaar. In 1993 debuteerde hij in de Hoofdklasse hockey voor hockeyclub Bloemendaal. Met zijn fluwelen techniek, fantastische passing en briljante spelinzicht wordt hij ook wel de “Johan Cruijff’ van het hockey genoemd, mede omdat hij jarenlang met rugnummer 14 heeft gespeeld.

Teun de Nooijer is één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Hij won als hockey-international 4 Olympische medailles, waaronder twee keer goud in 1996 (Atlanta) en 2000 (Sydney). In 1998 scoorde Teun de golden-goal in de finale van het Wereldkampioenschap. Teun is drie keer benoemd door de FIH als werelds beste speler en ontving na het beëindigen van zijn sportcarrière de ‘Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs, waarmee de allergrootste sporters worden bekroond voor buitengewone verdiensten voor de Nederlandse sport.

Na zijn hockey carrière ging Teun een nieuwe uitdaging aan als teammanager bij voetbalclub AZ waar hij tot aan het einde van het seizoen 2014-2015 werkzaam is geweest. Een jaar later keerde hij terug bij Bloemendaal als assistent-coach van het vrouwenteam. Met ingang van het seizoen 2016/2017 werd hij hoofdtrainer van de hockeysters van Bloemendaal.

Teun de Nooijer boeken voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Teun de Nooijer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid