Lucas van Gerwen

Dr. Lucas van Gerwen is klinisch psycholoog, luchtvaart psycholoog en vlieger. Hij heeft Piloten zonder Grenzen opgericht maar is de laatst 24 jaar actief op het gebied van stressmanagement. Daarnaast behandelt hij alle luchtvaart gerelateerde klachten. Hij is directeur van World Class Support, een bedrijf dat stress en angstklachten in het bedrijfsleven aanpakt en directeur van Stichting VALK (Vlieg Angstbestrijding Leidse universiteit KLM). Stichting VALK is behalve een samenwerking van de KLM en de Universiteit Leiden ook partner van de Luchthaven Schiphol, Transavia, ArkeFly en Martinair. Binnen beide bedrijven worden lezingen, trainingen en therapeutische behandelingen verzorgd.

Een populair programma is ook het geven van een interactieve lezing door Lucas gevolgd door een uitdaging. Het programma is geschikt voor teambuilding, klantenbinding of om een concreet probleem aan te pakken. Gezien de luchtvaart achtergrond van Lucas van Gerwen is het leuk de lezing of training op een vliegveld plaats te laten vinden.

Interesse in een lezing van van Gerwen?

Een lezing van Lucas van Gerwen is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Zijn brede schaal aan ervaring(en) en expertise(s) dragen allen bij aan een succesvolle lezing van formaat. Boek nu!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Lucas van Gerwen

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.