Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lucas van Gerwen
Bewaar als favoriet

Lucas van Gerwen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Dr. Lucas van Gerwen is klinisch psycholoog/psychotherapeut en is gespecialiseerd in angst- en stressmanagement. Angst & lef zijn de thema’s die centraal staan bij Van Gerwen. Waar angst is, is ook durf en lef, aldus Van Gerwen. Kwestie van de juiste technieken en vaardigheden aanleren.

Lucas van Gerwen

Dr. Lucas van Gerwen is klinisch psycholoog en directeur van World Class Support, een bedrijf dat stress en angstklachten in het bedrijfsleven aanpakt. Hij is bovendien directeur van Stichting VALK (Vlieg Angstbestrijding Leidse universiteit KLM). Lucas schreef een groot aantal wetenschappelijke en populaire boeken en artikelen, waaronder enkele zelfhulpboeken voor angst- en stressmanagement. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit van Leiden op het onderwerp ‘Vliegangst’.

Angst & lef zijn de thema’s die centraal staan bij Van Gerwen. Angst leeft, heftig en veelvuldig. In het bedrijfsleven, in de politiek, in de liefde, op straat, in bed, in de auto en in de lucht. Angst kost de samenleving miljoenen, maar het onderwerp is taboe. En de verwoestende werking ervan wordt onderschat. Maar waar angst is, is ook durf en lef, aldus Van Gerwen. Kwestie van de juiste technieken en vaardigheden aanleren.

Onderwerpen waar Lucas over spreekt

  • Stressmanagement
  • Angst & lef

In zijn lezingen geeft hij inzicht in de oorzaken van angst en stress en de gevolgen ervan. Hij levert op originele, humorvolle, maar niettemin indringende wijze handvatten om de angst niet alleen ‘te managen’, maar ook om te zetten in de energie/moed om uitdagingen aan te gaan. Het programma is geschikt voor teambuilding, klantenbinding of om een concreet probleem aan te pakken.

Over Lucas van Gerwen

Dr. Lucas van Gerwen is klinisch psycholoog/psychotherapeut en beroepspiloot, gespecialiseerd in angst- en stressmanagement. Hij is directeur van Stichting VALK (Vlieg Angstbestrijding Leidse universiteit KLM) en van World Class Support. Ook heeft Lucas een boek genaamd ‘Over vliegangst en hoe je ervan afkomt’.

Hij heeft Piloten zonder Grenzen opgericht, maar is de laatst 24 jaar actief op het gebied van stressmanagement.

Interesse in een lezing Lucas van Gerwen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lucas van Gerwen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid