Op zoek naar een bevlogen spreker voor jouw bijeenkomst?

Frank Versteegh
Bewaar als favoriet

Frank Versteegh

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Frank Versteegh is een Airshow- en Red Bull Air Race-piloot geweest en heeft bijna 45 jaar luchtvaartervaring. Hij is een internationaal spreker en consultant met een specialisatie in risicobeheer, veiligheid, persoonlijke verantwoordelijkheid, angst en het bereiken van je dromen.

Yacht

"“In his outstanding and slightly provocative performance as keynote speaker in our masterclass program 'Decision Making' Frank is a real challenge for our audience (commercial and senior managers of our client), time and again. His transparent cases, mixed with a good share of humor and triggering questions, make that there is no time for lay back until after three hours of hard work. Then you've reached new insights on how split-second-decisions influence also your job.” Jeroen Kosterman (Yaght)"

Frank Versteegh

Frank Versteegh begon zijn vliegcarrière meer dan 30 jaar geleden in behoort tot de top vijf demonstratiepiloten van de wereld. Risicobeheersing en veiligheidssystemen in combinatie met zijn zoektocht naar perfectie hebben hem 30 jaar wedstrijd en airshow vliegen laten ‘overleven’.

Inmiddels is Frank is een veelgevraagd spreker met meer dan 30 jaar ervaring in onder andere Europa, Afrika en de Verenigde Staten. Frank spreekt op boeiende en persoonlijke wijze over onderwerpen zoals Risicomanagement (overleven), veiligheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Met passie motiveert hij zijn toehoorders en vertelt hij tijdens zijn lezingen over leven en dood.

Thema’s lezingen Frank Versteegh

Lezingen die Frank voor jouw event kan verzorgen:

  1. Persoonlijke verantwoordelijkheid en ego’s
   In het (top-)management van grotere bedrijven worden vaak kwartaal en halfjaar cijfers nagejaagd. ‘People management’ wordt helaas vaak nog niet genoeg onderkend als uiterst belangrijk ‘instrument’. De mens staat centraal in de organisatie. ‘Waar gaat het nu eigenlijk allemaal om’? Een verhaal over ethiek, creativiteit, nee-zeggen en over werken met plezier.
  2. Risicomanagement en veiligheid: excellent functioneren
   Ondanks alle protocollen, standaarden, handleidingen en regels gaat het toch soms fout. De vraag is waarom? Om hier meer inzicht in te krijgen worden vergelijkingen gemaakt tussen veiligheidssystemen in de wereld van aerobatic of kunstvliegerij en de werkvloer. Checklist, de oplossing of kinderachtig systeem?
  3. Attitude Kills
   Het ontbreken van de juiste attitude kan in de luchtvaart tot de dood leiden. Wat zijn de gevolgen van ‘attitude’ in uw bedrijf? Een verhaal over EGO’s, feedback / kritiek en communicatie. Begrijp ik wel wat u zegt?
  4. Angst
   Mensen worden vaak angstig gemaakt door de media, waaronder het journaal of de krant. Frank is hier samen met een psycholoog dieper op ingedoken en laat tijdens deze lezing aan de hand van tal van voorbeelden zien wat voor invloed de media heeft op de gezondheid. Daarnaast legt hij uit waar angst vandaan komt.

Andere mogelijke onderwerpen:

 • Topsporters en hun toekomst.
 • Lef of leven. Een zeer motiverend gesprek.
 • Hoe om te gaan met sponsors.
 • Risico’s in topsport.
 • Aan de top en dan?
 • Media en succes.
 • Toekomstige jonge leiders
 • Situational Awareness

Achtergrond Frank Versteegh

Frank Versteegh, een piloot met meer dan 40 jaar luchtvaartervaring, biedt een breed scala aan diensten aan particulieren en bedrijven.

Achtergrond vliegcarrière
Hij is een gerenommeerde Airshow- en Red Bull Air Race-piloot die te veel prijzen heeft verzameld om op te noemen en uitblonk op vele unieke manoeuvres. Hij heeft meer dan 180 vliegtuigtypes gevlogen en meer dan 1450 airshows in 40 landen gevlogen. Door zijn collega-piloten wordt hij beschreven als “nauwkeurig, intens en genereus in zijn adem van kennis“. Hij heeft jarenlang over de hele wereld geracet en heeft geweldige en massa-inspirerende prestaties geleverd, zoals vliegen onder de Erasmusbrug in Rotterdam en onder de Kettingbrug in Boedapest. Ook racet hij vanuit alle uithoeken van de wereld inclusief races in Rio de Janeiro, Abu Dhabi, de Gouden Hoorn in Istanboel en in het Navajo-gebied in de Monumentenvallei.

Naast een goede piloot is Frank de voorzitter van de werkgroep die nieuwe airshow-regels en -voorschriften schrijft voor de Nederlandse CAA. Hij is evaluator van de airshow, organisator en deskundige commentator van het wereldwijde televisieprogramma op de luchtrace.

Consultant
Frank is in staat zijn enthousiaste passie voor technologie, fotografie, luchtvaartvaardigheden en levenservaringen te weven om bedrijven en individuen te helpen hun doelen te overtreffen en hun missie te bereiken door het doel niet te missen! Hij heeft zijn hoge intensiteit, energieke en benaderbare concepten aan een breed scala van bedrijven in Europa geleverd. Bedrijven zoals: Akzo Chemicals, Corus, Dsm, Vanoord, Yacht, Unilever, Getronics, KPN, NS, Vopak, Essent en tal van ziekenhuizen.

Interesse in een lezing van Frank Versteegh of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Frank Versteegh

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid