Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Frank Versteegh
Bewaar als favoriet

Frank Versteegh

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Frank Versteegh is een veelgevraagd spreker in Europa en de Verenigde Staten. Hij is consultant die hoofdnotities geeft aan grote bedrijven over risicobeheer, veiligheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Hij richt zich ook op verkoopteams en helpt hen bij het stellen van doelen, leven met passie en helpt hen bij het bereiken van hun dromen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Yacht

“In his outstanding and slightly provocative performance as keynote speaker in our masterclass program 'Decision Making' Frank is a real challenge for our audience (commercial and senior managers of our client), time and again. His transparent cases, mixed with a good share of humor and triggering questions, make that there is no time for lay back until after three hours of hard work. Then you've reached new insights on how split-second-decisions influence also your job.” Jeroen Kosterman (Yaght)

Frank Versteegh

Frank Versteegh begon zijn vliegcarrière meer dan 30 jaar geleden in behoort tot de top vijf demonstratiepiloten van de wereld. Risicobeheersing en veiligheidssystemen in combinatie met zijn zoektocht naar perfectie hebben hem 30 jaar wedstrijd en airshow vliegen laten ‘overleven’.

Thema’s lezingen Frank Versteegh

Lezingen die Frank voor jouw event kan verzorgen:

  1. Persoonlijke verantwoordelijkheid en ego’s
   In het (top-)management van grotere bedrijven worden vaak kwartaal en halfjaar cijfers nagejaagd. ‘People management’ wordt helaas vaak nog niet genoeg onderkend als uiterst belangrijk ‘instrument’. De mens staat centraal in de organisatie. ‘Waar gaat het nu eigenlijk allemaal om’? Een verhaal over ethiek, creativiteit, nee-zeggen en over werken met plezier.
  2. Excellent functioneren; veiligheid en risicomanagement
   Ondanks alle protocollen, standaarden, handleidingen en regels gaat het toch soms fout. De vraag is waarom? Om hier meer inzicht in te krijgen worden vergelijkingen gemaakt tussen veiligheidssystemen in de wereld van aerobatic of kunstvliegerij en de werkvloer. Checklist, de oplossing of kinderachtig systeem?
  3. Attitude Kills
   Het ontbreken van de juiste attitude kan in de luchtvaart tot de dood leiden. Wat zijn de gevolgen van ‘attitude’ in uw bedrijf? Een verhaal over EGO’s, feedback / kritiek en communicatie. Begrijp ik wel wat u zegt?

Onderwerpen:

 • Topsporters en hun toekomst.
 • Hoe om te gaan met sponsors.
 • Risico’s in topsport.
 • Aan de top en dan?
 • Media en succes.

Achtergrond Frank Versteegh

Frank Versteegh adviseert grote bedrijven over risicobeheer, veiligheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Hij richt zich ook op verkoopteams en helpt hen bij het stellen van doelen, leven met passie. Hij helpt hen bij het bereiken van hun dromen. Ook richt hij zich met zijn lezingen op het aanmoedigen van toekomstige jonge leiders. Jonge leiders die zich concentreren op het gebied van technologie, creativiteit en ‘out of the box’ visionairs.

Een ander thema waar Frank over spreekt is ‘Situational Awareness’. Dat heeft te maken met “We all live under the same sky, but we don’t all have the same horizon”. Een verhaal met spanning, leuke anekdotes, grappige en leuke momenten, kortom ‘very entertaining’.

Frank is in staat zijn enthousiaste passie voor technologie, fotografie, luchtvaartvaardigheden en levenservaringen te weven om bedrijven en individuen te helpen hun doelen te overtreffen en hun missie te bereiken door het doel niet te missen! Hij heeft zijn hoge intensiteit, energieke en benaderbare concepten aan een breed scala van bedrijven in Europa geleverd. Bedrijven zoals: Akzo Chemicals, Corus, Dsm, Vanoord, Yacht, Unilever, Getronics, KPN, NS, Vopak, Essent en tal van ziekenhuizen.

Achtergrond Frank Versteegh

Frank Versteegh, een piloot met meer dan 40 jaar luchtvaartervaring, biedt een breed scala aan diensten aan particulieren en bedrijven. Frank is een perfectionist gevuld met passie en toewijding. Eerst op het gebied van de luchtvaart en op tal van andere interesses en doelen. Hij is een gerenommeerde Red Bull air race-piloot die te veel prijzen heeft verzameld om op te noemen en uitblonk op vele unieke manoeuvres. Door zijn collega-piloten wordt hij beschreven als “nauwkeurig, intens en genereus in zijn adem van kennis“.

Hij heeft jarenlang over de hele wereld geracet en heeft geweldige en massa-inspirerende prestaties geleverd, zoals vliegen onder de Erasmusbrug in Rotterdam en onder de Kettingbrug in Boedapest. Ook racet hij vanuit alle uithoeken van de wereld inclusief races in Rio de Janeiro, Abu Dhabi, de Gouden Hoorn in Istanboel en in het Navajo-gebied in de Monumentenvallei.

Ook heeft Frank in meer dan 1350 kunstvluchten in 38 landen meer dan 180 soorten vliegtuigen gevlogen. Naast een goede piloot is Frank de voorzitter van de werkgroep die nieuwe airshow-regels en -voorschriften schrijft voor de Nederlandse CAA. Hij is evaluator van de airshow, organisator en deskundige commentator van het wereldwijde televisieprogramma op de luchtrace.

Interesse in een lezing van Frank Versteegh of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Yacht

“In his outstanding and slightly provocative performance as keynote speaker in our masterclass program 'Decision Making' Frank is a real challenge for our audience (commercial and senior managers of our client), time and again. His transparent cases, mixed with a good share of humor and triggering questions, make that there is no time for lay back until after three hours of hard work. Then you've reached new insights on how split-second-decisions influence also your job.” Jeroen Kosterman (Yaght)Beschikbaarheid en informatie Frank Versteegh

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker