Carola Linschooten

“Het is mijn missie om mijn publiek sterker te maken in zelfleiderschap. Dat gaat over het leidinggeven aan jezelf. En dat is helemaal niet makkelijk. Maar met strategieën en sprekende persoonlijke voorbeelden om je wilskracht te vergroten help ik je. Met als doel meer energie overhouden om realistische doelen te halen en lekkerder in je vel te zitten.” – Carola Linschooten

Lezing over Wilskracht en Zelfleiderschap

De rode draad in het verhaal van Carola is dat je beter leiding kunt geven aan jezelf als je wilskracht en zelfbeheersing groot is. Dan maak je namelijk betere beslissingen en keuzes. Dan lukt het je om je doelen te bereiken. Dan zorg je beter voor jezelf en daardoor ook voor anderen. En met die (wils)kracht kan je ook je vitaliteit vergroten en werken aan je duurzame inzetbaarheid. Carola legt op eenvoudige wijze haar strategieën uit en geeft praktische tips, alles gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Ook adviseert Carola met haar jarenlange ervaring leidinggevenden op welke wijze ze hun medewerkers kunnen ondersteunen om duurzaam inzetbaar te blijven.

De lezing over Wilskracht kan in overleg aangevuld worden met onderwerpen als:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Vitaliteit
  • Voeding, slaap, bewegen/sport
  • Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid

Achtergrond Carola Linschooten

Carola was meer dan 20 jaar militair en heeft in verschillende rollen als leidinggevende ondervonden hoe medewerkers en zijzelf duurzaam inzetbaar blijven. Ze koppelt haar jarenlange ervaring aan wetenschappelijk onderzoek en weet dit op zeer toegankelijke wijze over te brengen. Carola is (militair) bedrijfskundige, afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en heeft zich verdiept in Wilskracht. Zij heeft zich binnen Defensie gespecialiseerd in HR en later in de aspecten van Duurzame Inzetbaarheid & vitaliteit.

Voor haar vormen het maken van (de juiste) keuzes en het vergroten van wilskracht de basis voor een fijn leven, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit.

Carola Linschooten inhuren of boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Carola Linschooten SKU UPC Model

Carola, dank voor je presentatie over Duurzame Inzetbaarheid op onze landelijke HR Adviesdag. Ik heb ervan genoten en voelde de energie stromen

May 09, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Ministerie van Justitie en Veiligheid 

Carola, dank voor je presentatie over Duurzame Inzetbaarheid op onze landelijke HR Adviesdag. Ik heb ervan genoten en voelde de energie stromen


Carola heeft in januari een inspirerende sessie gehouden over maatwerkafspraken (I-deals) die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Mar 11, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: HR Erasmus MC 

Carola heeft in januari een inspirerende sessie gehouden over maatwerkafspraken (I-deals) die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.


5.0 5.0 2 2 Carola, dank voor je presentatie over Duurzame Inzetbaarheid op onze landelijke HR Adviesdag. Ik heb ervan genoten en voelde de energie stromen Carola Linschooten

Gerelateerde sprekers