Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Afbeelding Carola Linschooten
Bewaar als favoriet

Carola Linschooten

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Carola Linschooten leert hoe je sterker wordt in je zelfleiderschap en wilskracht. Hierdoor maak je betere beslissingen en zal je sneller je doelen behalen. Het resultaat: je bent succesvoller en gelukkiger.

Ministerie van Justitie en Veiligheid

"Carola, dank voor je presentatie over Duurzame Inzetbaarheid op onze landelijke HR Adviesdag. Ik heb ervan genoten en voelde de energie stromen"

Carola Linschooten

Lezing over Wilskracht en Zelfleiderschap

De rode draad in het verhaal van (militair) bedrijfskundige Carola Linschooten is dat je beter leiding kunt geven aan jezelf als je wilskracht en zelfbeheersing groot is. Dan maak je namelijk betere beslissingen en keuzes. Dan lukt het je om je doelen te bereiken. Dan zorg je beter voor jezelf en daardoor ook voor anderen. En met die (wils)kracht kan je ook je vitaliteit vergroten en werken aan je duurzame inzetbaarheid. Carola legt op eenvoudige wijze haar strategieën uit en geeft praktische tips, alles gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Ook adviseert Carola met haar jarenlange ervaring leidinggevenden op welke wijze ze hun medewerkers kunnen ondersteunen om duurzaam inzetbaar te blijven.

De lezing over Wilskracht kan in overleg aangevuld worden met onderwerpen als:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Vitaliteit
  • Voeding, slaap, bewegen/sport
  • Leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid

Achtergrond Carola Linschooten

Carola was meer dan 20 jaar militair en heeft in verschillende rollen als leidinggevende ondervonden hoe medewerkers en zijzelf duurzaam inzetbaar blijven. Ze koppelt haar jarenlange ervaring aan wetenschappelijk onderzoek en weet dit op zeer toegankelijke wijze over te brengen. Carola is (militair) bedrijfskundige, afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en heeft zich verdiept in Wilskracht. Zij heeft zich binnen Defensie gespecialiseerd in HR en later in de aspecten van Duurzame Inzetbaarheid & vitaliteit.

Voor haar vormen het maken van (de juiste) keuzes en het vergroten van wilskracht de basis voor een fijn leven, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit.

Carola Linschooten boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

HR Erasmus MC

"Carola heeft in januari een inspirerende sessie gehouden over maatwerkafspraken (I-deals) die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers."

Beschikbaarheid en informatie

Carola Linschooten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid