Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sandra Klijn
Bewaar als favoriet

Sandra Klijn

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Sandra Klijn doet onderzoek naar persoonlijke energie op het werk en schreef het boek ‘Wat wil je ècht?’. Tijdens haar lezingen en workshops reikt ze handvatten aan voor energiemanagement, vitaal leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ze inspireert met emotie, humor en wetenschap en zet deelnemers aan tot actie.

Wicher Schols – Head of Faculty at The School of Life Amsterdam

"Sandra is doortastend, slim en vrolijk. De combinatie van positiviteit en grondig onderzoek maakt dat zij elke groep voor zich wint. Ze geniet zichtbaar van het werken met groepen, en dat voelt de deelnemer ook. Een vakvrouw, dat is ze! "

Sandra Klijn

Het is mijn missie om een zaadje te planten met inspiratie voor persoonlijke groei, zodat mensen de daadkracht ontwikkelen om hun beste leven te leiden.

Een groot deel van de medewerkers in Nederland geeft aan dat ze weinig energie halen uit hun werk. De oorzaken zijn doorgaand tweeledig:

  1. Vermoeidheid door stress, werkdruk en moeite met prioriteiten stellen
  2. Lage betrokkenheid van medewerkers, omdat de baan onvoldoende past

Niet zo gek dat termen als bore-out, quiet quitting en post-pandemiestress de krappe arbeidsmarkt domineren. Investeren in de toekomst van het bedrijf betekent investeren in medewerkers, daar zijn de meeste werkgevers het over eens. De vraag is hoe.

Hoe kun je medewerkers zo stimuleren dat ze energie halen uit hun baan en graag bij het bedrijf blijven werken? Je wilt voorkomen dat medewerkers in deze krappe arbeidsmarkt naar de concurrent gaan. Dit voorkom je door ze te helpen om inzichtelijk maken wat ze van jou als werkgever nodig hebben om te floreren. Sandra Klijn geeft je tijdens haar lezingen voorbeelden en tips die je meteen kunt inzetten.

Onderwerpen waar Sandra Klijn over spreekt

  • Energie management
  • Vitaal leiderschap
  • Wie ben ik? en Wat wil ik écht?
  • Veerkracht
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Werkgeluk

Over de lezingen en workshops

Iedereen in het bedrijf heeft zijn eigen ontwikkelingspad. Dit zijn de wegen die kunnen leiden tot persoonlijk succes en daarmee tot betere resultaten voor het bedrijf. De lezingen, workshops en programma’s van Sandra Klijn begeleiden en sturen op dat pad.

De lezingen geven medewerkers inspiratie voor wat ze echt willen en welke eerste stappen ze kunnen zetten voor meer energie op het werk en de workshops van een halve of hele dag geven medewerkers inzicht in hoe ze hun persoonlijke energie kunnen managen en ze gaan naar huis met hun persoonlijke energiemanagement plan.

Daarnaast sturen de langdurige programma’s op maat aan op gedragsverandering voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Voor medewerkers resulteren deze sessies in een toename van vitaliteit, betrokkenheid en productiviteit. Voor het bedrijf betekent dit concreet een verbetering van de aantallen ziekteverzuim, medewerkersverloop en omzet.

Persoonlijke achtergrond Sandra Klijn

Sandra Klijn promoveert binnenkort aan de Vrije Universiteit Amsterdam op haar onderzoek naar persoonlijke energie op het werk. Ze heeft een model over persoonlijke energie ontwikkeld dat verklaart waarom de ene persoon floreert onder bepaalde werkomstandigheden en waarom de ander een burn-out of een bore-out krijgt. Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn bij grote corporates in de Sales, Marketing en HR, besloot ze dat het tijd was om haar onderzoeksresultaten op zichzelf te toetsen. Ze gooide het roer om en heeft een bedrijf opgezet waarbij ze trainingen en coaching biedt op het gebied van energie-management en loopbaanontwikkeling.

Ze schreef over haar methodiek het boek: ‘Wat wil je écht?’ (2023). Het gaat over waarom je blijft zitten in een energievretende baan en hoe je dit kunt doorbreken. Het boek geeft je handvatten om te achterhalen wat je nu echt wilt, en hoe dit samen met je competities, je persoonlijkheid en je gedrag, de puzzel vormt voor een energiek werkleven. Dit boek is het best verkochte boek in 2023 bij Managementboek in de categorie ‘Werk en Loopbaan’.

Inmiddels is ze een veelgevraagde spreker tijdens events, en ze is docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en bij The School of Life.

Interesse in een lezing van Sandra Klijn?

Met 17 jaar ervaring in Sales, Marketing en HR bij grote corporates begeeft ze zich op het raakvlak van onderzoek en business. Ze inspireert met een vleugje humor en zet werknemers aan tot actie. Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Mikhail Bruev - Business Transformation Leader at Philips

"Sandra is an enthusiastic trainer that inspired me to reflect on how I spend my energy and provided insights on different levels of energy existing. She guided me through the journey of understanding importance of rituals addressing various energy dimensions and defining them for myself. The training also offered practical tips and tricks that helped me feel structurally better. Now, a couple of years after the training, I still benefit from those learnings. Thank you for the mindset-shifting experience! "

Beschikbaarheid en informatie

Sandra Klijn

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid