Thomas Luttikhold
In 2013 begon Thomas (26) aan een niet bestaand beroep, namelijk Wastewatcher. Hij koos voor deze naam, omdat het Nederlandse ‘prullenbak kijker’ toch iets minder goed klonk. Maar ja, hoe begin je een niet bestaand beroep?

Een niet bestaand beroep promoot je door het te vertellen en dus ging Thomas Luttikhold op de bühne staan. Gesterkt door zijn zakelijke inzicht als bedrijfseconoom, kennis uit zijn afstudeeropdracht naar voedselverspilling in de horeca en anekdotes door zijn ervaringen als kok ging Thomas de uitdaging aan en pakte de handschoen op om het voedselverspillingsverhaal door te vertellen.

Wastewatchers
Nu, anno 2017, heeft Thomas dit niet bestaande beroep tot een BV gebracht dat vier man sterk is, de Wastewatchers BV. Wastewatchers bestrijdt voedselverspilling bij organisaties die eten en drinken verstrekken, zoals horeca, catering, zorg en hotels. Samen met hen vecht Wastewatchers tegen voedselverspilling met zowel een economische als ecologische motieven.

Vier jaar na zijn start als ondernemer kan Thomas concluderen dat hij een gat in een niet bestaande markt gevonden heeft en hiermee de toekomst heeft. Echter, het creëren van die toekomst ging niet vanzelf. Al doende leert men, dat is een understatement. Gesterkt met 80+ spreeksessies achter zijn naam heeft Thomas drie verhalen die hij graag deelt, namelijk:

  • Het verhaal over voedselverspilling
  • Het verhaal over jong ondernemen
  • Het verhaal over duurzaam ondernemen

Thomas Luttikholds persoonlijke missie: Het uitbannen van voedselverspilling.
Want in de wereld van morgen is er letterlijk en figuurlijk geen ruimte voor voedselverspilling.

Thomas Luttikholds inhuren of boeken voor lezing?
Thomas Luttikholds inhuren of boeken voor lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Thomas Luttikhold SKU UPC Model

"Thomas heeft tijdens het leiderschap-ontwikkeltraject van AAFM gesproken over ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit heeft hi

Feb 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: AA-FM 

"Thomas heeft tijdens het leiderschap-ontwikkeltraject van AAFM gesproken over ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit heeft hij op een bijzonder inspirerende manier gedaan. Zijn bijdrage heeft de deelnemers aan het traject aangezet om na te denken over nieuwe manieren van ondernemen en hen bewust gemaakt van het feit dat er met duurzaam handelen ook geld te verdienen is, Thomas is laagdrempelig, past zijn lezing gemakkelijk aan de doelgroep aan en schuwt de discussie niet."


"Op 18 november organiseerden wij een Customer event waarbij kennisdeling over circulaire economie en de introductie van een nieuwe, milieuvriendelijk

Feb 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sealed Air Diversey Care 

"Op 18 november organiseerden wij een Customer event waarbij kennisdeling over circulaire economie en de introductie van een nieuwe, milieuvriendelijke productrange centraal stonden.

Tijdens dit event heeft Thomas op een casual, frisse en energieke manier een presentatie gegeven over waste management. Door zijn goede voorbereiding op de doelgroep en het onderwerp wist hij onze klanten te boeien met een interessante presentatie die ons thema over circulaire economie compleet maakte. Dank je wel Thomas!"


5.0 5.0 2 2 "Thomas heeft tijdens het leiderschap-ontwikkeltraject van AAFM gesproken over ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit heeft hij op een bijzonder inspirerend Thomas Luttikhold