Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Boogaard
Bewaar als favoriet

Rob Boogaard

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Weinig sprekers hebben zoals Rob Boogaard uit de eerste hand leiderschapservaringen over duurzaam- en sociaal ondernemerschap. Tijdens zijn toespraken en managementsessies benadrukt Rob welk omdenken het vraagt om je bestaande business radicaal te transformeren vanuit milieu perspectief.

Rob Boogaard

Als CEO van internationale industriële ondernemingen heeft Rob Boogaard het pad naar baanbrekende bedrijfsresultaten bewandeld. Tegelijkertijd heeft hij ongeëvenaarde duurzaamheidspresentaties bereikt. Hij was CEO van Interface EMEA toen het bedrijf zijn mijlpaal van 90% CO2-voetafdruk reductie bereikte, zijn productielocaties tot 100% watercirculatie bracht, 100% hernieuwbare energie en meer dan 55% gerecyclede of bio-grondstoffen gebruikte.

Zijn resultaten en invloed zijn erkend met topnoteringen bij Dagblad Trouw Duurzame Top 100, de ABN AMRO Duurzame 50, Top 25 van de Dutch Green Building Council evenals de nominatie voor de Accenture Innovator van het jaar award.

Tot slot heeft Rob columns geschreven en bijdragen geleverd aan duurzaamheid- en circulaire economie publicaties voor het Financieel Dagblad, Dagblad Trouw, The Financial Times, The Guardian, Le Figaro en Le Monde.

Over zijn lezing

Duurzaamheid is niet alleen mogelijk…, het loont zelfs.” Vanuit deze zienswijze is hij gedreven om het bedrijfsleven te inspireren om daadkrachtig vorm te geven aan de overgang naar een koolstofarme/circulaire economie.

Rob Boogaard beschikt over uitgebreide leiderschapservaringen op het gebied van duurzaam- en sociaal ondernemerschap. En dat is behoorlijk uniek, want dat hebben maar weinig sprekers. Rob benadrukt tijdens zijn lezingen, presentaties en managementsessies welk omdenken het vraagt om je huidige business vanuit milieuperspectief radicaal te transformeren. In zijn sessies behandelt hij onder andere zijn ‘key learnings’. Deze key learnings heeft hij omgezet in een gestructureerd denkproces, zodat organisaties zichzelf stapsgewijs kunnen uitdagen en zelf aan de slag gaan.

Rob’s unieke leiderschapservaringen en inzichten maken hem tot een frequente keynote spreker in Nederland, maar ook Europa en daarbuiten. Hij wordt vaak uitgenodigd om het bestuur en managementteam van gerenommeerde bedrijven te inspireren en uit te dagen.

Achtergrond Rob Boogaard

Boogaard is ook lid van de Prince of Wales EU Corporate Leaders Group, een groep waarbij bedrijfsleiders uit een dwarsdoorsnede van EU- en internationale bedrijven gezamenlijk pleiten voor verregaande duurzaamheid in heel Europa bij de Europese Commissie en het Europees Parlement. De groep richt zich op de veranderingen die nodig zijn economische welvaart, concurrentievoordeel en duurzaamheid van het bedrijfsleven op EU-niveau te waarborgen.

Rob Boogaard inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 7422. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Rob Boogaard

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid