Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Pieter uitgenodigd voor ons virtuele partner inspiratie evenement. Het thema van dit evenement was het makkelijker en minder complex maken van de IT business voor de eindklant met de hulp van vendor, distri en reseller. Pieter heeft ons weten te inspireren met zijn verhaal over de laatste innovaties zoals cloud, Artificial Intelligence & Machine Learning en hoe je dit vertaalt naar de klant zodat het voor iedereen begrijpelijk en interessant wordt. Hij heeft veel kennis van de laatste technologieën en begrijpt de markt. Een fijn persoon om mee samen te werken.
Westcon

Sprekers Conversie optimalisatie

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/Conversie optimalisatie

Boek snel en eenvoudig een Conversie optimalisatie specialist voor een lezing of workshop, die betekenis geeft aan het begrip conversie en met conversie optimalisatie voorbeelden ervoor kan zorgen dat jouw conversie ratio stijgt.

4 Sprekers gevonden

Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Tonny Loorbach Bekijken
Bewaar als favoriet
Joost Fromberg Bekijken
Bewaar als favoriet
jesse van doren Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Conversie optimalisatie

Op zoek naar een spreker over Conversie optimalisatie? Boek dan één van onze Conversie optimalisatie specialisten als spreker, trainer of workshopleider. Een lezing of workshop van één van onze deskundige sprekers is een leerzame ervaring. Daarna weet je dat een kleine aanpassing kan leiden tot een grote verandering in conversie. Conversie is de actie die je een bezoeker aan je website wil laten doen. Dat kan een aanvraag, offerte, doorklik, inschrijving of aankoop zijn. Leer ook welke stappen je moet ondernemen om hoger in de zoekresultaten van google te komen. Leer bovendien hoe je een hogere conversie ratio kan krijgen. Met aansprekende voorbeelden krijgt conversie optimalisatie meer betekenis voor jouw team, afdeling en organisatie. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.