Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter Minkjan
Bewaar als favoriet

Peter Minkjan

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Peter Minkjan is oprichter van mede-oprichter van Team5pm. Hij helpt uitgevers en merken met hun content-, distributie- en conversiestrategie om meer succes op YouTube te krijgen. Tevens blogt hij regelmatig voor verschillende sites waaronder Marketingfacts, Emerce en SportNext en is hij columnist voor MarketingTribune.

Peter Minkjan

Peter Minkjan is mede-oprichter van Team5pm waar hij verantwoordelijk is voor productontwikkeling en innovatie. Team5pm helpt uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. Dit doet het bureau door (brand) publishers te helpen met hun content-, distributie- en conversiestrategie, de bestaande content te optimaliseren en slim te distribueren, en op basis van data gedreven-inzichten content te ontwikkelen.

Met Team5pm werkt Peter onder andere voor GAMMA, Amazon Prime Video, Volkswagen en Castrol. Daarnaast is Peter Minkjan een fervent blogger op o.a. Marketingfacts, Emerce en SportNext en columnist voor MarketingTribune. In 2013 schreef hij het boek Scoren met Facebook marketing Stap voor stap naar een Facebook marketing strategie. De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot expert op het gebied van online video/ youtube.

Onderwerpen waar Peter Minkjan over spreekt

  • YouTube Marketing
  • Online video
  • Live & Video Commerce
  • Connected TV

Interesse masterclass of presentatie van Peter Minkjan?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken, 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Peter Minkjan

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid