Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Met humor en aansluitend op de actualiteit neemt Jochen je mee door het landschap van IT security. Hij laat je op praktische wijze meebeleven wat de technologische mogelijkheden zijn. Een aanrader voor het verhogen van het bewustzijn. De mens blijft de zwakste schakel. Ewen Wijmenga, GemeenteOplossingen,
GemeenteOplossingen

Sprekers Familiebedrijven

HomeSprekers/Ondernemerschap/Familiebedrijven

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over familiebedrijven. Het runnen van een familiebedrijf is weer een andere tak van sport. Er komt namelijk ook een emotionele lading bij. Hoe werken deze processen en hoe ga je hiermee om? Onze sprekers helpen graag.

4 Sprekers gevonden

Stefan Verhoeven Bekijken
Bewaar als favoriet
Kristel Groenenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Raimund Kamp Bekijken
Bewaar als favoriet
Aad Ouborg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Familiebedrijven

Het runnen van een familiebedrijf brengt verschillende aspecten met zich mee. Zakelijk moet alles geregeld worden, maar er is vaak ook nog verbinding met de familie. Waar lopen jullie tegenaan? Onze sprekers maken hun lezing over familiebedrijven op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.