Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Kim Jansen spreekt heel duidelijk het publiek toe, heeft een open verschijning en is daarom prettig om naar te kijken en naar te luisteren. De Future Proof Skills workshop kwam heel duidelijk over, mijn collega’s deden (inter)actief mee met haar workshop en velen maakte gebruik van de pole vragen, welke gesteld werden via onze app. Ik kan zeggen dat deze workshop een succes was aangezien we verder gaan met de resultaten van de pole vragen en dus met knelpunten binnen het bedrijf. Verder heb ik voorafgaand aan onze conferentie de communicatie tussen Kim en mijzelf als heel prettig ervaren. Wij hebben vaak telefonisch contact gehad, wat altijd duidelijk was.
ProQR Therapeutics NV

Sprekers Email

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit Medewerkers/Email

Heeft jouw bedrijf een e-mailcultuur? Duurt het vaak lang voordat je reactie krijgt of sta je onnodig veel in de CC? Maak dan kennis met onze sprekers, zij vertellen je graag meer over e-mailen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

4 Sprekers gevonden

Foto Kevin Weijers Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Wolfe Bekijken
Bewaar als favoriet
Wouter Hesseling Bekijken
Bewaar als favoriet
Giel Boes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over e-mail

Besteed jij een groot deel van je werkdag aan het versturen en lezen van e-mails? Zonde! Er worden tegenwoordig zo veel mails verstuurd. Niet alleen naar jou, maar soms wel naar tientallen mensen. Wil je meer structuur in je mailbox, wil je leren hoe je minder kunt mailen of wil je misschien wel helemaal stoppen met mailen? Er zijn verschillende professionals die je hier meer over kunnen leren. Aan de hand van verschillende voorbeelden krijg je nieuwe inzichten en tips waar je echt mee aan de slag kunt.