Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Als waarnemend directeur van de net opgerichte ‘Gezamenlijke Brandweer’ gaf ik leiding aan enkele zeer enthousiaste managers die op zoek waren naar een meer beheersmatige cultuur. Hans Visser heeft toen een doorslaggevende bijdrage geleverd om de prille organisatie tot wasdom te brengen. Dat kon hij ook doen omdat zijn gedrevenheid en vakkundigheid op het gebied van vitaliseren van organisaties hem het vereiste gezag gaven om die even noodzakelijke als vergaande omslag mogelijk te maken. Een waardevolle strijd werd gestreden en gewonnen tot een mentaal schone en sterke organisatie.” Waarnemend Directeur, Gezamenlijke Brandweer (Europoort/Botlek/Gem.Rotterdam)
Brandweer

Sprekers Email

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit Medewerkers/Email

Heeft jouw bedrijf een e-mailcultuur? Duurt het vaak lang voordat je reactie krijgt of sta je onnodig veel in de CC? Maak dan kennis met onze sprekers, zij vertellen je graag meer over e-mailen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

4 Sprekers gevonden

Foto Kevin Weijers Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Wolfe Bekijken
Bewaar als favoriet
Wouter Hesseling Bekijken
Bewaar als favoriet
Giel Boes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over e-mail

Besteed jij een groot deel van je werkdag aan het versturen en lezen van e-mails? Zonde! Er worden tegenwoordig zo veel mails verstuurd. Niet alleen naar jou, maar soms wel naar tientallen mensen. Wil je meer structuur in je mailbox, wil je leren hoe je minder kunt mailen of wil je misschien wel helemaal stoppen met mailen? Er zijn verschillende professionals die je hier meer over kunnen leren. Aan de hand van verschillende voorbeelden krijg je nieuwe inzichten en tips waar je echt mee aan de slag kunt.