Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jan Reinder gaf een super opening, mooi passend bij het thema. Verfrissend en met vol humor zet hij je steeds op het verkeerde been. Net als Victor Mids, maar dan warmer in contact met de deelnemers. Hoe ik toch weer verbaasd wordt over het brein. Een bijzondere ervaring
LeanEvent

Sprekers Onderhandelen

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales/Onderhandelen

Anderen positief beïnvloeden? Weten welke onderhandelingstechnieken voor jou werken en welke niet? Boek een lezing, workshop of training en ontdek wat de betekenis van onderhandelen voor jouw medewerkers kan zijn.

11 Sprekers gevonden

Alf Smolders - vertrouwen in samenwerkingsrelaties Bekijken
Bewaar als favoriet
Reinoud van Rooij Bekijken
Bewaar als favoriet
Yuri van der Sluis Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Houten Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Klijn Bekijken
Bewaar als favoriet
George van Houtem Bekijken
Bewaar als favoriet
danielle de jonge Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Onderhandelen

Je wilt van alles bereiken. Vaak heb je daar anderen bij nodig. Of het je lukt hangt af van de manier waarop je mensen positief weet te beïnvloeden en mensen met je meekrijgt. Welke beïnvloedingstechnieken gebruiken ervaren onderhandelaars? En hoe kun je deze technieken zelf toepassen? Sommige mensen denken dat onderhandelen een gave is waar je mee geboren wordt. Maar onderhandelen kun je leren. Welke manier van onderhandelen bij jou werkt, is afhankelijk van je persoonlijkheid. Geef jij altijd maar toe om conflicten te vermijden? Of houd jij altijd je poot stijf en wil je altijd gelijk krijgen? Loop jij vaak uit een vergadering of gesprek en denk je “had ik nou maar…”? De oplossing voor conflicten of het behalen van een onderhandelingsresultaat waar iedereen blij mee is, is vaak verrassend eenvoudig.  Je moet onder de oppervlakte kijken naar wat de diepere behoefte van de ander zijn, en zelf je behoeften eerlijk communiceren. Wanneer je de juiste onderhandelings- en conflicttechnieken kent, leer je anders luisteren en slimmer communiceren. Nooit meer ruzie en ieders behoefte vervuld! Wil je de onderhandelingsvaardigheden van je medewerkers verbeteren? Of hulp bij het vertalen van de strategie naar concrete onderhandeldoelen voor jouw team? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker, training of workshop. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.