Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard van Houten
Bewaar als favoriet

Drs. Richard van Houten

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Richard van Houten is eigenaar van Blue Tree consulting. Hij adviseert bedrijven op het gebied van management, communicatie, commercie, samenwerken en persoonlijke effectiviteit. Hij vertelt beeldend, confronterend en met volop humor wat wél en niet werkt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

NCTWW

Goede spreker. Veel succesvolle sales theorieën in een korte tijd, dynamische en sympathieke spreker. Goede beheersing Engels.

Richard van Houten

Drs. Richard van Houten is ondernemer en directeur/ eigenaar van Blue Tree consulting. Van Houten adviseert bedrijven op het gebied van management, communicatie, commercie en op het gebied van samenwerken en persoonlijke effectiviteit. Zijn kennis heeft hij ook gebundeld in diverse zeer aansprekende en enerverende lezingen. Richard vertelt in zijn motivatiepresentaties beeldend, pakkend en confronterend wat wél en niet werkt.

SpeedManagement

De meest populaire presentatie van Richard is de door hem ontwikkelde ‘rollercoaster-performance’ getiteld SpeedManagement. Beoordelingen hierover liggen altijd tussen de 8,5 en 10. Deze speech is een cabaretachtig flitsend optreden (tussen de 30 minuten en 3 uur) waarin de toehoorder continue wordt verrast met nuttige wetenswaardigheden die direct gelinkt zijn aan effectiviteitverbetering. De manier waarop de toehoorder wordt gegrepen is de manier waarop het verteld/ gebracht wordt.

Speech onderdelen zijn:
– Van chaos… naar kalmte en controle
– Omgaan met moeilijke mensen
– Gebruik uw brein 3x beter
– Energy-management
– Slim beïnvloeden van uw omgeving.

Deelnemers gaan volledig ‘energized’ weer aan het werk. Prettig volgeblazen met een karrenvracht ludieke en nuttige tips over hoe men meer uit zichzelf en uit anderen haalt. Door zijn vele intrigerende voorbeelden zorgt hij ervoor dat zijn trainingen en presentaties nog lange tijd effect sorteren. Hij zegt wat velen denken maar niet durven zeggen. De enthousiaste en duidelijke manier van spreken maakt dat men geboeid naar Richard blijft luisteren. Richard van Houten staat garant voor een leerzame bijeenkomst waar ook de humor niet ontbreekt.

Andere thema’s

1. Klantgerichtheid, gastvrijheid, succesvol zakelijk samenwerken
2. De top 10 positieve beïnvloeders in zaken doen
3. Prettig Samenwerken met Moeilijke Mensen
4. Succesvol internationaal zakendoen & samenwerken
5. Speed-en Energymanagement
6. Storytelling
7. Strategisch beïnvloeden
8. De Turbo-secretaresse
9. Het creëren van de GUN-factor
10. Leiding geven aan eigenwijze, betweterige professionals

Over Richard van Houten

Richard heeft een achtergrond in de horeca en als topmarketeer bij verschillende multinationals. Hij werkte bij het Zweedse Holmen Packaging, het Zwitserse Nestlé (Nescafé/KitKat/Buitoni/Nestea/Nespresso) en de Nederlandse grootbedrijven KBB-Vendex en Bols International (jenevers en likeuren). Daarna werd hij succesvol ondernemer, die jaarlijks zijn omzet fors verhoogt.

Geïnteresseerd in een lezing van Richard van Houten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

NCTWW

Goede spreker. Veel succesvolle sales theorieën in een korte tijd, dynamische en sympathieke spreker. Goede beheersing Engels.Beschikbaarheid en informatie Drs. Richard van Houten

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker