Richard van Houten
Drs. Richard van Houten is ondernemer en directeur/ eigenaar van Bron & Partners B.V. Richard heeft een achtergrond in de horeca en als topmarketeer bij verschillende multinationals. Hij werkte bij het Zweedse Holmen Packaging, het Zwitserse Nestlé (Nescafe/ KitKat/ Buitoni/ Nestea/ Nespresso) en de Nederlandse grootbedrijven KBB-Vendex en Bols International (jenevers en likeuren). Daarna werd hij succesvol ondernemer, die jaarlijks zijn omzet fors verhoogt.

Zwarte band judoka en Zuid-Europa aficionado Van Houten adviseert bedrijven op het gebied van management, communicatie en commercie. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld tot een begenadigd en enthousiast spreker en trainer over deze onderwerpen. Richard vertelt in zijn motivatiepresentaties beeldend, pakkend en confronterend wat wél en niet werkt.

SpeedManagement
De meest populaire presentatie van Richard op dit moment is de door hem ontwikkelde ‘rollercoaster-performance’ getiteld SpeedManagement. Beoordelingen hierover liggen altijd tussen de 8,5 en 10. Deze speech is een cabaretachtig flitsend optreden (tussen de 30 minuten en 3 uur) waarin de toehoorder continue wordt verrast met nuttige wetenswaardigheden die direct gelinked zijn aan effectiviteitverbetering. De manier waarop de toehoorder wordt gegrepen is de manier waarop het verteld/ gebracht wordt.

Speech onderdelen zijn:
-Van chaos… naar kalmte en controle
– Omgaan met moeilijke mensen
– Gebruik uw brein 3x beter
– Energy-management
– slim beïnvloeden van uw omgeving.

Deelnemers gaan volledig ‘energized’ weer aan het werk. Prettig volgeblazen met een karrenvracht ludieke en nuttige tips over hoe men meer uit zichzelf en uit anderen haalt. Door zijn vele intrigerende voorbeelden zorgt hij ervoor dat zijn trainingen en presentaties nog lange tijd effect sorteren. Hij zegt wat velen denken maar niet durven zeggen. De enthousiaste en duidelijke manier van spreken maakt dat men geboeid naar Richard blijft luisteren. Richard van Houten staat garant voor een leerzame bijeenkomst waar ook de humor niet ontbreekt.

 

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Yuri van der Sluis

  Yuri is specialist op B2B Salesvlak en inspireert al meer dan 12 jaar verkopers in binnen- en buitenland om op vertrouwen en waarde te verkopen. Yuri gelooft dat iedereen met de juiste mindset succes kan creëren. In zijn presentaties biedt hij een bijzondere combinatie van positieve energie, contact met publiek, humor en moderne verkoopinzichten. Yuri zal het maximale doen om alles uit het event te halen!

   

 • Ad Bastiaanse

  In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Ad probeert de verbindende schakel te zijn in de vele samenwerkingsverbanden die onze samenleving rijk is. Beleving en humor is in zijn werk van onschatbare waarde.

   

 • Guido Thys

  Als minst gevraagde spreker van Nederland gaat Guido ook graag uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Met de Workshop Klanten Wegjagen. Met Welkom in de 21ste eeuw, handleiding voor disruptieve tijden. Of met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, over (intern) ondernemerschap. Maatwerk gegarandeerd.