Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Drs. Richard van Houten

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Richard van Houten is directeur/ eigenaar van Bron & Partners B.V. Richard adviseert bedrijven op het gebied van management, communicatie en commercie. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld tot een begenadigd, enthousiast en veelgevraagd spreker en trainer over deze onderwerpen. Hij vertelt beeldend, pakkend en confronterend wat wél en niet werkt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Richard van Houten
Drs. Richard van Houten is ondernemer en directeur/ eigenaar van Bron & Partners B.V. Richard heeft een achtergrond in de horeca en als topmarketeer bij verschillende multinationals. Hij werkte bij het Zweedse Holmen Packaging, het Zwitserse Nestlé (Nescafe/ KitKat/ Buitoni/ Nestea/ Nespresso) en de Nederlandse grootbedrijven KBB-Vendex en Bols International (jenevers en likeuren). Daarna werd hij succesvol ondernemer, die jaarlijks zijn omzet fors verhoogt.

Zwarte band judoka en Zuid-Europa aficionado Van Houten adviseert bedrijven op het gebied van management, communicatie en commercie. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld tot een begenadigd en enthousiast spreker en trainer over deze onderwerpen. Richard vertelt in zijn motivatiepresentaties beeldend, pakkend en confronterend wat wél en niet werkt.

SpeedManagement
De meest populaire presentatie van Richard op dit moment is de door hem ontwikkelde ‘rollercoaster-performance’ getiteld SpeedManagement. Beoordelingen hierover liggen altijd tussen de 8,5 en 10. Deze speech is een cabaretachtig flitsend optreden (tussen de 30 minuten en 3 uur) waarin de toehoorder continue wordt verrast met nuttige wetenswaardigheden die direct gelinked zijn aan effectiviteitverbetering. De manier waarop de toehoorder wordt gegrepen is de manier waarop het verteld/ gebracht wordt.

Speech onderdelen zijn:
-Van chaos… naar kalmte en controle
– Omgaan met moeilijke mensen
– Gebruik uw brein 3x beter
– Energy-management
– slim beïnvloeden van uw omgeving.

Deelnemers gaan volledig ‘energized’ weer aan het werk. Prettig volgeblazen met een karrenvracht ludieke en nuttige tips over hoe men meer uit zichzelf en uit anderen haalt. Door zijn vele intrigerende voorbeelden zorgt hij ervoor dat zijn trainingen en presentaties nog lange tijd effect sorteren. Hij zegt wat velen denken maar niet durven zeggen. De enthousiaste en duidelijke manier van spreken maakt dat men geboeid naar Richard blijft luisteren. Richard van Houten staat garant voor een leerzame bijeenkomst waar ook de humor niet ontbreekt.

 

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Drs. Richard van Houten

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker