Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Arko van Brakel
Bewaar als favoriet

Arko van Brakel

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Arko van Brakel is een ras-ondernemer en een veelgevraagde inspirator die zijn publiek met veel energie en haast encyclopedische vakkennis meeneemt in de strategische én menselijke aspecten van het ondernemerschap.

Arko van Brakel

Als ondernemer pur sang, inspirator en bestseller auteur is Arko van Brakel te boeken voor motiverende lezingen, workshops en als dagvoorzitter. Arko zet aan tot actie. Zijn nieuwe boek heet dan ook Ondernemen met impact. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren met de innovaties, disrupties en veranderingen die de wereld nodig heeft. Zo wordt zijn publiek weerbaar en wendbaar en wordt hun rol in de toekomst gegarandeerd. De wereld is niet maakbaar – keuzes, gedrag en reacties van individuen, teams en organisaties wel.

Of het nu gaat om een gezonder klimaat, een betere wereld, of blijere klanten, impact maken begint bij jezelf. Deze thema’s komen aan bod in diverse lezingen en workshops, die altijd op maat worden gemaakt. Want elk publiek is uniek en heeft eigen doelstellingen.

Thema’s lezingen Arko van Brakel

Enkele thema’s waarover Arko een lezing kan verzorgen:

 • De toekomst van werk: word wendbaarder en weerbaarder voor meer impact
 • De toekomst van leiderschap: innovaties met impact door zelf-organisatie
 • De toekomst van innovatie: meer impact door een innovatieve mindset
 • Digitaal leiderschap: purpose in een verbonden, digitale wereld
 • Impact op de klantreis met een online strategie
 • De toekomst van ondernemerschap: Impact vanuit vertrouwen
 • Maak een impact-strategie door meer samenwerking en minder regels
 • Impact op vitaliteit: werk kan gezonder en leuker met minder stress

Never a dull moment met Arko op het podium. Hij gaat energiek, professioneel en authentiek te werk. Empathie en betrokkenheid bij zijn publiek spelen bij Arko een grote rol, want hij wil écht verschil maken. Arko spreekt en motiveert met de juiste intentie, vanuit zijn hart. Door deze betrokkenheid voelt zijn publiek zich snel op hun gemak. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving met actie en interactie. Jarenlang ondernemerschap, met hoge pieken maar ook dalen en het geven van inmiddels duizenden lezingen, maakt Arko een ervaren professional en spreker met kennis en expertise.

Achtergrond Arko van Brakel

Na het afronden van zijn studie Marketing Management, kreeg Arko’s carrière als serial entrepreneur een vliegende start als medeoprichter van één van de eerste commerciële internetbedrijven in Nederland, EuroNet Internet.

Daarna volgden diverse ondernemingen waaronder de Next Marketeer opleiding, PuntEdu, Jamby, training- en adviesbedrijf Nieuwe Helden, de Baak en internationaal opleidingsbedrijf Semco Style Institute bv, waar hij als mede-oprichter, aandeelhouder en ambassadeur nog steeds nauw bij betrokken is .

Om zijn kennis over ondernemerschap te delen en andere ondernemers te helpen in hun groei werd hij aangesteld tot commissaris bij onder meer Keizer Culinair, A New Spring en Pelosa en zit (of zat) Arko in de Raad van Advies van ondernemingen als ACE, Nederland ICT, de YAG en het UWV.

Ook deelde hij zijn expertise in vier boeken:

 • Nieuwe Helden: over de ontwikkelingen in de nieuwe economie,
 • Iedereen Ondernemer: over een ondernemend leven als sleutel tot succes in de communicatiemaatschappij
 • Ondernemen met Lef: over hoe ondernemen een manier van leven kan zijn.
 • Ondernemen met Impact: over het feit dat onze planeet meer ondernemende mensen en innovatieve besluiten nodig heeft. Alle ingrediënten om in welvaart en welzijn tot een leefbare aarde te komen zijn immers al aanwezig.

Dagvoorzitterschappen

Arko van Brakel is een energieke dagvoorzitter die door zijn ontspannen, natuurlijke manier van modereren, het beste uit zijn gasten en zijn publiek haalt. Hij heeft het vermogen zijn gasten op hun gemak te stellen en tegelijkertijd de interactie met het publiek te zoeken. Arko luistert met veel aandacht naar zijn publiek en naar de kandidaten die hij interviewt, waarbij hij verrassend openhartig durft te zijn. Hoewel hij zich op iedere situatie goed voorbereidt, blijft Arko in zijn rol als dagvoorzitter graag bij de thema’s die hij tot zijn kerncompetenties rekent: ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit.

Arko van Brakel boeken als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Arko van Brakel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid