Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

René Sabelberg
Bewaar als favoriet

René Savelberg

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

René is een echte groeiversneller, als CEO van McDonald’s in Nederland wist hij het aantal restaurants in korte tijd te verdubbelen van 100 naar 200 vestigingen. René ontsluit in zijn presentatie het groeikracht geheim van organisaties als McDonald’s en IKEA. Met een formule en organisatie model waarmee iedereen zijn eigen groeikracht kan ontwikkelen.

Inter-GreeN BV

"Op 13 december jl. heeft Rene Savelberg tijdens de meeting een zeer inspirerende presentatie gegeven welke door de aanwezigen, zeker in de bijzondere tijd waar wij nu in leven, als inspirerend en zeker als leerzaam werd ervaren. Dus mocht je als ondernemer momenteel m.b.t.de richting qua expansie zoekende zijn, dan is Rene Savelberg de juiste om daar eens bij aan te kloppen."

René Savelberg – Het geheim van Groeikracht

René Savelberg heeft ruim 25 jaar ervaring als ‘groeiversneller’. Hij heeft als CEO van McDonald’s Nederland en daarna als internationaal serie-ondernemer en business accelerator van dichtbij de dilemma’s en vraagstukken van groeiende bedrijven meegemaakt. Zijn populaire presentaties gaan dan ook over ‘Het Geheim van Groeikracht’.

René deelt zijn ervaringen met groeibedrijven. Met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie. Krijg antwoord op vragen als:

 • Waarom is het organiseren en volhouden van groei zo lastig? 
 • Waarom kunnen grote ondernemingen als McDonald’s wel succesvol blijven groeien terwijl veel anderen onderuit gaan? 
 • Hoe en wanneer moet je innoveren en meeveranderen?
 • Hoe zien de bedrijven van morgen er uit en wat betekent dat voor de medewerker van de toekomst?

Als enthousiaste spreker weet René zijn publiek hierover van begin tot eind te boeien – hij schudt de zaal wakker, houdt een spiegel voor, inspireert en zet je aan het denken. 

Onderwerpen waar René Savelberg over spreekt:

 • Groeikracht – de 8 stappen
 • Ondernemerschap – ben jij een innovator of een integrator?
 • Franchising – standaardiseren of stimuleren?
 • Leiderschap – ‘command & control’ of ‘climate control’?
 • Partnership en ketensamenwerking – uitvoerders of aanvoerders?
 • Groeiversnelling – innoveren of transformeren?
 • Mensenwerk – hoe ontstaat een ontketende organisatie?
 • Lessen van McDonald’s – waar ging het bijna fout?

Over René Savelberg

René Savelberg studeerde in Amsterdam, Maastricht en Miami, waar hij zijn Masters Degree in Hotel and Food Service Management haalt. Als een echte bouwer en versneller en na zijn opleiding in de USA verdubbelt hij als Algemeen Directeur van McDonald’s in Nederland in korte tijd het aantal restaurants van 100 naar 200, met 16.000 medewerkers en 750 miljoen omzet.

Hierna heeft hij als ondernemer in Spanje en USA diverse groeibedrijven opgericht en uitgebouwd. René is ook oprichter van ‘McSense Business Accelerators’ (2006) en ‘Het Nationaal Groeiplan’ (2019) waarmee bedrijven en organisaties worden geholpen bij de ontwikkeling en versnelling van hun groei.

Neven-activiteiten
Naast zijn activiteiten als ondernemer en adviseur/groeiversneller is René ook lid van diverse Raden van Advies en betrokken bij goede doelen als de Biltema Foundation (Zweden) en de Kids House Foundation (Vietnam).

Auteur van twee managementboeken
René is daarnaast actief als publicist en auteur van ‘The Secret of Big – 8 steps to conquer the world with any product‘ (wereldwijd verkrijgbaar) en het #1 managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’.

Interesse om René Savelberg te boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 55.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Norm-Systems BV

""Een inspirerend maar bovenal een boeiend verhaal. Mede door het gegeven dat dit allemaal feitelijkheden betreft" Marco Wollrabe Norm-Systems BV"

MLG Contacta

""Buitengewoon inspirerende presentatie; perfect voor de start van onze Contacta beurs! René weet ondernemers als geen ander te raken - veel inspiratie om direct aan de slag te gaan!" Perry Kentin Eigenaar MLG Contacta Beurs"

CLC Vecta

""Buitengewoon inspirerende presentatie - René weet zijn uitgebreide McDonald's en ondernemerservaringen op een boeiende en interactieve manier met de zaal te delen. Hier hebben we wat aan!" Riemer Rijpkema Voorzitter CLC Vecta"

Marbella Dutch Business Club

""Geweldige presentatie - heel direct en praktisch! We hebben er allemaal enorm van genoten!" Karel A. Jagtenberg Voorzitter Marbella Dutch Business Club - Spanje"

MARS Nederland

""Heel erg bedankt voor je bijdrage; het is bij iedereen erg goed gevallen!" Nicole Freid MARS Nederland"

Beschikbaarheid en informatie

René Savelberg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid