Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ben Admiraal
Bewaar als favoriet

Ben Admiraal

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Ben is een gepassioneerde succesvolle ondernemer, die graag zijn lessen over het ondernemerschap deelt. Dit doet hij om andere ondernemers aan te zetten tot een mooi avontuurlijk en succesvol ondernemerschap met ‘Plezier’ als belangrijkste drijfveer. Hierbij zoekt Ben de interactie met het publiek en is hij pas tevreden als zijn lezing leidt tot actie bij het publiek

Diezit

"Ben heeft ons door een inspirerend energiek verhaal en door de juiste vragen te stellen aan het denken gezet over hoe je in een sterk groeiend bedrijf toch plezier, creativiteit en vrijheid kunt blijven ervaren. Met concrete tools kunnen we nu aan de slag! Een echte aanrader om je team een boost te geven!"

Ben Admiraal

Topondernemer Ben Admiraal helpt ondernemers om met meer plezier te ondernemen en tegelijkertijd succesvol te zijn. Hij houdt zich hierbij met alle aspecten van het ondernemerschap bezig. Denk aan leiding geven, omgaan met personeel, doelen stellen, strategie, productontwikkeling, groei, ondernemersstress, duurzaamheid, export, klanttevredenheid, avontuur, rust en zingeving. Hij vertelt vanuit eigen ervaring over deze thema’s en doet dat met passie en enthousiasme.

Ben deelt persoonlijke anekdotes en stelt zich daarbij kwetsbaar op. Ook stimuleert hij het om de lessen uit zijn ondernemerservaring op te pakken en in de praktijk te brengen. Plezier is daarbij de rode draad. Daarnaast heeft Ben ook een boek geschreven  ‘Ondernemen is puur geluk…als je het met plezier doet’. (2022)

Onderwerpen waar Ben Admiraal over spreekt

  • Hoe houd je ondernemen leuk en zorg je dat plezier de motor wordt van de onderneming?
  • Hoe blijf je als ondernemer fit, fris en fruitig met goede resultaten?
  • Hoe houd je ondernemen avontuurlijk en dynamisch?
  • Hoe ontwikkel je nieuwe producten? Hoe exporteer je?
  • Bepalen van doelen: hoe doe je dat met je hart?
  • Hoe realiseer je je doelen?
  • Hoe ga je om met personeel en hoe zorg je voor commitment?
  • Hoe wordt je ondernemer en hoe verkoop je je bedrijf?

Achtergrond Ben Admiraal

Opgegroeid in een ondernemersgezin, koos Ben voor de opleiding technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Na 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven kocht Ben in 2000 Yalp, een bedrijf van 4 medewerkers. Ben bouwde Yalp uit tot een innovatief en exporterend bedrijf, met 55 medewerkers, dat hij uiteindelijk in 2020 verkocht.

Daarna schreef Ben het boek ‘Ondernemen is puur geluk’, een boek over ondernemerschap en startte zijn nieuwe bedrijf ‘ikbenadmiraal’. Met dit bedrijf investeert hij in startups, coacht hij ondernemers en verzorgt hij trainingen en lezingen over ondernemerschap.

Ben Admiraal boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Goor Collectief

"Vanuit Ondernemersvereniging Goor Collectief hebben we Ben Admiraal gevraagd om een lezing te geven voor 50 ondernemers uit Goor. Zijn bijdrage werd een groot succes. Ben neemt je op inspirerende wijze mee op reis door zijn interessante loopbaan tot nu toe. Hij deelt zijn succesverhalen maar laat ook zeker zijn kwetsbare kanten zien. Hierdoor word je als toeschouwer extra geprikkeld. Ben geeft je bruikbare en praktische tips die je als ondernemer direct toe kunt passen in de dagelijkse praktijk. Gaaf ook om te zien hoe hij de koppeling maakt met voetbal."

Beschikbaarheid en informatie

Ben Admiraal

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid