Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Guido Thys
Bewaar als favoriet

Guido Thys

Als minst gevraagde spreker van Nederland gaat Guido ook graag uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Met de Workshop Klanten Wegjagen. Met Welkom in de 21ste eeuw, handleiding voor disruptieve tijden. Of met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, over (intern) ondernemerschap. Maatwerk gegarandeerd.

Bam Wonen Zuid BV

"Erg inspirerend op een leuke, luchtige manier. Er genoten van de energie van de spreker. Hij zette ons aan het denken op een leuke, luchtige manier."

Guido Thys

Enkele honderden sprekers vinden zichzelf (een van) de meest gevraagde spreker(s) van Nederland. Dat is heel grappig. Want op zo iemand zitten organisatoren niet te wachten. Ook jij niet. Om te beginnen zoek je geen spreker, maar een expert (zoals Guido Thys). Bovendien heb jij weinig of niets aan iemand die hetzelfde verhaal honderden keren opnieuw afdraait. Kwantiteit is op dit vlak een nadeel zonder cruyffvoordeel.

Wat Guido Thys daar precies mee bedoelt?
Een. Sprekers spreken. Koud kunstje want spreken kan bijna iedereen.
Iemand die úw boodschap vertelt en úw doelen realiseert, iemand die dat vanuit een verrassende invalshoek doet, iemand die een gigantische rugzak vol kennis en ervaring vertaalt naar bruikbare handreikingen, iemand die kan relativeren/improviseren/inspireren, zo iemand is veel meer dan een spreker. Zo iemand is een expert.

Twee. U wilt voor uw toehoorders een memorabele bijeenkomst organiseren, een evenement waardoor ze zich gewaardeerd voelen en ze merken dat er speciaal voor hen een grote inspanning is verricht. Daar past geen standaardverhaal bij. Dan kunt u beter een filmpje op YouTube zetten. U zoekt een expert die de actualiteit perfect weet te koppelen aan de leef-, denk- en werkwereld van uw toehoorders, die het herkenbare combineert met verrassende nieuwe perspectieven en die de aanwezigen raakt in hun passie. Dat lukt alleen maar met een maatwerkverhaal. Daarom bereidt Guido, samen met u, tijdens het voortraject úw verhaal voor.

Onderwerpen

  • Klantgerichtheid
  • Innovatie
  • (intern)Ondernemerschap
  • Leiderschap

Kortom, alles wat organisaties beweegt. Of juist tegenhoudt.

Guido kan ook een fakespeech voor jouw event verzorgen. Wat is er mooier om uw evenement af te sluiten met een herhaling en het verbinden van de belangrijkste leerpunten + enkele vitale extra inspirerende elementen? Én dat ook nog eens op een sterk humoristische wijze, waardoor bezoekers nog lang napraten en de sfeer uitermate goed uit bij afsluiting.

Bekijk ook eens zijn on demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’.

De aanpak van Guido Thys

Aan de hand van een bewezen raamwerk gaat Guido ook uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Bijvoorbeeld met de Workshop Klanten Wegjagen (al sinds 1992 een topper: interactief, hilarisch, met een gegarandeerde impact). Met Welkom in de 21ste eeuw, een gebruikershandleiding voor disruptieve tijden. Of met “Welkom in the boaring twenties”, een hele diepe duik in al de onzin die onze organisaties rechthoudt.

Samen passen jullie de template aan úw doelen aan. Jullie combineren uw input met zijn Belgische aanpak van eenvoudige en met humor doorspekte redeneringen, met zijn wetenschappelijke achtergrond en zijn praktische en theoretische voorgrond in ondernemerschap en bedrijfskunde.

Samen met de deelnemers gaat Guido dwarsdenken. Terwijl anderen analyseren, gaan jullie voor een synthese waarin alles op z’n plaats valt. Jullie ontdekken alternatieve paden op plekken waar iedereen in vastgeroeste gewoontes gevangen zit. Zijn invalshoek: het creëren van duurzame en onderscheidende waarde.

Voor de biografie-liefhebbers

Geboren in Antwerpen. Academische start in Theoretische Taalkunde, Filosofie, Didactiek, Psycholinguïstiek en Neurolinguïstiek. Promotiemanager bij twee krantenuitgevers. Het eerste telemarketingbureau van België opgericht. Als senior consultant met een internationale werkradius tientallen organisaties op het goede spoor richting klant gezet. Als docent Strategic Marketing Management bij de Business School Nederland ruim 400 managers mee opgeleid.
Tussendoor ooit de Stichting Humor en de Klanten Wegjaagclub opgericht. Drijvende kracht achter 2MinuteAcademy.nl. In de voorbije 30 jaar honderden artikelen, columns en interviews. 18 boeken. Meer dan 2.500 lezingen, workshops en seminars voor 280.000+ deelnemers en toehoorders in 4 talen en in 18 landen.
Zo. 😊

Guido Thys boeken voor een lezing of workshop?

Alle presentaties en workshops van Guido Thys zijn uniek. Ze zijn geen zaak van “u vraagt, wij draaien”. Zijn klanten vragen niet om hem, maar om de expertise en het maatwerk in zijn verhalen. Om die twee redenen is Guido de minst gevraagde spreker van Nederland (en ver daarbuiten). En dat is maar goed ook.

Guido Thys inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Debby Gillet - Gemeente Zwolle

"We leven in een tijd waarin we van de ene in de andere crisis rollen, waarin ChatGPT en automatisering kansen (meer tijd voor leuke en complexe dingen) met zich meebrengen maar ook onzekerheid (neemt AI mijn baan over?). We constateren dat er veel van ons als mens en als medewerker gevraagd wordt. Tijdens een digitale inspiratiedag heeft Guido een grote groep medewerkers van de gemeente Zwolle op energieke, enthousiasmerende en soms hilarische wijze welkom geheten in de 21ste eeuw. Zijn boodschap 'verander niet wie je bent, maar hoe je de dingen doet' heeft ons aan het denken gezet over wat we te doen hebben om mee te kunnen komen in alle elkaar snel opvolgende ontwikkelingen. "

Telindus

"Heel positief : energiek en humor en inhoud goede combinatie "

Dumebo DWS

"Naar verwachting. Mooi hoog tempo. Zeer tevreden"

ONVZ

"Dank voor de inspirerende middag afgelopen dinsdag. Veel positieve reacties van de deelnemers. Men vond de combinatie van inspiratie en opdracht erg goed. Tevens vonden de meesten de inhoud interessant en waardeerde iedereen de vorm die Guido gebruikt. Dus zeker positief"

ZEG

"Viel erg in de smaak bij de aanwezigen. Guido is erg overtuigend en geloofwaardig.Heel tevreden."

Beschikbaarheid en informatie

Guido Thys

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid