Willen jullie de geheimen ontdekken van een effectieve verkoopgesprek?

On demand masterclass Het effectieve verkoopgesprek
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’

Iedereen kan een succesvol verkoopgesprek voeren, jij dus ook. Het enige wat je op zak moet hebben, is inzicht in de opeenvolgende fasen van zo’n gesprek om op het juiste moment de juiste dingen te zeggen. Met heel veel humor onthult Guido Thys tijdens deze cursus alle “geheimen”.

On demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 149,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 1,5 uur (11 lessen van maximaal 14 minuten)
Spreker: Guido Thys
Programma: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’

“Verkopen” heeft vaak een negatieve bijklank: gladjanussen in foute pakken die klanten producten aansmeren die ze helemaal niet nodig hebben. De reden daarvoor is niet ver te zoeken: slecht gevoerde verkoopgesprekken.

Goede verkopers zijn echter succesvol omdat ze weten hoe waarde voor hun klanten te creëren. Ze zijn niet aan het opdringen, maar helpen klanten bij het aankopen. Ze zijn relevant en interessant en komen op het juiste moment. Perfecte verkoopgesprekken zijn van alle tijden en nu nog steeds hard nodig.

Op een ludieke manier nemen Guido Thys en Jaco Kirchjunger je mee doorheen de verschillende onderdelen van een gesprek dat bedoeld is om iemand te overtuigen.

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 149,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie gaan Guido Thys op de vragen en uitdagingen die bij jullie spelen. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden -geheel vrijblijvend- met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Het effectieve verkoopgesprek’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid