Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Patrick Stoof
Bewaar als favoriet

Patrick Stoof

Patrick Stoof is bekend als komisch acteur. Hij was jarenlang ‘ex-miljonair Hans van de Berg’ in de Telfort commercials. Hij spreekt over de kracht van improvisatie en humor. Zijn streven is altijd om mensen, met humor te bewegen naar een weg die ze zelf nooit vooraf hadden bedacht.

Gemeente Zaanstad

"Patrick heeft in het Zaantheater de Sportverkiezing van het jaar gepresenteerd en dat bleek een gouden greep. Als uitgesproken niet-sporter weet hij een zaal vol topsporters in beweging te krijgen. Met zijn open betrokken houding stelt hij iedereen die op het podium verschijnt op zijn gemak. Om vervolgens de standaardvragen niet te stellen, waardoor het een interessante en boeiende avond wordt. Zijn energie is aanstekelijk en in combinatie met zijn inlevingsvermogen, is hij een unieke presentator. "

Patrick Stoof

Patrick Stoof is een veelgevraagd (komisch) acteur voor tal van films en series. Inmiddels is Patrick naast bekend acteur ook spreker, dagvoorzitter, presentator en workshopleider. Hierbij richt hij zich op het thema ‘humor binnen communicatie’, want lachen is een prachtige manier om te ontspannen en verbinden. Hij laat bovendien zien dat met de kracht van de fantasie en het laten vallen van verwachtingen je nieuwe wegen en inzichten creëert. Stoof zorgt er op zijn eigen humoristische manier voor dat mensen anders naar hun problemen gaan kijken.

Ook heeft hij een grote voorliefde voor improvisatie, wat hij tijdens zijn werk veel gebruikt. Bij ‘Improv’ weet je nooit wat de uitslag is van de weg die je kiest. Vaak gebeuren er dingen die je vooraf helemaal niet had bedacht. Door te improviseren word je vaak door je eigen creativiteit verrast. Een belangrijke regel bij improvisatie is dat je altijd ’Ja’ zegt. Als je dat doet is er geen stilstand. Je leert anders te kijken naar de dingen om je heen, waardoor de wereld steeds flexibel met je mee verandert.

Onderwerpen waar Patrick Stoof over spreekt

  • Humor
  • Verwachtingspatronen
  • Communicatie
  • Improvisatie
  • Als alter-ego Hans van de Berg
    • The Art of Being Hans
    • Hoe overleef je een crisis?

Over Patrick Stoof

Stoof studeerde in 1995 af als  Theaterdocentopleiding in Amsterdam. Na verschillende musical- en theatervoorstellingen maakt Patrick de overstap naar de Nederlandse televisie en wordt een bekend gezicht in Nederland. Hij speelt in vele series en films, waaronder
De Heineken Ontvoering, De Reünie, Kappen, The Emmy Award-winnende film Anything Goes, Komt een man bij de Dokter, Flikken Maastricht, Het Schaep met de 5 Pooten en Toren C.

De meeste mensen kennen hem als de optimistische ex-miljonair Hans van de Berg in de bekende Telfort-campagne op TV. Naast zijn acteerprestaties kennen veel mensen Patrick van Wie Is De Mol? In 2011 blijkt hij de mol te zijn.

Hij regisseerde verschillende theaterprogramma’s, waaronder ruim 25 jaar alle shows van Plien en Bianca. Sinds 2019 is hij ook actief als spreker en is hij met regelmaat te horen op Radio 2.

Patrick Stoof boeken als spreker of als dagvoorzitter?

Zijn jullie klaar voor een verbindende en humoristische lezing? Of zijn jullie op zoek naar een stukje creatieve energie? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op. Patrick zorgt ervoor dat de bezoekers van jouw event voldaan, volgetankt en met een volle lach weer naar huis zullen gaan.

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Ondernemend Hattem

"Via deSpreker.nl hadden wij Patrick Stoof als gastpreker uitgenodigd op onze ondernemersavond. De bespreking vooraf met Patrick en zijn show zijn zeer goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Beschikbaarheid en informatie

Patrick Stoof

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid