Op zoek naar een verbindende show met een aansprekende persoonlijkheid?

Moors in de middag
Bewaar als favoriet

Moors in de middag

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Irene Moors introduceert met ‘Moors in de Middag’ een bijzonder concept voor jullie bedrijfsevenement. Deze geïmproviseerde talkshow, geleid door Irene, een doorgewinterd mediagezicht met meer dan 35 jaar ervaring, staat garant voor een combinatie van humor, inhoud en boeiende gesprekken.

Moors in de middag

Een geïmproviseerde talkshow op uw bedrijfsevenement

Irene Moors is al zo’n 35 jaar werkzaam in de media en staat bekend als een presentatrice met humor en improvisatievermogen. Zij weet als geen andere de meest uiteenlopende onderwerpen te verbinden en de gesprekken luchtig en interessant te houden.

Sessie ‘Moors in de middag’: keynote Improviseren en talkshow
In deze sessie vertelt Irene allereerst over improviseren en de wijze waarop zij dat heeft toegepast in haar carrière. Aansluitend zal zij een talkshow improviseren en presenteren, waarbij een aantal willekeurige mensen uit de zaal zullen worden uitgenodigd om aan te schuiven aan een talkshowtafel. Deze mensen weten dat dus niet van tevoren.

De complete sessie duurt ongeveer 1 uur. Langere sessies zijn in overleg mogelijk.

Doel: informeren en verbinden
De sessie ‘Moors in de middag’ is ideaal om jullie publiek op een leuke en originele manier te infomeren over wat er speelt in het bedrijf, zoals nieuwe beleidsplannen, het vieren van zakelijke successen of bijvoorbeeld markttrends. Hierbij kan bijvoorbeeld de directeur of de marketingmanager aanschuiven tijdens de talkshow.

Of boek juist deze sessie om jullie medewerkers dichter bij elkaar te brengen. Een kantine medewerker heeft ook een goed verhaal en wellicht wordt het eens tijd voor iedereen om te weten wat zich daar afspeelt. Zeer waarschijnlijk heeft iemand in de zaal ook zingen als hobby. Kortom, dit is dé manier om een aantal werknemers in het zonnetje te zetten.

Achtergrond Irene Moors

Irene was op 8 oktober 1988 voor het eerst op televisie te zien bij de NCRV als presentatrice van het kinderprogramma Dit is Disney. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar werd zij omroepster en heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven. Na Telekids 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben, kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde. Hierna presenteerde Irene nog andere bekende tv-titels als Life & Cooking (Life 4 You) en de TV-Kantine met Carlo. Ook kennen we Irene als presentator van programma’s als Eigen Huis & Tuin, De Bachelor, Doe een Wens, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht.

Irene is ook actief geweest in het theater, ze heeft radio gemaakt, verzorgde tekenfilmstemmen & voice overs en speelde rollen in diverse films. Ook is Irene al vele jaren ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis. In 2023 heeft Irene haar activiteiten als presentatie-coach en mediatrainer verder uitgebreid.

Interesse in Moors in de middag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Moors in de middag

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid