Op zoek naar een ode, gedicht, lied of wrap-up voor jouw (online) bijeenkomst?

Jimmy-Jansen-profielfoto-ODE0
Bewaar als favoriet

Ode door Jimmy Jansen

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Verdient jouw evenement een ode? Bijvoorbeeld aan het thema van jullie evenement, aan een specifiek persoon of juist aan jullie hele organisatie? Jimmy Jansen verzorgt jullie maatwerk-ode op zijn eigen poëtische, muzikale en openhartige wijze.

Vredesorganisatie PAX

"Zo prachtig dit! Jimmy’s spoken words, kippenvel. We hebben een passage ervan zelfs op de muur van ons kantoor laten schilderen!"

Ode door Jimmy Jansen

Geef Jimmy een bak aan informatie en hij schrijft het mooiste gedicht, verhaal, lied of een combinatie van alle drie. Dat kan als opener van je dag, tussendoor of als wrap-up (live geschreven tijdens je evenement). Tijdens een voorgesprek bepalen jullie samen de tone of voice, het onderwerp, delen van de inhoud en de tijdsduur (vaak variërend tussen de 3 en 10 minuten).

Met 10 jaar ervaring en opdrachtgevers als gemeentes, theaters, festivals, radioshows, sterrestaurants en multinationals weet Jimmy als geen ander je evenement te kleuren en precies die extra persoonlijke en unieke twist te geven.

Optioneel
Wil je de ode graag aangevuld hebben met een uitgebreide lezing of workshop (over gezondheid en ademhaling)? Klik dan hier voor zijn andere profiel.

Over Jimmy Jansen

Jimmy Jansen is een multitalent. Via de weg van semiprofessioneel voetballer, meester in de rechten, een eigen sokkenmerk, creatieve freelancer, model/acteur/presentator, storyteller, spoken word-artiest, creatief schrijver (kindertoneelstuk voor De Krakeling en kindergedichten voor de Inner Compass Cards) en trouwambtenaar is hij in de adem terechtgekomen. Hier combineert hij al zijn opgedane ervaring in het drijven van een praktijk en het creëren van ademconcerten.

Door zijn kleurrijke verleden weet hij als geen ander bruggen te slaan waar anderen de aansluiting missen. Hij heeft zijn eigen kijk op de wereld en het grote talent om mensen zonder oordeel te zien voor wie ze zijn.

Interesse in een ode door Jimmy Jansen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Ode door Jimmy Jansen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid