Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jimmy Jansen
Bewaar als favoriet

Jimmy Jansen

Wist je dat je adem de kortste weg richting geestelijk welzijn is? In zijn interactieve workshops, lezingen, sessies en concerten neemt Jimmy Jansen je bevlogen mee langs de weg van de adem. Hij leert je feiten, tools en direct te ontspannen, op z’n eigen, muzikale, poëtische en openhartige wijze.

Amsterdam UMC

"Jimmy gaf tijdens het symposium “Bridge the Gap” aan onze geneeskundestudenten een workshop over ademhaling. Ze waren niet alleen verbluft door de resultaten, ook vonden ze Jimmy’s manier van training geven zeer inspirerend. De tools die hij hen leerde, proberen ze nu actief in de praktijk te brengen."

Jimmy Jansen

Veel mensen haasten zich door het leven. In deze snelheid van leven missen we niet alleen tijd voor onszelf, maar ook de echte verbinding met de mensen en de wereld om ons heen. Of dat nou leidt tot lichte klachten als spanning en stress of zware klachten als paniekaanvallen, een burn-out of chronische hyperventilatie; het breekt ons op den duur op. In Jimmy Jansens adempraktijk zijn al deze klachten (en nog veel meer) langsgekomen en opgelost.

Hoe? Door gerichte therapie en goed gebruik te maken van de kracht van de eigen adem. Jimmy laat je kennismaken met deze kracht en leert je hoe je de verschillende technieken kan toepassen in elke gewenste situatie.

Lezing / workshop ‘Adem: de kortste weg naar een gezonde geest’

Hoe kan iets dat je 24.000 keer per dag doet zoveel geheimen voor je hebben en tegelijkertijd zo duidelijk zijn? Wanneer we onbewust ademhalen, gebruiken we maximaal 40% van onze ademcapaciteit en hoe gespannener je bent, hoe oppervlakkiger en hoger je ademt. En vice versa: hoe vrijer je ademt, hoe vrijer je leeft.

Jimmy’s lezingen en workshops zijn interactief, persoonlijk, origineel, openbarend, creatief, geheel op maat en (kunnen worden) aangekleed met spoken word en live-muziek. Thema’s die aan bod kunnen komen tijdens workshop of lezing van Jimmy: Stress / Burn-out, Leven vanuit je hart, Zelfreflectie, Persoonlijk leiderschap, Creativiteit, Teamwork en/of Zelfliefde.

Optioneel bij te boeken:

  • Ademsessie
    Het is mogelijk om een ademsessie – of -traject – toe te voegen aan je workshop. Jimmy’s aanpak is recht voor z’n raap, eerlijk en liefdevol. Door zijn aandacht, aanwezigheid en spiegelend vermogen, is hij in staat direct tot de kern van het probleem te komen en deze met je op te lossen. Intervisie, training, oefeningen en adem worden hierbij op maat ingezet.
  • Ademconcert
    Het is ook mogelijk om een ademconcert toe te voegen aan je workshop. Tijdens dit concert neemt Jimmy je met een team van professionele muzikanten en adembegeleiders mee op een muzikale ademreis, vol met live-muziek, liedjes, poëzie, verhalen, beweging en meditatie.

Achtergrond Jimmy Jansen

Jimmy Jansen is een multitalent. Via de weg van semiprofessioneel voetballer, meester in de rechten, een eigen sokkenmerk, creatieve freelancer, model/acteur/presentator, storyteller, spoken word-artiest, creatief schrijver (kindertoneelstuk voor De Krakeling en kindergedichten voor de Inner Compass Cards) en trouwambtenaar is hij in de adem terechtgekomen. Hier combineert hij al zijn opgedane ervaring in het drijven van een praktijk en het creëren van ademconcerten.

Door zijn kleurrijke verleden weet hij als geen ander bruggen te slaan waar anderen de aansluiting missen. Hij heeft zijn eigen kijk op de wereld en het grote talent om mensen zonder oordeel te zien voor wie ze zijn.

Interesse in een lezing van Jimmy Jansen?

Door zijn jarenlange ervaring als storyteller, spoken word-artiest en trouwambtenaar weet Jimmy als geen ander een prachtig verhaal te vertellen over jouw organisatie. Koppel daaraan de interactie met de adem en je hebt een mix die niet alleen de beleving compleet maakt, maar ook handvatten geeft voor de problemen waar je medewerkers tegenaan lopen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Amsterdam

"Bij elk evenement waar we Jimmy voor inhuurden, wist hij een verhaal te vertellen dat ons raakte en inspireerde. De informatie over ons die hij ons teruggaf, was ontroerend, grappig en heel origineel. Hij is betrokken, luistert goed naar onze wensen, sluit heel erg aan en is bijzonder fijn om mee samen te werken. Grote aanrader!"

Beschikbaarheid en informatie

Jimmy Jansen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid