Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bjorn Aris spreker
Bewaar als favoriet

Bjørn Aris

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Bjørn Aris is een veelgevraagde trainer die Oosterse wijsheden met de Westerse wetenschap combineert. Zijn interactieve en unieke lezing biedt volop handvatten voor de uitdagingen waar we in huidige tijdsgewricht voor staan. Onderwerpen als stress, eilanddenken en gebrek aan verbinding vragen om meer persoonlijk leiderschap. Hij gebruik als metafoor het Japanse Samurai-zwaard.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Budo in Business

'Bjorn's profound knowledge and excellent skills concerning both the corporate world and the world of the Japanese sword make him an ideal partner in helping you to get or keep your company on the right track. Ichiban!'

Ecart Invest

'Bjorn inspires and is result driven. East meets west

Ait France - KLM

'Bjorn has performed the Martial Arts workshop within KLM's Commercial MD-program for high potentials, entitled "Focus on your Future". At the start of this annual program, this has proven to be of great value in the opening up of our staff into their path towards a deeper and clearer understanding of their challenges.

Bjørn Aris

Bjørn Aris begon op 16-jarige leeftijd met Jiu Jitsu, een Japanse zelfverdedigingskunst. Inmiddels bestudeert hij ruim 30 jaar Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie. Als beoefenaar van de Japanse Samoerai zwaardvechtkunst, het iaido, behoorde hij tot de Europese top drie in zijn klasse.

Daarnaast is Bjørn al ruim 20 jaar wereldwijd een veelgevraagde trainer en coach voor het midden en hoge kader uit het bedrijfsleven. Hij combineert hierbij Oosterse wijsheden met de Westerse wetenschap om het bedrijfsleven nieuwe inzichten te bieden. Niet alleen handelen vanuit opgedane kennis, maar ook vertrouwen op je gevoel en intuïtie. De aangedragen oplossingen zijn door hun eenvoud krachtig en direct toepasbaar.

Het interactieve element van zijn lezingen zorgt voor een hoge belevingswaarde en plezier. Door de hoeveelheid interactie in zijn lezingen zal  het een ervaring zijn die je niet snel zal vergeten.

Mogelijke onderwerpen

– Persoonlijk leiderschap
– Omgaan met stress (populair bij millennials, maar geschikt voor alle medewerkers)
– Verbetering in resultaat met minder inspanning én meer plezier

Over Bjørn Aris

Als commercieel medewerker begon Bjørn zijn carrière overdag bij de ABN AMRO en eindigde in deze lijn met de functie als hoofd van de afdeling corporate finance Lloyds Bank. Tegelijkertijd verdiepte hij zich in de wereld van zen en samoerai. Bjørn bestudeert nu al meer dan 35 jaar oosterse gevechtskunsten en zen filosofie.

Door oosterse wijsheid effectief te verbinden met westerse wetenschap heeft hij het Mental Bridging trainingsprogramma ontworpen. Dit programma zorgt voor een verbetering in resultaat met minder inspanning én meer plezier. Voor het ontwikkelen van dit trainingsprogramma ontving hij een innovatieprijs. Deze prijs is wetenschappelijk bekrachtigd door academische onderzoeken. Inmiddels hebben meer dan 10.000 deelnemers uit 60 verschillende landen een workshop over zijn programma gevolgd.

Auteur

Over de thema’s van zijn boeken kan Bjørn uiteraard ook een lezing geheel op maat voor jouw team of organisatie verzorgen.

  • De zon komt op in het Oosten geeft Bjørn weer hoe je succesvol kan zijn met het gebruiken van de oosterse wijsheid. Met voorbeelden neemt hij de lezer mee naar hoe de wereld is teruggebracht tot materie en de gevolgen hiervan als onbenutte capaciteiten. Alles is gericht op resultaat, er is weinig binding tussen medewerkers en afdelingen die op eilandjes werken, Te veel stress en zo nog meer voor de hedendaagse manager herkenbare problemen.
  • The Cutting Edge – Aan de hand van oosterse filosofieën en gevechtskunsten biedt dit boek een aantal basisregels voor succes op het werk. Kern is een juiste balans tussen rationaliteit en intuïtie. Begrippen als efficiëntie, overzicht, pro-activiteit, ademhaling, het hier-en-nu, rust, loslaten van wat hindert en zuiver waarnemen liggen ten grondslag aan de klassieke oosterse gevechtskunsten, maar zijn ook direct toepasbaar in het moderne (bedrijfs)leven.
  • Lessen van een Samoerai – De ultieme gids voor een zinvol bestaan. In Japan repareren ze de breuken met goud- of zilverkleurige lak. Kintsugi. En ineens maakt die gebeurtenis het kopje extra mooi. In dit boek deelt Bjørn Aris lessen uit de Oosterse zenfilosofie en het bedrijfsleven die je helpen om anders naar jezelf en je leven te kijken. Zodat je kunt ontspannen en contact maakt met wie je echt bent. Je werkt niet mét kracht, maar vanuit je eigen kracht.

Bjørn Aris inhuren voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Budo in Business

'Bjorn's profound knowledge and excellent skills concerning both the corporate world and the world of the Japanese sword make him an ideal partner in helping you to get or keep your company on the right track. Ichiban!'

Ecart Invest

'Bjorn inspires and is result driven. East meets west

Ait France - KLM

'Bjorn has performed the Martial Arts workshop within KLM's Commercial MD-program for high potentials, entitled "Focus on your Future". At the start of this annual program, this has proven to be of great value in the opening up of our staff into their path towards a deeper and clearer understanding of their challenges.Beschikbaarheid en informatie Bjørn Aris

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker