Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Minke Tromp
Bewaar als favoriet

Minke Tromp

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Minke Tromp is expert op het gebied van wijsheid, impact en vergroten van denkkracht. Als filosoof/antropoloog doet ze dat praktisch en doortastend met de bagage van de denkers die ertoe doen. Minke neemt haar publiek mee op een denkreis naar een betere en duurzamere toekomst voor henzelf en de omgeving waarin ze werken en leven.

Minke Tromp

Minke Tromp is organisatiefilosofe en oprichter van Het Bureau voor Toegepaste Filosofie. Sinds 2007 is Minke georiënteerd op het verbinden van mensen aan en vanuit hun idealen. Ze doet dat omdat ze niet alleen de wereld beter en mooier wil maken, óók om de kennis en informatie die er zijn breed te ontsluiten en te delen.

Tijdens haar lezingen houdt Minke zich vooral met vraagstukken bezig als het vinden van een balans tussen presteren en reflecteren, het komen tot synergie van identiteit en positie en het kunnen werken met diepgang en effectiviteit. Daarnaast geniet Minke ervan haar publiek mee te nemen in hun eigen denkwereld. Als filosoof heeft ze de bagage van de denkers die ertoe doen. En weet ze deze bagage te vertalen naar praktische handvatten waarmee ze een verpletterende ervaring creëert die blijvende indruk maakt.

Onderwerpen waar Minke Tromp over spreekt

  • Wijsheid en leiderschap
  • Kritisch en effectief denken
  • Rechtvaardigheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Tijdigheid
  • Wijsheid en impact
  • Blind spots
  • Morele dilemma’s
  • De kunst van het vragen stellen

Achtergrond Minke Tromp

Minke Tromp raakte al vroeg geraakt door hoe mensen denken en doen. Tijdens haar studies Organisatieantropologie en Filosofie verdiepte ze haar behoefte om processen van betekenisgeving in grotere systemen te begrijpen. En werd vooral getroffen door de ervaren machteloosheid én veelheid aan kansen tot beïnvloeding. Hiermee ging ze aan slag als zelfstandig filosofisch consultant en al snel vond ze haar weg in de zakelijke markt.

Haar unieke gedrevenheid om wijsheid en impact te verbinden leidde ertoe dat als twintiger veel C-level lezingen verzorgde waarmee ze haar naam vestigde. Minke interviewt internationale spraakmakers, begeleidt boardroomreflecties, verzorgt colleges bij diverse business schools en coacht individueel bestuurders, leiders en managers in hun zoektocht naar het creëren van wezenlijke impact op hun omgeving.

Interesse in een lezing door Minke Tromp?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Minke Tromp

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid