Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Lowie vertelt het indrukwekkende verhaal over zijn dochter Guusje. Als toehoorder neemt Lowie je mee van het begin van het ziekteproces tot en met het overlijden van zijn dochter Guusje. Tussendoor is het mogelijk vragen te stellen. Zo ontstaat er snel een intieme sfeer tussen Lowie en zijn publiek. Met behulp van Guusje's Kanjerketting, Chemo-Kasper en Radio-Robbie maakt Lowie het ziekteproces van Guusje heel erg zichtbaar. De hele avond worden er verschillende foto's geprojecteerd. Naast de verdrietigere foto's ook mooie en ontroerende foto's. Lowie vertelt niet alleen over het overlijden van Guusje, maar neemt de luisteraar ook mee naar warme, plezierige en belangrijke momenten uit Guusjes leven. Hierna vertelt Lowie over hoe zijn gezin omgaat met het gemis van Guusje na het overlijden. Een huis vol kinderen (pubers vooral!), en ze gaan er allemaal anders mee om. Hoe dingen hun tijd nodig hebben. Lowie vertelt over hoe het ziekteproces en het overlijden van Guusje een ander mens van hem heeft gemaakt. Lowie gaat in op de taboes welke er zijn omtrent ziekte, overlijden en rouw. Er is ruimte voor vragen, opmerkingen en herkenning. Gedurende de avond proef je de trots van Lowie. Trots op Guusje, trots op zijn andere kinderen, en de trots op zijn vrouw. Het gat wat Guusje achter heeft gelaten is tastbaar. En toch, ondanks het heftige onderwerp is ook balans te vinden. Als Lowie spreekt hoor je niet alleen een verhaal doordrenkt met verdriet en pijn. Er wordt ook gelachen: humor relativeert. De warmte waarmee Lowie spreek ontroert zeker ook op een positieve manier!
Fons Osseweijer

Sprekers Flow

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Flow

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over flow. Een moderne term die je veel hoort, maar wat is flow en hoe creëer je flow? Samen in een flow werken is fijn, maar alleen de flow voelen is ook belangrijk. Kun je meegaan in de beweging die jullie allemaal creëren?

15 Sprekers gevonden

Evert Heintz Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
Happy en Productive @ Home Muriel Dalmulder Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Afke van de Wouw Bekijken
Bewaar als favoriet
Chantal van der Leest Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rijn Vogelaar Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Flow

Veel mensen kennen het woord flow van het boek of tijdschrift, maar flow is ook een term binnen bedrijven. Herken je dat gevoel, dat je lekker bezig bent, je werk gaat goed en loopt lekker door. Dit kun je koppelen aan het woord ‘flow’ in werk begrippen. Onze sprekers leggen jullie graag meer uit over dit begrip. Daarnaast geven ze ook tips over hoe je dit kunt toepassen. Door middel van (korte) opdrachten ga je aan de slag. Natuurlijk hebben de sprekers ook genoeg voorbeelden om jullie een idee te geven van ‘flow’. Onze sprekers maken hun lezing over flow op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.