Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Thomas is een inspirerende spreker met een buitengewoon sterke boodschap. Hierdoor heeft hij vrijwel onmiddellijk verbinding en committment met zijn toehoorders. Dit stelt hem in staat de club echt een stap verder te brengen. Bovendien weet hij delicate zaken zeer respectvol te benoemen waardoor ze in positieve zin bespreekbaar worden en leiden tot collectief zelfinzicht, Ook na onze tweedaagse wordt er regelmatig gerefereerd aan zijn programma. Hij heeft echt een beweging in gang gezet en daarom hebben we hem gevraagd het tactisch management hierin mee te nemen. Thomas is echt een aanrader!
Nationale Politie, eenheid Den Haag

Sprekers Flow

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Flow

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over flow. Een moderne term die je veel hoort, maar wat is flow en hoe creëer je flow? Samen in een flow werken is fijn, maar alleen de flow voelen is ook belangrijk. Kun je meegaan in de beweging die jullie allemaal creëren?

14 Sprekers gevonden

Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Afke van de Wouw Bekijken
Bewaar als favoriet
Chantal van der Leest Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rijn Vogelaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Multitasken is een mythe Bekijken
Bewaar als favoriet
Klaas-Jan Reincke Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Flow

Veel mensen kennen het woord flow van het boek of tijdschrift, maar flow is ook een term binnen bedrijven. Herken je dat gevoel, dat je lekker bezig bent, je werk gaat goed en loopt lekker door. Dit kun je koppelen aan het woord ‘flow’ in werk begrippen. Onze sprekers leggen jullie graag meer uit over dit begrip. Daarnaast geven ze ook tips over hoe je dit kunt toepassen. Door middel van (korte) opdrachten ga je aan de slag. Natuurlijk hebben de sprekers ook genoeg voorbeelden om jullie een idee te geven van ‘flow’. Onze sprekers maken hun lezing over flow op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.