Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Klaas-Jan Reincke
Bewaar als favoriet

Klaas-Jan Reincke

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Klaas-Jan houdt zich bezig met het ontwikkelen van wetenschappelijke methoden die werknemers en managers helpen flow op te wekken in saaie of juist stressvolle taken. Het resultaat? Werknemers vertrekken minder snel , en ontwikkelen zich sneller en minder weerstand vertonen tegen noodzakelijke veranderingen.

Gemeente Midden-Drenthe

"Ter afsluiting van een managementtweedaagse hebben wij Klaas-Jan Reincke gevraagd om zijn ervaringen te delen omtrent het bevorderen van flow en bevlogenheid. Voor onze organisatie een belangrijk thema, vooral na een langdurige periode van thuiswerken. We wilden nieuwe theoretische inzichten, een direct toepasbare 'toolbox' en een interactieve sessie. De keuze voor Klaas-Jan Reincke bleek een voltreffer te zijn! Hij maakte de verwachtingen (op basis van een voorgesprek) meer dan waar! Voor iedere organisatie die meer wil weten over bevlogenheid en dit in de praktijk wil toepassen, kan ik Klaas-Jan van harte aanbevelen!"

Klaas-Jan Reincke

Klaas-Jan houdt zich bezig met het ontwikkelen van wetenschappelijke methoden die werknemers en managers helpen flow op te wekken in saaie of stressvolle taken en situaties. Hij leert ook mensen hoe ze hun eigen flow en dat van hun collega’s kunnen leren analyseren en beïnvloeden. Met als resultaat, mensen die minder ziek zijn, minder snel vertrekken, zich sneller ontwikkelen en minder weerstand vertonen tegen noodzakelijke veranderingen.

Wat Klaas-Jan uniek maakt is zijn rijke, internationale ervaring als spreker, trainer en workshop moderator. En als evaluator van honderden verandertrajecten in bijna 30 verschillende landen. Klaas-Jan Reincke weet dit op een aantrekkelijke manier te combineren met de laatste wetenschap.

Onderwerpen

  • Flow
  • Bevlogenheid
  • Werkdesign
  • Werkgeluk

Achtergrond Klaas-Jan Reincke

Klaas-Jan Reincke is van huis uit econoom en is dit steeds meer met moderne psychologie gaan combineren. Hij heeft ook 15 jaar in Estland gewoond, vanwaar hij in het kader van EU-programma’s grote organisaties in tientallen landen heeft geanalyseerd, geadviseerd en getraind in het managen van grootschalige veranderprocessen.

Sinds 5 jaar is hij verbonden aan werkdesign lab Vivic, waarin hij samen met wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Tartu University en Stanford University werkt aan innovatieve manieren om flow in het dagelijks werk op te wekken. Klaas-Jan kreeg ooit een prijs (‘meest werknemersvriendelijke organisatie van Estland’) dit voor zijn onmenselijke pogingen mensen taken te geven die ze echt leuk vinden.

Hij is auteur van het boek ‘Flow in je Werk’.

Interesse in een lezing van Klaas-Jan Reincke?

Het resultaat van Klaas-Jan’s bijdrage is dat meer mensen vaker flow ervaren. Waardoor organisaties uiteindelijk meer bevlogen mensen in dienst hebben.  Al met al een lezing met resultaat. Ben je geïnteresseerd van Klaas-Jan voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contact formulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22.

 Foto: Andras Kralla
Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Klaas-Jan Reincke

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid