Klaas-Jan Reincke

“Het is mijn missie om meer mensen vaker flow te laten ervaren, zodat ze hun energie niet verspillen op het werk” – Klaas-Jan Reincke

Klaas-Jan houdt zich bezig met het ontwikkelen van wetenschappelijke methoden die werknemers en managers helpen flow op te wekken in saaie of stressvolle taken en situaties. Hij leert ook mensen hoe ze hun eigen flow en dat van hun collega’s kunnen leren analyseren en beïnvloeden. Met als resultaat, mensen die minder ziek zijn, minder snel vertrekken, zich sneller ontwikkelen en minder weerstand vertonen tegen noodzakelijke veranderingen.

Wat Klaas-Jan  uniek maakt is zijn rijke, internationale ervaring als spreker, trainer en workshop moderator. En als evaluator van honderden verandertrajecten in bijna 30 verschillende landen. Klaas-Jan Reincke weet dit op een aantrekkelijke manier te combineren met de laatste wetenschap.

Onderwerpen

  • Flow
  • Bevlogenheid
  • Burnout
  • Werkdesign
  • Werkgeluk

Achtergrond

Klaas-Jan Reincke is van huis uit econoom en is dit steeds meer met moderne psychologie gaan combineren. Hij heeft ook 15 jaar in Estland gewoond, vanwaar hij in het kader van EU-programma’s grote organisaties in tientallen landen heeft geanalyseerd, geadviseerd en getraind in het managen van grootschalige veranderprocessen. Sinds 5 jaar is hij verbonden aan werkdesign lab Vivic, waarin hij samen met wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Tartu University en Stanford University werkt aan innovatieve manieren om flow in het dagelijks werk op te wekken. Klaas-Jan kreeg ooit een prijs (“meest werknemersvriendelijke organisatie van Estland”) dit voor zijn onmenselijke pogingen mensen taken te geven die ze echt leuk vinden.

Interesse in een lezing van Klaas-Jan Reincke of een andere vraag?

Het resultaat van Klaas-Jan’s bijdrage is dat meer mensen vaker flow ervaren. Waardoor organisaties uiteindelijk meer bevlogen mensen in dienst hebben.  Al met al een lezing met resultaat.

Neem vrijblijvend contact op via het contact formulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

 Foto: Andras Kralla
Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers