Op zoek naar een spreker met een indrukwekkend verhaal?

Evert Heintz
Bewaar als favoriet

Evert Heintz

Vanuit zijn bijna-doodervaring tijdens het bergbeklimmen heeft Evert Heintz aan den lijve ervaren dat we als mens tot veel meer in staat zijn dan dat we vaak denken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Evert toont zowel het onderwijs (docenten, studenten) als bedrijfsleven hoe belangrijk ontspanning en mindset is in je leven én hoe je op vitale wijze kunt excelleren.

Eneco Energy Trade

"Everts persoonlijke verhaal inspireert en de gepresenteerde technieken bieden naast inzicht in functioneren van lichaam en geest ook heel concreet aangrijpingspunten om je persoonlijke effectiviteit te vergroten."

Evert Heintz

Tijdens een bergbeklimming valt Evert Heintz plotseling in de diepte. Hij belandt 15 meter lager op een sneeuwbrug die zijn val breekt en zijn leven redt, want de gletsjerspleet blijkt minstens 50 meter diep te zijn. Tijdens de twee uur durende overlevingssituatie weet hij klimmend en klauterend -met steevast een tuimelende diepte onder zijn voeten- een veilige weg terug te vinden. Hij weet dit te realiseren door te denken en doen in mogelijkheden (DIMmen).

Tijdens zijn lezingen laat Evert mensen inzien dat we meer kunnen dan we denken. Door bewust uit de comfortzone te komen weet je je nieuwe dingen eigen te maken en nieuwe ervaringen op te doen. Op deze manier stretch je je eigen werkelijkheid en creëer je nieuwe mogelijkheden als organisatie, professional en leerling/student.

Over de lezing van Evert Heintz

Vanuit zijn bergklimervaring en het ongeluk legt hij de koppeling met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht®, waarbij je concreet de flow in jouw organisatie kunt stimuleren. Op een ludieke en interactieve manier, ondersteund met indrukwekkend beeldmateriaal, inspireert Evert Heintz het publiek.

Het wordt duidelijk hoe je op een functionele manier om kunt gaan met de alledaagse uitdagingen in het bedrijfsleven, zoals stress, verhoogde werkdruk en de snel veranderende ontwikkelingen. Met zijn achtergrond in het onderwijs is hij ook een gewaardeerde spreker voor docenten, schoolleiders en leerkrachten om meer flow in het onderwijs te brengen.

Mogelijke verdiepende thema’s:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Stress management
  • FLOW (Hij is auteur van het boek ‘Een leven lang FLOW’)
  • FLOW in het onderwijs
  • Gezonde leefstijl
  • Vitaliteit management

Achtergrond Evert Heintz

Onderwijs
Evert is afgestudeerd als zij-instromer aan de PABO met als missie om vanuit de basis al mee te geven hoe je de flow in je leven bewust kunt activeren. Naast rekenen en taal is het volgens hem van vitaal belang dat kinderen meekrijgen hoe ze een growth mindset kunnen toepassen in het dagelijkse leven en te leren hoe ze vanuit de basis een gelukkig mens kunnen zijn. Hiermee leren kinderen om vanuit mogelijkheden te denken en de snel veranderende maatschappij vanuit vertrouwen te betreden. Als handvat gebruikt hij hiervoor het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht.

Professionals en bedrijfsleven
Zijn carrière in het onderwijs combineert hij met zijn eigen bedrijf Insight Adventure training, waarbij hij mensen inspireert op het gebied van persoonlijk leiderschap, FLOW en stress management. Dit doet hij door trainingen te geven, lezingen en bij een diepgaandere vraag het geven van een coachingstraject (individueel). Ook is hij auteur van het boek ‘Een leven lang FLOW‘.

Sportleven
Heintz is een enthousiaste persoonlijkheid die vanuit passie vertelt over het bergbeklimmen, trailrunnen en de ongekende vermogens die we als mens bezitten. Onlangs heeft hij nog een trailrun hardgelopen van 111 kilometer in de Zwitserse bergen, waarbij hij 8400 hoogtemeters moest stijgen en dalen. Na 33 uur, zonder te slapen, kwam hij in Verbier aan bij de finish.

Geïnteresseerd in het verhaal van Evert Heintz?

De bijzondere lezing geeft jouw publiek gereedschappen om direct toe te kunnen passen in hun dagelijkse praktijk. Zin om aan de slag te gaan? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Albert Heijn/ Ahold Delhaize

"Vandaag een inspirerende lezing over FLOW gehad van Evert Heintz tijdens een teammiddag van Albert Heijn IT Development. Aan de hand van zijn indrukwekkende levenservaringen geeft Evert op een leuke manier inspiratie en concrete aanwijzingen en laat je deze ook ervaren. Soms was het adembenemend stil en op andere momenten werd er hard gelachen (en zelfs gezongen). Een mooie dynamiek; net als in het leven. Daarnaast past het verhaal van Evert mooi in onze missie om het gezondste bedrijf voor en in Nederland te zijn. Een echte aanrader dus als je meer flow in je leven wil brengen, zakelijk of privé."

Beschikbaarheid en informatie

Evert Heintz

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid