Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Niels van Buren
Bewaar als favoriet

Niels van Buren

Als eerste man met MS die de top van de Mount Everest heeft bereikt, heeft Niels van Buren (1979) een bijzonder verhaal te vertellen. Hoe bereik je ambitieuze doelen? Hoe verleg je je grenzen en doe je dingen die buiten je comfort zone liggen? Hoe ga je om met tegenslagen? Naast bergbeklimmer is Niels directeur en mede-eigenaar van Swink, een snelgroeiende sociale onderneming.

Destiny

"Op onze Launch Party heeft Niels zijn verhaal gedaan. Dit verhaal was erg indrukwekkend en zeker goed gebracht. Helaas vonden we het achteraf toch niet helemaal bij de sfeer van ons feest passen. We wilden echt een positieve vibe aanhalen en Niels zijn verhaal was te indrukwekkend hiervoor. Niets ten nadele van Niels dus! De volgende keer moeten we ons gewoon iets beter verdiepen in de thema's."

Niels van Buren

Niels van Buren heeft als eerste man met MS de Mount Everest beklommen. In zijn lezing vertelt hij uit eigen ervaring over het stellen (en realiseren) van doelen. Niels wil anderen motiveren en inspireren om hun eigen dromen na te jagen. Het resultaat is dat mensen na afloop geïnspireerd zijn om te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Mensen zijn enthousiast geworden om hun eigen uitdagende doelen te formuleren.

Sociaal ondernemerschap

Naast bergbeklimmer is Niels directeur en mede-eigenaar van Swink, een snelgroeiende onderneming. Bij een sociale onderneming staat het maatschappelijk doel centraal. Swink is een buitengewoon internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt om het beste uit hun website te halen en hun online doelstellingen efficiënt te realiseren. Dit doet Swink met talentvolle medewerkers die door hun autisme een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Mensen met autisme hebben vaak bijzondere talenten die goed aansluiten bij de diensten van Swink. Door hen een veilige omgeving te bieden, kunnen de medewerkers bij Swink excelleren. Een win-win situatie voor zowel de maatschappij als de klanten die uitstekende dienstverlening krijgen.

Niels van Buren zet zich actief in voor de strijd tegen MS. Ook is hij mede-oprichter van Stichting Mission Summit, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose.

Onderwerpen waar Niels van Buren over spreekt:

  • Motivatie en inspiratie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Teambuilding
  • Sociaal ondernemen
  • Het onmogelijke mogelijk maken
  • Omgaan met tegenslagen
  • Strijd tegen MS
  • Mount Everest expeditie

Achtergrond Niels van Buren

In 2010 is Niels gediagnosticeerd met de ziekte Multiple Sclerose en vanaf dat moment is hij anders naar het leven gaan kijken. Hij besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en er voor te gaan om alles uit het leven te halen wat erin zit. Door dromen na te jagen en grenzen te verleggen, is zijn leven er totaal anders uit komen te zien. Hij heeft een carrièreswitch gemaakt en heeft in 2016 als eerste man met MS de top van de Mount Everest beklommen.

Interesse in een lezing van Niels van Buren of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

MS Zorg Nederland

"Met zijn inspirende en indrukwekkende verhaal heeft Niels van Buren een bijzondere afsluiting van onze MS scholingsdagen verzorgd. Niels is een bijzonder voorbeeld van een ziekte met 1000-gezichten."

Koninklijk Nederlands Actuarieel Genootscha

"Niels trad op als final speaker tijdens het jaarcongres van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Voor een zaal met 600 actuarissen vertelde Niels zijn verhaal. Dat verhaal kwam binnen, goed binnen. Niet alleen vanwege zijn persoonlijke boodschap maar ook vanwege de leermomenten als persoonlijk leiderschap die hij in zijn verhaal had verwerkt! Dank Niels! Zeer waardevol! Jeroen Breen, Managing Director, Koninklijk Nederlands Actuarieel Genootschap"

NIBC Bank

"De krachtige en heldere lezing van Niels stimuleert je om voor jezelf te bepalen wat nu echt belangrijk is in het leven. Niels laat je nadenken over de vraag hoe je moeilijkheden kunt overwinnen en geeft je mee hoe belangrijk het is om plezier te hebben. Kortom, een indrukwekkend verhaal van een inspirerend persoon & ondernemer en zeker een aanrader voor een zakelijk event. Anneke van der Spek, NIBC Bank"

Beschikbaarheid en informatie

Niels van Buren

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid