Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bo Kramer
Bewaar als favoriet

Bo Kramer

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Bo Kramer is Paralympisch- en wereldkampioen rolstoelbasketbal en stimuleert om je dromen na te jagen. Bo kreeg als 11-jarige botkanker. Haar rechter scheenbeen werd vervangen door haar linker kuitbeen. Ze moest een streep zetten door haar voetbaldroom. ‘Die rolstoel werd mijn vrijheid.’ Ze triggert jou en je organisatie om doelen te stellen in het leven en daarvoor te gaan.

Bo Kramer

Bo Kramer loopt, maar speelt toch rolstoelbasketbal. Haar sportcarrière begon echter niet bij rolstoelbasketbal. Haar droom was om bij Ajax te gaan voetballen, maar op jonge leeftijd viel deze droom al in duigen. Op haar elfde werd er bij Bo botkanker geconstateerd. Haar rechter scheenbeen is toen compleet vervangen door haar linker kuitbeen. Na een heftige operatie kon ze steeds minder goed rennen en intensief bewegen. Een ‘normale sport’ zat er niet meer in voor Bo, daarom ging Bo kijken naar wat WEL mogelijk is, inmiddels is Bo Paralympisch- en wereldkampioen rolstoelbasketbal.

Bo is als geen ander in staat te motiveren, passioneren en inspireren. Ze laat zien dat elk nadeel een voordeel heeft en dat je er gewoon uit moet halen wat er in zit! Ze triggert jou en je organisatie om doelen te stellen in het leven en daarvoor te gaan. Want volgens Bo begint iedere doelstelling met een droom, net zoals zij die had toen ze 11 was.

Mogelijke thema’s lezingen Bo Kramer

  • Doelstellingen
  • Motivatie
  • Inspiratie

Achtergrond Bo Kramer

Door middel van een Paralympische talentendag, georganiseerd door NOC*NSF, kwam Bo in aanraking met rolstoelbasketbal. Ze was gelijk verkocht en vanaf toen ging het heel snel. In 2014 mocht ze mee naar het WK en vanaf 2015 woont en traint ze fulltime op Papendal. Haar hoogtepunt tot nu toe is het winnen van de gouden medaille op de Paralympische Spelen in Tokyo en natuurlijk het wereldkampioenschap tijdens het WK in Hamburg in 2018. Op dit moment werkt ze aan haar volgende doel: de hoogste trede op het erepodium van de Paralympische Spelen 2024 in Parijs.

Geïnteresseerd in een lezing door Bo Kramer?

Heb je vragen over de lezing van Bo of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bo Kramer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid