Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Het team vond het een goede training, opfrisser, om over na te denken en zoals afgesproken geschikt voor beginners als ervaren collega\'s. Vooral goed dat de training je aan het denken zet
Centrum jeugd en gezin Den Haag

Sprekers Bergbeklimmen

HomeSprekers/Spreker Sport/Bergbeklimmen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over de lessen van het bergbeklimmen. Bij bergbeklimmen denken de meeste mensen vaak aan het beklimmen van de Kilimanjaro. Bergbeklimmers zijn niet alleen topsporters, maar ook vaak natuurliefhebbers. De verhalen gaan dan ook vaak over beide. Waar zijn jullie naar opzoek?

3 Sprekers gevonden

Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Melvin Redeker Bekijken
Bewaar als favoriet
Wilco van Rooijen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Bergbeklimmen

Bergbeklimmen is keihard werken, maar ook genieten. Je komt vaak uitzichten tegen die niet iedereen ziet. Het brengt mooie en inspirerende verhalen, maar ook prachtige beelden met zich mee. Bergbeklimmers zijn vaak dagen bezig met voorbereiden en dan alsnog zijn er veel onvoorspelbare wendingen. Doorzetten, tegenslagen verwerken en motiveren is dan ook iets wat bergbeklimmers goed kunnen. Door middel van de bijzondere verhalen en de vergelijkbare processen in het bedrijfsleven blijven lezingen van bergbeklimmers inspireren. Onze sprekers maken hun lezing over bergbeklimmen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.