Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van de Anti-klaag Workshop inclusief Denktanken met Breinkracht© bij Facilities, Maintenance & Engineering (FM&E) van Janssen Biologics in Leiden: Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,2 Een greep uit de reacties: Super! | Hilarisch en ook leerzaam | Geweldig | Biedt je nieuwe inzichten | Inspirerend | Zeer geslaagd Gij hebt den nagel op 't hooft geslaegen. Leuk, weer eens wat anders en zeker van toepassing op ons Leuk en vooral toepasbaar en herkenbaar in je naaste omgeving. Zowel tijdens werk en thuis Leerzaam om even weer de spiegel voor je zelf te houden Het was een leuke sessie om ons te realiseren dat we beter met andere mentaliteit kunnen werken. Het is een luchtige manier om een serieus onderwerp ter sprake te brengen. Door de luchtige aanpak is het ook aan de lunchtafel een dankbaar onderwerp van gesprek. Ik denk dat het heel erg nuttig was; er wordt veel te veel geklaagd zonder dat mensen bewust zijn van de gevolgen. Goede interactieve sessie waarbij je als medewerker de mogelijkheid werd geboden om input te leveren voor het verbeteren van de situatie. Leuke om een gastspreker in te zetten. Zeer hoge betrokkenheid van het publiek. Fantastische presentatie met mogelijkheid tot zelf-reflectie. Leerzaam en zo gepresenteerd dat de aandacht werd vastgehouden.
Janssen Biologics Leiden

Sprekers Bergbeklimmen

HomeSprekers/Spreker Sport/Bergbeklimmen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over de lessen van het bergbeklimmen. Bij bergbeklimmen denken de meeste mensen vaak aan het beklimmen van de Kilimanjaro. Bergbeklimmers zijn niet alleen topsporters, maar ook vaak natuurliefhebbers. De verhalen gaan dan ook vaak over beide. Waar zijn jullie naar opzoek?

3 Sprekers gevonden

Wilco van Rooijen Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Melvin Redeker Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Bergbeklimmen

Bergbeklimmen is keihard werken, maar ook genieten. Je komt vaak uitzichten tegen die niet iedereen ziet. Het brengt mooie en inspirerende verhalen, maar ook prachtige beelden met zich mee. Bergbeklimmers zijn vaak dagen bezig met voorbereiden en dan alsnog zijn er veel onvoorspelbare wendingen. Doorzetten, tegenslagen verwerken en motiveren is dan ook iets wat bergbeklimmers goed kunnen. Door middel van de bijzondere verhalen en de vergelijkbare processen in het bedrijfsleven blijven lezingen van bergbeklimmers inspireren. Onze sprekers maken hun lezing over bergbeklimmen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.