Wilco van Rooijen
Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits en de Three Poles bereikte (de zeven hoogste toppen op elk continent en de Noordpool, Zuidpool en de hoogste pool, de Mount Everest). Met Team Wilco van Rooijen onderneemt Wilco projecten en expedities vanuit een heldere filosofie: dromen, durven, delen, DOEN!

De lezingen van Wilco gaan over moed, doorzettingsvermogen, wilskracht, teamgeest, tactiek, creativiteit, mentale en fysieke hardheid, discipline, individualiteit en collectiviteit. Zijn ervaringen put hij uit zijn expedities zoals die van de Noord- naar de Zuidpool tot op de top van de Mount Everest. Wilco had al deze expeditie ervaringen nodig om met name zijn laatste wereldberoemde tocht naar de beruchte top van de ‘killer mountain’ K2 te overleven.

Tijdens zijn lezingen laat hij 10 stellingen de revue passeren aan de hand van zijn expeditie ervaringen. Wat betekenen deze 10 stellingen voor jouw eigen organisatie? Eén ervan is: durf jij als persoonlijk leider, jezelf en daarmee je eigen organisatie werkelijk ambitieuze doelen te kiezen? Of wordt het comfort van middelmatigheid verkozen boven het risico van ambitieuze doelstellingen?

Over zijn avontuurlijke tochten schreef Wilco van Rooijen meerdere boeken en documentaires. Wilco van Rooijen heeft inmiddels zoveel anekdotes paraat, dat het hem geen enkele moeite kost om een presentatie op maat te maken. Een voordracht of training kan zo interactief zijn als u maar wenst. Het is geen éénrichtingsverkeer van fraaie beelden of een monoloog met imponerende verhalen maar een bevlogen dialoog van een inspirerende verteller die met beide benen op de grond staat.

Lezingen kunnen zowel in het Nederlands als Engels (de video’s in de presentatie zijn meevertaald). In combinatie met lezingen zijn er mogelijkheden om het laatste boek van Wilco van Rooijen te gebruiken als relatie geschenk. Voor meer informatie over het boeken van Wilco van Rooijen voor een lezing of workshop kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met deze spreker.

Persoonlijke missie Wilco van Rooijen: Mission Antarctica 2048.

Wilco van Rooijen inhuren of boeken voor een lezing?
Wilco van Rooijen inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Wilco van Rooijen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker