Wilco van Rooijen
Bewaar als favoriet

Wilco van Rooijen

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits en de Three Poles bereikte. De lezingen van Wilco gaan over moed, wilskracht, teamgeest, doorzettingsvermogen, tactiek, creativiteit, mentale en fysieke hardheid.

Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen is beroepsavonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger. Hij is één van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is en is de enige die de Explorers Grand Slam op zijn naam heeft geschreven. Hij bereikte als eerste Nederlander de drie ‘polen’ op eigen kracht. De geografische Noord- en Zuidpool en de hoogste ‘pool’, de Mount Everest, zonder extra zuurstof. Tevens beklom hij de Seven Summits, de zeven hoogste toppen op elk continent.

Lezingen door Wilco van Rooijen

De lezingen van Wilco gaan over moed, doorzettingsvermogen, wilskracht, teamgeest, tactiek, creativiteit, mentale en fysieke hardheid, discipline, individualiteit en collectiviteit. Zijn ervaringen put hij uit zijn expedities zoals die van de Noord- naar de Zuidpool tot op de top van de Mount Everest.

Tijdens zijn lezingen laat hij 10 stellingen de revue passeren aan de hand van zijn expeditie ervaringen. Wat betekenen deze 10 stellingen voor jouw eigen organisatie? Eén ervan is: durf jij als persoonlijk leider, jezelf en daarmee je eigen organisatie werkelijk ambitieuze doelen te kiezen? Of wordt het comfort van middelmatigheid verkozen boven het risico van ambitieuze doelstellingen?

Als bergbeklimmer is Wilco op vele prachtige plekken in de wereld geweest. Keer op keer constateerde hij dat we vaak respectloos met de aarde omspringen. Dat we haar uitputten. Hij realiseerde zich dat dit grote consequenties voor die wereld heeft. Hij verzorgt over het thema Duurzaamheid ook inspirerende lezingen, zodat je weet hoe je zelf de volgende dag zelf kan starten om de wereld weer een stukje beter te maken.

Boek ‘Overleven op de K2’

Over zijn avontuurlijke tochten schreef Wilco van Rooijen meerdere boeken en documentaires. In combinatie met lezingen zijn er mogelijkheden om het laatste boek van Wilco te gebruiken als relatiegeschenk.

Wilco van Rooijen boeken voor een lezing?

Wilco van Rooijen heeft inmiddels zoveel anekdotes paraat, dat het hem geen enkele moeite kost om een presentatie op maat te maken. Een voordracht of training kan zo interactief zijn als u maar wenst. Het is geen éénrichtingsverkeer van fraaie beelden of een monoloog met imponerende verhalen, maar een bevlogen dialoog van een inspirerende verteller die met beide benen op de grond staat.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Wilco van Rooijen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid