Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Koos is een ouwe rot in het leiderschapsvak. Oud misschien wel een beetje (sorry Koos), rot zeer zeker niet. Koos weet alles van dit vakgebied en straalt dat ook uit. Koos kan bogen over een zeer brede ervaring in uiteenlopende vakgebieden, hetgeen hem alleen maar sterker maakt. Zijn passie voor dienstverlening komt hem daarbij goed van pas. Koos is van harte aanbevolen!
Houden van Klanten

Sprekers Improvisatietheater

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Improvisatietheater

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een improvisatietheater. Een optreden, vaak met meerdere personen, op maat gemaakt. Onze sprekers nemen je graag mee en hun optreden en zorgen voor genoeg interactie.

4 Sprekers gevonden

Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Theater tussen de bedrijven Bekijken
Bewaar als favoriet
Sytse Wilman Bekijken
Bewaar als favoriet
Onno Innemee Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek Improvisatietheater

Een improvisatietheater stemt het optreden af en zoekt interactie met de zaal. Daarnaast brengen zij een boodschap over. Uiteraard in overleg. Er zijn verschillende soorten improvisatietheaters. Sommige gebruiken bijvoorbeeld muziek of magie. Waar zijn jullie naar opzoek? Onze sprekers maken hun improvisatietheater op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.