Zijn jullie op zoek naar tools om beter om te gaan met verandering?

Michel Verheijden
Bewaar als favoriet

Michel Verheijden

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De kunst van het veranderen gaat over wat je kan leren van improviseren. Improvisatiecabaretier Michel Verheijden leert je drie acties waardoor je ongeremd leert veranderen. Na deze interactieve lezing ben je creatiever, flexibeler en meer verbonden met anderen. Hij gelooft dat als iedereen leert improviseren dit leidt tot wereldvrede..

Ziekenhuis Gelderse Vallei

"Michel Verheijden en zijn collega's hadden zich goed voorbereid. Ze wisten waar het over ging, speelden goed in op de zaal en spraken iedereen aan. Ze waren to the point en scherp, maar niet kwetsend. Hierdoor ontstond een gemeenschappelijk vrolijk gevoel en waren de deelnemers na een dag hard werken los gemasseerd voor het vervolg van het avondvullende programma."

Michel Verheijden

Michel Verheijden is al meer dan 25 jaar improvisatie cabaretier werd hiermee twee keer Nederlands Kampioen. Als improvisatie cabaretier is Michel getraind om constant opbouwend te reageren op veranderende omstandigheden. In de loop der jaren specialiseerde hij zich in de werking van het onbewuste brein en ontdekte het verband tussen improviseren, Boeddhisme en Covey.

Hij leerde drie acties die zijn angstige oerbrein van de rem halen, waardoor hij tijdens voorstellingen ongeremd in de flow blijft. Omdat deze acties de angst voor verandering wegnemen noemt hij ze ook wel vertrouwens-acties. En het mooie is dat deze universeel zijn. In elke verandersituatie trapt ons oerbrein vaak onterecht op de rem, en hierbij kunnen vertrouwens-acties je weer in de flow brengen. Hierdoor blijf je ontwikkelen, wordt je creatiever, flexibeler en verbeteren je relaties.

Over de interactieve lezing van Michel Verheijden

Veel bedrijven zijn in transitie. Ze reorganiseren, fuseren, zoeken nieuwe vormen van (samen)werken of proberen zich staande houden in deze snel veranderende wereld. Grote traditionele bedrijven worden links en rechts ingehaald door flitsende start-ups. Veranderen en aanpassen is cruciaal. Maar hoe krijg je iedereen mee? Want diep van binnen houden wij mensen niet van verandering en houden alles het liefst zoals het was. Dat komt door ons oerbrein. Door de oude programmering zijn we nog iedere dag bezig met overleven door risico’s te vermijden en te kiezen voor veilige en vertrouwde opties.

In zijn wervelende interactieve lezing neemt hij je mee in de wereld van het improviseren en leert je drie acties doe jou helpen om effectief om te gaan met verandering, zowel professioneel als privé.

Thema’s die aan bod komen tijdens de lezing:

  • Verandering
  • Samenwerking
  • Ontwikkeling
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit
  • Verbinding

Michel Verheijden boeken voor deze lezing?

Wat deze lezing uniek maakt is de combinatie van humor, interactie, theoretische onderbouwing met een heleboel oefeningen die je direct confronteren met je eigen remmingen. Geïnteresseerd in zijn lezing? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Michel Verheijden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid