Op zoek naar een energieke break voor jouw (online) bijeenkomst?

Improjuice
Bewaar als favoriet

Improjuice

Improjuice trakteert je op een volledig geïmproviseerde voorstelling over jouw bedrijf, product of thema. Geen onderwerp is hen te gek, ze zijn overal nieuwsgierig naar en praten overal over mee. Constant gaan ze de interactie met hun publiek aan op zoek naar inhoud voor hun show. Geen kans dus om achterover te leunen.

Improjuice

Humor is de manier om je gasten te raken. Met cabaretcollectief Improjuice mag je het allerbeste improvisatiecabaret verwachten voor jouw evenement. Schakel deze mannen in als..:

  • je wil dat jouw bijeenkomst wordt onthouden,
  • een kernboodschap absoluut moet blijven hangen,
  • je zoekt naar een moment van ontspanning of een te gekke afsluiting van je bijeenkomst.

Over hun voorstelling (30 minuten)

Heb je een bijeenkomst georganiseerd en ben je op zoek naar een leuke, luchtige onderbreking? Improjuice biedt ademruimte, een spiegel en de scherpe blik van een buitenstaander. De kunst van het lachen om jezelf helpt je groeien.

Alles wat improjuice doet is 100% geïmproviseerd, interactief en daardoor altijd cabaret op maat. Met een paar sleutelwoorden als vertrekpunt gaan de spelers van Improjuice op luchtige wijze de interactie met de zaal aan en verwerkt alle antwoorden en suggesties razendsnel in een ter plekke geïmproviseerde voorstelling. Over jouw, over jouw bedrijf of over jouw product. Ze zijn nieuwsgierig naar alles en geen onderwerp is te gek.

Door hun manier van werken sluit de voorstelling altijd aan bij de toon en energie van de dag. Improjuice is de verfrissendste act voor alle zakelijke bijeenkomsten. Een geïmproviseerde voorstelling door een mix van de beste improvisatiecabaretiers van Nederland. Een act vol interactie. De improjuicers bevragen de zaal en met de verkregen informatie improviseren ze met elkaar cabaret op maat scènes die gaan over jouw onderwerp, je eigen situatie, jouw probleem… maar dan grappig!

Achtergrond Improjuice

Alle spelers van Improjuice hebben allemaal hun sporen verdient binnen de improvisatie wereld. De meeste zijn wel een keer Nederlands Kampioen Improvisatie geweest, hebben bij de radio, gewerkt, of bij televisieprogramma’s als de lama’s, en de Alpaca’s gespeeld. Doordat de spelers per voorstelling wisselen blijven alle voorstellingen even fris. Alle spelers hebben hun eigen stijl en achtergrond, maar ze delen de passie voor impro en dat plezier stralen ze uit. Ondanks hun ervaring verrassen ze elkaar en hun publiek steeds weer. Inmiddels hebben alle spelers bij elkaar tientallen jaren ervaring en duizenden tevreden klanten.

Improjuice boeken voor jouw evenement?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Improjuice

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid