Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jeroen Smits 2
Bewaar als favoriet

Jeroen Smits

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Jeroen Smits moet je een keer gezien hebben om te begrijpen dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Een beëdigd trouwambtenaar, presentator, comedian en dagvoorzitter. Hij spreekt waar u dat wenst. Op maat geschreven of vanuit de losse pols. Voor iedere instantie, vereniging of evenement is Jeroen inzetbaar. Een zeer schappelijk tarief voor een stukje vakwerk.

TPG Post

"Hans Schwartz – TPG Post Voor de afsluiting van een groot project binnen TPG is er een afrondend feest georganiseerd. Omdat dit project een behoorlijke impact heeft gehad op het werk van de postbode vonden we het wel aardig om een stand-up comedian in de huid van een postbode te laten kruipen en op een komische wijze zijn beleving van het project te laten weergeven. Via een kennis zijn we terecht gekomen bij Jeroen Smits, die we uiteraard nog kenden van Moppentoppers. Na een aantal gesprekken over het bedrijf TPG en over het project TPG is hij aan de slag gegaan om hier iets moois van te maken. Op 2 december vond de afronding plaats. Tijdens het programma was er een pauze ingelast en gedurende de pauze kwam Jeroen binnen en begon zijn verhaal te vertellen aan het aanwezige management en de directie. Gedurende zijn verhaal werd er veel gelachen maar het gevoel van de postbode werd ook goed neergezet. Achteraf waren de reacties van de aanwezigen zeer positief en vond men het erg leuk. Alom een geslaagd feest en een geslaagde act door Jeroen. Hans Schwartz – Projectleider Implementatie"

Jeroen Smits

Jeroen Smits moet je een keer gezien hebben om te begrijpen dat hij echt multifunctioneel inzetbaar is. Een beëdigd trouwambtenaar, presentator, comedian, dagvoorzitter, discussieleider, presentator, televisiemaker en cabaretier. Een meer dan voortreffelijke portfolio van indrukwekkende opdrachtgevers. Bijna allemaal vaste opdrachtgevers.

Jeroen spreekt waar u dat wenst. Op maat geschreven of vanuit de losse pols. Voor iedere instantie, vereniging of evenement is Jeroen inzetbaar. Een zeer schappelijk tarief voor een stukje vakwerk. Ondernemer met een verhaal. Dat verhaal vertelt hij u en uw gasten graag in combinatie met de grappen, mooie verhalen en moppen.

Inzetbaarheid

Lezing
Jeroen Smits is multifunctioneel inzetbaar als presentator van en op ieder evenement. Van uw zakelijk evenement tot wellicht de presentatie voor uw club of vereniging. Samen nemen we het evenement en de presentatie door en lees ik mij in wat betreft branche, doel en mogelijke boodschap.

Discussieleiding / dagvoorzitter
Op publieksevenementen is het populair te discussiëren over tal van zaken die aanwezigen aangaan. Daarbij is het een prachtige tool om binnen uw organisatie te bezien wat er speelt en hoe uw medewerkers over bepaalde veranderingen of zaken denken. Jeroen Smits leest zich in, is neutraal en begeleidt de discussie op een zeer professionele manier.

Stand-up comedy
In 1994 begon het, met de winst in Moppentoppers RTL 4, allemaal met een lach. Vandaag de dag is Jeroen Smits nog veel actief als Stand Up Comedian, Grappenmaker en Humorist. Bij uw Business Club, het afscheid van uw collega of jubilaris, tijdens uw bedrijfsevenement of huwelijksfeest, Jeroen krijgt overal de lachers op zijn hand. Mooie onderbreking van een serieuze avond, dag of dagdeel. Op uw verzoek kan Jeroen een tekst op maat schrijven op de manier die u dat wenst. Input vanuit u en of uw gasten is daarin uiteraard wel van belang.

Biografie Jeroen Smits

Moppentapper en Bolletje
Miljoenen kijkers zitten aan de buis gekluisterd als in november 1994 de eerste finale van Moppentoppers -gepresenteerd door Ron Brandsteder – op televisie is. Zoals velen al verwachten, behalve Jeroen zelf, wint hij met overweldigende meerderheid de finale. De publieksprijs krijgt hij uit handen van Simone Kleinsma en de vakjury prijs uit handen van André van Duin.  In 1995 komt daar nog eens de overwinning van de Supercup van moppentoppers bij.

Presentator televisie-programma’s
Als televisiepresentator maakt Jeroen, onder toeziend oog van Joop van den Ende, zijn debuut bij de start van Call TV bij Veronica. Hij begint in de nachtelijke uren met het programma Nachtbrakers, vanwaar hij doorgroeit naar de middagprogramma’s. Jeroen wordt vervolgens gevraagd om in Showbizcity te Aalsmeer in de comedy club te gaan optreden als stand-up comedian. Hier ontstaat de liefde voor het theatervak.

Studies en ruime management-ervaring
In december ’97 heeft hij zijn eigen mini-theatertour; de drie voorstellingen zijn binnen 48 uur uitverkocht. In de 15 jaar die Jeroen bij Endemol werkzaam is rondt hij een drietal HBO studies af. Journalistiek, Bedrijfskunde en een HBO Juridische Dienstverlening.

Kers op de taart: ondernemer
Jeroen Smits Produkties is het productiebedrijf van Jeroen Smits. Dit bedrijf is actief binnen de Media in de breedste zin van het woord. Als televisieproducent, ondersteuning bij evenementenproductie, ontwikkeling van televisieformats alsmede het in de markt zetten van Online Platforms. Jaarlijks speelt Jeroen een tweetal theaterprogramma’s die door Jeroen Smits Produkties, worden geproduceerd. Een reguliere programmering en een afsluitende Oudejaarsconference.

Jeroen Smits inhuren voor een presentatie, optreden, lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Nestle Purina

"Hanneke Berghoef – Nestle Purina Beste Jeroen, Afgelopen jaar werd voor de tweede keer de BonzOmerspelen gehouden: een sportief evenement voor hond en baas, wat het jaar ervoor 5.000 bezoekers had getrokken, georganiseerd door hondenvoerfabrikant Bonzo. Voor de BonzOmerspelen 2005 vonden we in jou precies de persoon die we nodig hadden! We zochten een presentator die dag nog leuker kon maken en de mensen kon vermaken tot aan de prijsuitreiking. Al vanaf de eerste kennismaking bleek je enthousiasme voor het evenement (je bent dan ook een trots hondenbezitter natuurlijk!) en je eigen creativiteit. Op de dag zelf heb je je fantastisch ingezet en goed geïmproviseerd. De bezoekers en deelnemers waren dan ook razend enthousiast. Evenals wij. Hierbij nogmaals bedankt en als we de datum hebben gekozen voor dit jaar, nemen we zeker contact met je op! Met vriendelijke groet, Hanneke Berghoef Projectleider BonzOmerspelen"

Microsoft BV

"Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische samenwerking van afgelopen 29 november. Het is altijd prettig om met iemand samen te werken die op een open en flexibele manier een middag neer kan zetten, waar kinderen het hele jaar nog over napraten. Niet alleen dit jaar hebben we dat ervaren, maar ook tijdens ons St Klaas feest van 2006. Je communicatie ter voorbereiding van het evenement met St. Klaas en de pieten, wat altijd interne medewerkers zijn, verloopt soepel. De improvisatie, tijdens het evenement, wat je samen met St. Klaas neerzet, is altijd weer spannend, hartverwarmend en zeker lachwekkend. Daar we elk jaar rond St. Klaas iets speciaals voor onze kinderen organiseren, ga ik er vanuit dat we elkaar eind van dit jaar weer zullen zien. Met vriendelijke groeten , Microsoft B.V. Marlou Olij-Schröder – Internal Event Manager"

Gemeente Zoetermeer

"“Al geruime tijd mag ik als evenementen coordinator voor de gemeente Zoetermeer tal van artiesten boeken of met produktiekantoren samenwerken. Nog nooit kwam ik een artiest tegen die een aanvraag kritisch bekeek om vervolgens de opdracht te weigeren omdat het niet passend is binnen het geheel. Veel artiesten komen dan toch, pakken het gage en zijn weer vertrokken. Jeroen gaf mij keurig aan op zoek te moeten naar ander wel passend entertainment, en dan ben je zeer professioneel met je vak bezig”."

Go Marketing KNVB Beachsoccer

"“Jeroen is een geweldige tool binnen onze evenementen op het gebied van de Beachsoccer sport. Hij weet waar hij het over heeft, kent de feiten en is in staat publiek, spelers maar ook sponsoren te entertainen, te informeren en tegelijkertijd een spanningsboog te creeren. En dat is knap, bijzonder knap. Wij zijn erg blij met Jeroen”."

Mood Concepts

"“Snel, adrem, creatief en multifunctioneel inzetbaar. Fantastische prijs kwaliteitverhouding en nooit te beroerd te ondersteunen daar waar nodig. Het is zeer prettig samenwerken, en dat zal dan ook nog veel voorkomen”."

Beschikbaarheid en informatie

Jeroen Smits

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid