Jeroen Smits
Jeroen Smits moet je een keer gezien hebben om te begrijpen dat hij echt multifunctioneel inzetbaar is. Een beëdigd trouwambtenaar, presentator, comedian, dagvoorzitter en cabaretier. Een meer dan voortreffelijke portfolio van indrukwekkende opdrachtgevers. Bijna allemaal vaste opdrachtgevers.

Als in 1994 5,7 televisiekijkers aan de buis gekluisterd zitten is dat de doorbraak van Jeroen. Hij wint het televisieprogramma Moppentoppers in dat jaar en herhaalt dat kunststukje in 1995 en 1996. Dertien jaar lang onder contract bij Endemol in meerdere functies. Ondernemer met een verhaal. Dat verhaal vertelt hij u en uw gasten graag in combinatie met de grappen, mooie verhalen en moppen.

Jeroen spreekt waar u dat wenst. Op maat geschreven of vanuit de losse pols. Voor iedere instantie, vereniging of evenement is Jeroen inzetbaar. Een zeer schappelijk tarief voor een stukje vakwerk.
Jeroen Smits moet je echt een keer gezien hebben…..

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jeroen Smits SKU UPC Model

Hans Schwartz – TPG PostVoor de afsluiting van een groot project binnen TPG is er een afrondend feest georganiseerd. Omdat dit project een behoo

Mar 20, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: TPG Post • 
Datum Evenement: 1-7-2010 

Hans Schwartz – TPG Post

Voor de afsluiting van een groot project binnen TPG is er een afrondend feest georganiseerd. Omdat dit project een behoorlijke impact heeft gehad op het werk van de postbode vonden we het wel aardig om een stand-up comedian in de huid van een postbode te laten kruipen en op een komische wijze zijn beleving van het project te laten weergeven. Via een kennis zijn we terecht gekomen bij Jeroen Smits, die we uiteraard nog kenden van Moppentoppers. Na een aantal gesprekken over het bedrijf TPG en over het project TPG is hij aan de slag gegaan om hier iets moois van te maken.

Op 2 december vond de afronding plaats. Tijdens het programma was er een pauze ingelast en gedurende de pauze kwam Jeroen binnen en begon zijn verhaal te vertellen aan het aanwezige management en de directie. Gedurende zijn verhaal werd er veel gelachen maar het gevoel van de postbode werd ook goed neergezet. Achteraf waren de reacties van de aanwezigen zeer positief en vond men het erg leuk. Alom een geslaagd feest en een geslaagde act door Jeroen.

Hans Schwartz – Projectleider Implementatie


Hanneke Berghoef – Nestle PurinaBeste Jeroen,Afgelopen jaar werd voor de tweede keer de BonzOmerspelen gehouden: een sportief evenement voor

Mar 20, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nestle Purina • 
Datum Evenement: 12-10-2012 

Hanneke Berghoef – Nestle Purina

Beste Jeroen,

Afgelopen jaar werd voor de tweede keer de BonzOmerspelen gehouden: een sportief evenement voor hond en baas, wat het jaar ervoor 5.000 bezoekers had getrokken, georganiseerd door hondenvoerfabrikant Bonzo. Voor de BonzOmerspelen 2005 vonden we in jou precies de persoon die we nodig hadden! We zochten een presentator die dag nog leuker kon maken en de mensen kon vermaken tot aan de prijsuitreiking. Al vanaf de eerste kennismaking bleek je enthousiasme voor het evenement (je bent dan ook een trots hondenbezitter natuurlijk!) en je eigen creativiteit. Op de dag zelf heb je je fantastisch ingezet en goed geïmproviseerd. De bezoekers en deelnemers waren dan ook razend enthousiast. Evenals wij. Hierbij nogmaals bedankt en als we de datum hebben gekozen voor dit jaar, nemen we zeker contact met je op!

Met vriendelijke groet, Hanneke Berghoef

Projectleider BonzOmerspelen


Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische samenwerking van afgelopen 29 november. Het is altijd prettig om met iemand samen te werken

Mar 20, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Microsoft BV • 
Datum Evenement: 28-2-2012 

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische samenwerking van afgelopen 29 november. Het is altijd prettig om met iemand samen te werken die op een open en flexibele manier een middag neer kan zetten, waar kinderen het hele jaar nog over napraten. Niet alleen dit jaar hebben we dat ervaren, maar ook tijdens ons St Klaas feest van 2006. Je communicatie ter voorbereiding van het evenement met St. Klaas en de pieten, wat altijd interne medewerkers zijn, verloopt soepel. De improvisatie, tijdens het evenement, wat je samen met St. Klaas neerzet, is altijd weer spannend, hartverwarmend en zeker lachwekkend. Daar we elk jaar rond St. Klaas iets speciaals voor onze kinderen organiseren, ga ik er vanuit dat we elkaar eind van dit jaar weer zullen zien.

Met vriendelijke groeten ,

Microsoft B.V.

Marlou Olij-Schröder – Internal Event Manager


5.0 5.0 7 7 Hans Schwartz – TPG PostVoor de afsluiting van een groot project binnen TPG is er een afrondend feest georganiseerd. Omdat dit project een behoorlijke impact heeft gehad op h Jeroen Smits
Page:
123