Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Versteegh - Fotograaf Vincent Basler
Bewaar als favoriet

Jan Versteegh

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Jan Versteegh is presentator, programmamaker, columnist, podcasthost en acteur. Hij is een sympathieke dagvoorzitter, zeer ad-rem en komt met elke vraag weg. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden.

Jan Versteegh

Multitalent Jan Versteegh is presentator, programmamaker, vader, trouwambtenaar, acteur, columnist en zanger. Inmiddels is hij niet meer weg te denken is uit het Nederlandse medialandschap. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken.

Jan is bij deSpreker.nl te boeken als dagvoorzitter. Hij tilt het gesprek naar een hoger niveau en heeft een heel natuurlijke manier van presenteren. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden. Een functie als debatleider zal hem dus ook niet misstaan.

Inzetbaarheid Jan Versteegh

  • Dagvoorzitter
    Jan Versteegh staat geregeld op het podium om een evenement te hosten. Hij is als presentator en dagvoorzitter inhoudelijk, ad-rem en toegankelijk. Jan kan met elke vraag wegkomen door zijn sympathieke uitstraling. Door zijn ervaring kan hij diverse onderwerpen aansnijden, interviews afnemen en gesprekken begeleiden. Hij brengt sfeer, stelt een ieder op zijn gemak en zorgt ervoor dat alles er gemakkelijk en ontspannen uitziet. Jan is goed voorbereid en zeer professioneel. 
  • Lezing
    Jan zijn lezing kan over van alles gaan: gaan voor je levensgeluk, inspiratie, ouder zijn, thuiswerken met kinderen, media, presenteren, zijn werk en eigen ervaringen, het onderwijs. Humor is zijn kracht en zijn optredens zijn van hoge kwaliteit. Hij is stiekem nog steeds de kwajongen die iemand in de maling neemt, maar tegelijkertijd de familyman die ook bezorgd is in de huidige tijd. Aan alle onderwerpen geeft Jan zijn eigen draai en met een bak aan ervaring kan hij altijd mensen enthousiasmeren en inspireren.

Achtergrond Jan Versteegh

Jan Versteegh is presentator, programmamaker, columnist, podcasthost en acteur.  Om zijn droom op televisie waar te maken zei hij zijn baan als gymleraar op. Hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde bij PowNed, waar hij een kans kreeg in de vorm van een contract van 30 dagen. Na een deelname aan het populaire Expeditie Robinson, maakte hij de overstap naar BNNVARA, waar hij vijf jaar met veel plezier mooie, uiteenlopende programma’s heeft gepresenteerd. Onder andere 3 Op Reis, Jan vs Geraldine, Trippers en Jan de Belastingman. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Spelletjesfanaat
Jan heeft met veel plezier meegedaan aan tv-programma’s waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij ‘de Mol’ in Wie Is De Mol. Een verborgen talent blijkt zingen te zijn. In 2016 deed hij namelijk ook mee aan het RTL-programma, It Takes Two en won!

Ook bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee vijf dagen in de week op televisie. Daarnaast heeft hij voor SBS6 De Gordon tegen Dino- show en Echt Waar gemaakt. In 2020 en 2021 presenteerde hij het programma Klein Maar Fijn op SBS, waar Jan op zoek ging naar de beste miniatuurbouwer van Nederland.

Ook 2021 was een vol televisiejaar, waarin hij verschillende programma’s presenteerde: Iedereen is van de wereld met teamcaptains Britt Dekker en Leo Alkemade, De Dansmarathon, Missions Impossible en zijn eigen spelshow De Laatste Vraag. In 2022 is Lingo terug van weggeweest. Daarnaast start hij een podcast met Rámon Verkoeijen over De Beste Smaak van Nederland en acteert hij in twee films: de romcom Hart op de Juiste Plek en De Grote Sinterklaasfilm.

Jan Versteegh boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter

Jan is ad rem en weet als geen ander de juiste vragen te stellen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en zijn tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jan Versteegh

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid