Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Versteegh
Bewaar als favoriet

Jan Versteegh

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Jan Versteegh is een sympathieke presentator en dagvoorzitter, zeer ad-rem en komt met elke vraag weg. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Jan Versteegh

Jan Versteegh is een sympathieke presentator en dagvoorzitter, zeer ad-rem en komt met elke vraag weg. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden. Een functie als debatleider zal hem dus ook niet misstaan. Jan Versteegh was als kandidaat te zien in programma’s als Expeditie Robinson en De Slimste Mens. Zijn talent bleef niet onopgemerkt; onlangs werd hij bekroond met een Televizier award voor Aanstormend Talent.

Programma’s Jan Versteegh: Spuiten & Slikken, Spuiten & Slikken op reis, 3 op Reis, 3 op Reis Backpack, The Freestyle Games, Jan Is De Beste, Expeditie Robinson, Powned, Proefkonijnen, Ik hou van Holland en De Slimste Mens.

Inzetbaarheid

  • Lezing – Gelukkig worden doe je zo: Op basis van zijn gepubliceerde boek, ‘Gelukkig worden doe je zo’ geeft Jan Versteegh ook lezingen. Over bijvoorbeeld werk- en levens geluk.  Gelukkig worden doe je zo is een inspirerende en motiverende lezing voor iedere gelukszoeker die net dat ene zetje nodig heeft. Jan maakt ook graag op basis van wensen van zijn opdrachtgever een lezing op maat!
  • Als dagvoorzitter: Jan Versteegh is een welbekend sympathiek presentator en dagvoorzitter. Heel toegankelijk en inzetbaar voor een heel breed scala aan onderwerpen!

Achtergrond

Op 17-jarige leeftijd is Jan Versteegh aan de slag gegaan als presentator van het radioprogramma “Campus” bij de toen populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier ontdekte Jan waar zijn passie lag: het produceren en presenteren. Tijdens zijn studententijd komt hij na wat omzwervingen terecht op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Tijdens deze periode probeerde hij zo veel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van radio en televisie.

Naast zijn rol als verslaggever stuurt hij als eindverantwoordelijke het camerateam en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Onder druk werken ziet Jan als een grote uitdaging en op deze momenten presteert hij dan ook het best. Tijdens een interne opleiding tot cameraman heeft hij geleerd om vanaf een ander standpunt naar de productie van een programma te kijken, iets wat hij als een waardevolle toevoeging ziet binnen zijn loopbaan als TV-maker. Jan is een thrill-seeker, met als hobby’s diepzee duiken en ongeplande reizen maken. Het wordt duidelijk dat hij altijd op zoek is naar avontuur.

Jan Versteegh boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter?

Jan Versteegh is te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hij weet als geen ander de juiste vragen te stellen, is ad rem en durft te provoceren.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Jan Versteegh

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker